نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام و عرض ادب خدمت استاد آرمان گرامی و استاد سجادیفر گرانقدر 

بنده علیرضا مراقی هستم 19 سالم هست . یک سال و شش ماه هست که با بازار فارکس اشنا شدم و قبل از این با بازار کریپتو کارنسی و پیش از هر دو این 

بازار ها با بورس ایران فعالیت خودم رو شروع کردم . آموزش های متعدد زیادی از سبک های پرایس اکشن و تکنیکال کلاسیک از پکیج فروش های مختلف دیدم 
و هیچ نتیجه و دستاوردی در بازار کریپتو و فارکس ندارم و فقط و فقط تا به اینجای کار قبل از اشنایی با شما عزیزان و دو استاد مهربان فقط و فقط درجا زدم و 

اما [b][b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ [/b]
از زمان اشنایی با انجمن پرقدرتی که تاسیس کردید و لایو ترید هایی که استاد سجادیفر در اینستاگرام به صورت صریح و کاملا شفاف قرار میدن هر روز با [/b]

انرزی و نظم درست تا به اینجای کار فعالیت کردم و تمرین ارسال کردم و مهم تر از همه احساس متفاوتی به این دوره از زندگیم و روندی که در پیش روی

داستان داریم دارم .و پایان خوشی میبینم 

………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (بله قطعا که همین طور  هست .با شیوه تدریس لایو عالی استاد آرمان و خیال اسوده به دلیل وجود لایو ترید در بازار با استاد سجادیفر )
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(5)
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (5) وقتی همچین چیزی اصلا تو دنیا نیست 
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (2ماه )
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (رسیدن به نشونه های رسیدن من به اول مسیر سود مستمر )
…………………………………………….. . . . . . 
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط علیرضا مراقی - 2024/08/07، 07:11 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست