نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
 بانام و یاد خدا
با عرض سلام خدمت همه دوستان
علی اکبر ساقی هستم ۳۷ ساله از اهواز
 سال ۹۷ وارد بازارهای مالی شدم شروع کردم به خرید و فروش ارزدیجیتال اما سودهای کوچک وضررهای بزرگ هر بار با توهم اینکه یک اطلاعات و دانش جدیدی کسب کردم و شروع می کنم به سود کردن مستمر پول وارد مارکت میکردم و از دست می دادمش اموزشهای زیادی تهیه کردم  از دوره های غیر رایگان  حضوری و غیرحضوری  از افراد مطرح  این شش سال کوه اطلاعات و تجربه بودم با تمام بک تست هایی که می گرفتم اما سود مستمری نداشتم به جایی رسیدم که حس میکردم از لحاظ روانشناسی مشکل دارم از ابتدای کار روی موارد روان شناسی کار می کردم و به اصطلاح برخی رفتارها در جهت ایجاد شخصیت معامله گر در تلاش بودم با توجه به اینکه یک گروه چهار نفره بودیم و روزانه حدود 8 ساعت برای  نگاه کردن اموزش و معامله کردن وقت میزاشتیم  و این موضوع که هیچ کدوم ازما سود اور نشدیم برام خیلی عجیب بود خیلی تلاش کردیم و سختی زیادی کشیده بودیم ولی نتیجه ای نداشت 

تا اینکه با اقای سجادی فر اشنا شدم و با مشاوره ایشون دوست داشتم در انجمن شرکت کنم از شرکت در انجمن احساسم می گفت این جا هم مثل بقیه جاها هست اما از همون جلسه اول متوجه تبحر استاد آرمان شدم و حسم می گفت این بار اعتماد کن الان پنج ماه هست داخل انجمن هستم و خدا را هزار مرتبه شاکر هستم که تصمیم گرفتم وارد انجمن بشم اقای سجادی فرعزیز برای من دست خدا بود برای رسیدن به استاد ارمان بزرگ 
بابت تمام زحمات که میکشید ممنونم
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس خیلی خوب از اینکه یک استاد بزرگ با این اطلاعات و دانش زیاد کنارم هست وخانواده دوست داشتنی که با کمک کردن باعث پیشرفت هم میشوند

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ دیگاه متفاوت نسبت به تمام اموزشهایی که دیده بودم معنی واقعی کلمه نقدینگی که داخل هیچ دوره ایی ندیده بودم

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ نمره پنج رو میدم  محتوای اموزشی بسیار با ارزش و بادقت بالا 
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟نمره پنج رو میدم  اقای سجادی فر مربی واقعی که دلسوزانه کنار اعضای انجمن هستن 
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟تمام تلاشم رو میکنم  انشاله تا اواخر شهریور وارد اتاق لایو ترید بشم 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ پیدا کردن درک درست نسبت به مارکت و سود مستمر 
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط علی اکبر ساقی - 2024/07/31، 03:23 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست