نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و احترام خدمت همه اعضای خانواده محترم . بنده سید محمد شریفی هستم 43 ساله . محل زندگی تهران . تحصیلاتم اول در رشته مهندسی عمران بود و از سال 88 در حال کار هستم پروانه مهندسی نظارت و اجرا رو از سال 88 در پایه یک دارم ولی مجددا در سال 92 دانشجوی رشته حقوق و موفق به کسب پروانه وکالت دادگستری شدم .  در بازارهای مالی حدود 12 سال به صورت ناپیوسته فعالیت داشتم و بعد از شکستهای پیاپی باز از نو شروع کردم . آموزشهای متعددی رو پشت سر گذاشتم از چمله روشهای کلاسیک و کنترل حدود 1000 اندیکاتور و زیر نظر گرفتن آنها و ضررهای متعدد و عدم کسب نتیجه از تمام آنها و روش ict و روش rtm به صورت ناقص . با تمام این تفاسیر از هیچ کدام هیچ نتیجه خاصی نگرفتم و در نهایت عدم کسب ذره ای سود . چه برسد به سود متوالی 

1- از زمان شروع به آموزش در کنار خانواده عزیزم و بخصوص زیر نظر دو استاد گرانقدر ، این رو درک کردم که دنیای بازارهای مالی متفاوت از آن چیزی است که ما درک کردیم و سالهای سالمون رو تلف کردیم . این رو متوجه شدم که بازار مالی درک عمیق می خواهد و کار هیچ اندیکاتوری نیست پس کار با این موارد ( اندیکاتورها و روشهای دیگر ) جز اتلاف وقت چیز دیگری نیست 

2- در آموزشها این رو دریافتم که نگاه این سبک متفاوت از سایر سبکهاست و نگاه آن نگاه عمیق و فراسبک به بازار است و روشهای دیگر توان رقابت با آن را نداشته و ندارند 

3-با تمام وجود بالاترین امتیاز رو به این سیستم آموزشی میدهم و ای کاش زودتر با این عزیزان آشنا میشدم و عمرم رو تلف نمیکردم 

4- بالاترین نمره منتورینگ رو به استاد عزیزم جناب سجادی فر میدم و حقیقتا در قالب عدد و رقم قابل استناد نیست 

5- بنده واقعا و با تمام وجود آموزشها رو چندین و چند بار دیدم و به این ایمان دارم که هر بار تکیمل تر از سری قبل خواهم شد و به یاری خدا و پشتکار خودم اطمینان دارم که شاید تا چند ماه آینده افتخار حضور در لایو ترید رو داشته باشم . 

6- بزرگترین هدفم این است که به امید خدا بتونم در کنار خانواده عزیزم و تحت نظر دو استاد گرانقدرم به سود مستمر برسم که به این موضوع ایمان دارم 

یک نکته پایانی برای عزیزانی که شک  و شبهه ای دارند. دوستان نازنینم من کسی هستم که هر آنچه که فکر میکنید از اندیکاتورها و سیستمهای معاملاتی کنترل و تست کردم . آن چیزی که در فراسبک دیدم در هیچ کجا ندیدم و نتوانستم پیدا کنم . از همینجا دست دو استاد گرانقدرم رو با تمام وجود می بوسم و جلوشون سراپا تعظیم میکنم . 

ادارتمند تک تکتون سید محمد شریفی
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط سید محمد شریفی - 2024/08/02، 04:28 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست