نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
باسلام و عرض ادب و احترام خدمت خانواده‌ی عزیز و بزرگ SMCFX

بنده عبدالرضا سرپوشان هستم ۲۸ ساله از تهران، برنامه نویس و مهندس کامپیوتر هستم، ۲ سال هست که با بازار مالی آشنا شدم و در طی این دوسال همواره در تلاش برای کسب سود در بازار مالی بودم روش‌های زیادی رو امتحان کردم چه در زمینه‌ی کلاسیک و RTMو اسمارت‌مانی اما به سود مستمر نرسیدم به دلیل اینکه آموزش‌هایی که می‌دیدم درک درستی از بازار مالی به من نداده بودند همواره درگیر توهمات و فرمول‌سازی ها بودم خب این داستان باعث شده بود که کاملا دلسرد بشم از بازارمالی...
چون یک وقتی رو گذاشته بودم و زحمت کشیده بودم و بخاطر خواسته‌ام که سوددهی در این بازار بود خیلی از پل‌های پشت سرم رو خراب کرده بودم...

تا با این انجمن از طریق علی‌آقا در اینستاگرام آشنا شدم و وقتی طرز دید ایشون رو به مارکت دیدم متوجه شدم که یک‌جای کارم میلنگه و بسیار کنجکاو شدم و عضو این خانواده‌ی بزرگ شدم در طی این مسیری که باهم داریم میریم دیتاهایی که استاد آرمان عزیز در اختیار ما میگذارند به جرئت می‌شه گفت که خیلی دیتاهای لول بالایی هستند و میشه گفت در هیچ دوره‌ای در ایران شما این دیتای ناب رو نمیتونی ببینی و همه‌جا بحث از فرمول و ستاپ و غیره است که خب اصلا نمیشه اینطوری معامله‌گری کرد اصلا تعریف معامله‌گر چیز دیگریست...

1- حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ من تلاش‌های زیادی کردم در زمینه‌ی یادگیری بازار مالی اما حس می‌کنم این‌بار واقعا این انجمن سطحش بسیار متفاوت هست و بسیار حس می‌کنم قراره که به یک تریدر حرفه‌ای تبدیل بشم در این خانواده و خیلی خوشحال هستم ازین جهت که در این خانواده دوستان زیادی پیدا کردم و دیدهای مختلف و پویایی رو تجربه کردم و حس می‌کنم این مسیر آخرش همه‌مون رو به مقصد نهایی میرسونه

2- تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ تقریبا می‌تونم بگم هرچی دیده بودم رو مجبور شدم بریزم دور و این خیلی اولش برام سخت بود که شکست رو بپذیرم ولی وقتی این رو پذیرفتم و با یک دید فراتر به مارکت نگاه کردم و آموزش‌ها رو دیدم تازه مفهوم فراسبک رو درک کردم، و دارم هرروز متعجب تر میشم ازین‌که چه قدر همه چیز رو غلط غلط یاد گرفته بودم و این برام خیلی خیلی جالب بود که الان در لایو مارکت می‌تونم با یک دید فراسبک تحلیل کنم که خیلی خیلی این امر بنیادی و مهم هست چیزی که تقریبا هیچ‌جای دیگه اش نیست.

3- از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟به نظرم نمره دادن به این سبک آموزش پایین آوردن سطحشه چون این پازل و چالش‌هایی که استاد بزرگ بر سرراه یک تریدر قراردادند چیزیه که واقعا انگار ۵سال تجربه رو طرف تو طی این آموزش ها کسب می‌کنه من خودم باورم نمیشد در این زمان کمی که گذشت تا این حد بتونم پیشرفت کنم و درگیر خیلی چیزای دیگه که حاشیه‌های ترید بوده نشم

4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ نمره‌ی کامل رو میدم. علی آقا مثل یه برادر بزرگ همیشه هم دلسوز ما بوده هم پیگیر بوده من زحمت‌های ایشون رو میبینم که همه جا هستند پیگیری می‌کنند و همه‌جوره تلاششون رو گذاشتند که خانواده رو روز به روز به هدف اصلی نزدیک کنند.

5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ حقیقتا حس می‌کنم تا زمانی که مبانی رو عمیق یاد نگیرم در خودم نمی‌بینم که وارد لایو مارکت بشم چون اتاق لایو یه چاقوی دولبه است که می‌تونه علاوه بر کارامد بودنش بسیار برای ادمی که سیستم رو سطحی درک کرده و عمقی درک نکرده خطرناک باشه، اصلا میتونم بگم که تا الان هرچی ضرر دیدم از همین لایو تریده بوده اما شاید تا دوماه دیگه بتونم عمیق بازار رو درک کنم که بتونم وارد لایو بشم.

6- بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ هدفی که مطمئنم بهش میرسم اینه که به معنای واقعی تریدر میشم چون با توجه به عمق آموزش‌ها و نگرش های صحیحی که در این خانواده وجود داره اگر انسانی واقعا طالب به دست آوردن تریدر شدن باشه قطعا بهش میرسه 
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط عبدالرضا سِرپوشان - 2024/07/31، 07:15 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست