نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام
محمدرضا هستم 25 ساله ساکن شیراز .مجرد

یک شخص باعث ورود بنده به بازار فارکس شد که آشنا هم نبودیم با هم درواقع فامیل یکی از دوستانم بود.(وقتی 18 الی 19 سالم بود یک سری تحقیقاتی درباره فارکس و ارز های دیجیتال و ترید کردم اما پیگیر نشدم و بیخیالش شدم.)

تا یک سال پیش که تقریبا 24 سالم بود که با دوستم به خانه ی فامیلشون رفتیم.راستش من به شدت جذب حرفه ای بودن اون بنده خدا شدم. انقدر سریع آنالیز میکرد و ترید میزد که برای من بسیار جذاب بود همش میگفتم یعنی میشه منم یه روز انقدر حرفه ای بشم.

هر چی اسرار کردم چیزی به من یاد نداد همیشه میگفت که آموزش دهنده خوبی نیست و این میتونه کار رو سخت تر کنه.طبق گفته خودش سال های زیادی بود که فعالیت میکرد اما تنها چیزی که به من یاد داد این بود که گفت دنبال سبک های مختلف نرو همه تله هست و اصلا هدف حرکت قیمت نابود کردن همون سبک ها هست و بگرد دنبال دلیل حرکات قیمت...

. ترفند های پکیج فروش ها و سواستفاده گر ها رو لو داد که چطور مردم رو جذب خودشون میکنن و بعد هم رفت به یک کشور دیگه. با اطلاعاتی که بهم داده بود خیلی گشتم تا توانستم جای با ارزشی مثل خانواده smcfx رو پیدا کنم و خیلی خوشحالم از حضورم به انجمن.
علاوه بر حرفه ای بودن اساتید بزرگواری مثل استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر عزیز که در اینجا فرا تر از تمام سبک های معاملاتی (فراسبک) رو تدریس میکنند به شکل باورنکردنی ساده و روانء اینجا همه ی دوستان مثل یک خانواده هستیم و به هم کمک میکنیم چیزی که پیدا کردنش اگر غیر ممکن نباشه بسیار سخته .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
خیلی خوشحالم و کار خدا بود که خانواده smcfx آشنا شدم و خدا رو شاکرم 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
این که قیمت فقط به سمت حد ضرر ها حرکت میکنه و افراد رو مدام با الگو هایی تحریک میکنه به معامله باز کردن و خیلی خوب دلیل حرکات بازار رو درک کردم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5. به نظر من کسی که تدریس میکنه و چگونه تدریس میکنه بسار مهمه که استاد آرمان عزیز انقدر مسلط و روان تدریس میکنه که آدم حیرت زده میشه از علم بالای این بزرگوار
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
باز هم 5. انقدر صمیمیت بین اعضا هست که همه با تمام توان به همدیگه کمک میکنند و کسی که عقب افتاده باشه به هر دلیلی رو جلو میندازن مثل یک خانواده سیستم منتورینگ انقدر قوی هست که بعید میونم جای دیگه ای باشه و علاوه بر اون خود استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر هم سعالی رو بی جواب نمیگذارند 
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من تمام تلاشمو دارم میکنم که تا یک ماه آینده دسترسی برام باز شه اگه صلاح بدونن استاد
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
…………………………………………….. . . . . . 
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mohamad5111 - 2024/08/07، 02:15 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست