نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی و استاد آرمان و جناب سجادیفر عزیز 

من امین هستم ۳۰ سالمه و چند ماهی هست که وارد انجمن شدم. قبل از انجمن حدود یکسال درگیر آموزش دیدن بودم و اول با یه دوره حضوری شروع کردم و بعد از اون چندین دوره مختلف هم غیر حضوری دیدم که مطالبی که دریافت کردم از آموزش ها راضی کننده نبود برام. در پایان دوره حضوری یه مدت برای تمرین روی دمو کار میکردم و نتیجه و سود دهی برام با همون مطالب قابل دستیابی بود ولی اون آموزش ضعف هایی داشت که باعث شد دنبال دوره ها و مطالب دیگه برم. با وجود اینکه مسیر سوددهی برام قابل لمس و نسبتا هموار بود یه سری نکات اذیتم میکرد از جمله ضعف سیستم در مورد تارگت گذاری و نقاط خروج از معامله. ارزش گزاری اوردربلاک ها دقیق نبود و سبک مکانیکی بود بیشتر و جنبه تحلیلی کمتر درگیر بود به خاطر همین نقاط ورود و خروج بیشتر مکانیکی بودن و باعث میشد نشه تشخیص داد که تارگت قیمت کجا میتونه باشه. درک حرکت قیمت بیشتر بر اساس اوردربلاک ها بود و از اونجا که اعتبارشون بیشتر بر اساس تایم فریم تعیین میشد عملا درک مشخصی به جز اینکه بگیم چون قیمت برخورد کرد به این اوردربلاک پس حرکت کرد وجود نداشت.
بعد از اون من دنبال دوره های مختلف رفتم و هیچکدوم چیز خاصی برای ارايه نداشت . بعد از ورود به انجمن و دریافت آموزش های مبانی و بعد آموزش های اصلی اوایل بدبین بودم که احتمالا مطلب خاصی نیست و یه دوره میشه مثل بقیه دوره ها. بعد از اینکه یه مدت آموزشا رو دنبال کردم با بحث القا و نقدینگی مطرح شد و سشن ها در ادامه اضافه شد متوجه شدم جای درستی دارم آموزش میبینم .ضمنا تارگت گذاری معاملات با مطالبی که تا اینجا دیدم و دوره تکمیل نیست به نظرم میتونه خیلی دقیق تر و بهتر باشه چون مبحث چرخه ها و کف و سقف ماژور به این مساله خیلی کمک میکنه.با وجود بستری که فراهمه از گذاشتن تمرینات توی سایت تا تعامل دوستان و پاسخگویی استاد آرمان به سوالات میشه گفت همچین بستری با این کیفیت آموزش تقریبا نیست و امیدوارم افرادی که دنبال فعالیت تو این شغل هستن با انجمن آشنا بشن تا زمان و پول و انرژی شون هدر نره و بتونن در زمان کمتری به مهارت و درآمد برسن. با وجود مطالب زیاد و گسترده گمراه شدن تو این مسیر آموزشی خیلی به وفور اتفاق میفته برای همینم من به شخصه هر کسی که در مورد منبع ازم سوال کنه انجمن رو بهش معرفی میکنم و اعتقادم اینه که اگر کسی تلاش کافی داشته باشه با همین بستر آموزشی میتونه نتیجشو بگیره. برخی مطالب از جمله سشن ها که گفته شده تا اینجا میتونم بگم با این وضوح و روشنی و با این میزان کاربردی بودن جای دیگه من ندیدم و امیدوارم دوستان مبتدی قدر نکات و ارزش آموزش ها رو درک کنن.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
احساس خوبیه که با یه جمعی در یه محیط سالم و پویا تعامل داشته باشم و به هدفم در کنار افرادی که برای اهدافشون تلاش میکنن و به همدیگه کمک میکنند برسم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
تا اینجای آموزش ها متوجه شدم که برای رسیدن به هدفم تو این شغل اول باید صبر داشته باشم.ضمن این فهمیدم که جنبه های مختلفی از زندگی هست که برای فعالیت تو این شغل لازمه مورد توجه باشن و فقط مهارت ترید نیست. متوجه شدم که سبک های کاملا مکانیکی ضعف هایی دارن که در نهایت باعث ناامیدی یا فشار روانی بیشتر میشه و مسیر همواری نداره. از بحث پولبک ها و سقف و کف ماژور و سشن ها با وجود اینکه آموزش هنوز کامل نشده به درک خوبی از حرکت قیمت رسیدم و با برسی چارت بصورت لایو اعتماد به نفسم و اشتیاقم برای دنبال کردن آموزش و تلاش مضاعف بیشتر شد.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
۵
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟

در کل سه ستاره شدن یا ارتقا تو انجمن مرکز تمرکز من نیست بیشتر دوست دارم روی آموزش و درکم از مطالب تمرکز داشته باشم.اگر من درک درستی از مطلب داشته باشم برای خودم در ابتدا خوبه که به درآمد میرسم ضمنا برای بقیه دوستان میتونم راهنمای بهترسی باشم و در صورتی که بخوام به کسی کمکی بکنم توانایی لازم رو خواهم داشت.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 

بزرگترین هدف فعلی من فقط و فقط درک عمیق و صحیح مطالب هست و استفاده بهینه از زمان و زحمت های استاد آرمان و آقای سجادیفر . امیدوارم بتونم حرکات قیمت رو درست متوجه بشم. مسیر حرکت احتمالی رو بهتر تشخیص بدم. قوانین مناسبی داشته باشم و اونا رو بتونم رعایت کنم و در نهایت به دآمد برسم. ولی تمرکز اصلیم برای الان درک نقطه به نقطه تمام مطالب آموزشی فعلی هست.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط bahadori7 - 2024/08/03، 10:43 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست