نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با عرض سلام و ارادت .
حسی که من در کنار این خانواده دارم یک حس تولد دوباره است چون بعد از چند سال  سرگردانی در بازار به یک مسیر درست و مطمعن گام گذاشته ام و در کنار استاد عزیز و سجادی فر عزیز و بچه های انجمن روز به روز بر دانش خود در این بازار میافزایم . و امیدوارم بتوانم مسیر ترقی و پیشرفت را در انجمن ادامه دهم .

تجربه ای ک من  در این انجمن تا اینجای کار بدست اورده ام قابل مقایسه با هیچ سبک اموزشی دیگری نیست در این انجمن صرفا بجای استفاده از الگو ها و الگوریتم های مختلف ب درک درستی از حرکت قیمت و ماهیت کلی این بازار میرسیم که نگرش بنده را از این بازار نسبت به قبل بسیار تغییر داده است . تجربه ای که من سال ها سر درگم در یافتن آن بودم و در این انجمن به درک درستی  از ان رسیدم این است که باید با گردانندگان این بازار همسو بود و به خط و خطوط و الگو ها صرفا بسنده نکرد .
حقیقتا و بدون اغماض نظیر این نوع اموزش را در جای دیگری ندیده ام و تا اینجای کار نمره ی 5 را به عقیده خودم این انجمن دارا میباشد .+

در مورد تیم منتورینگ و همراهی استاد عزیز و جناب سجادی فر عزیز به دلیل پاسخ گویی رفع اشکالات و نحوه ی صحیح آموزش ها هم از بنده بالاترین نمره را دریافت میکنند .

بنده از زمانی که وارد این انجمن شدم تمام فکر و تلاشم این بوده که به یک تریدر با نگرش و درک درست از این بازار تبدیل شوم و در این مسیر تمام تلاش خود را بکار خواهم گرفت فارغ از هر نتیجه ای با تمام توان پیش خواهم رفت و الباقی مسایل با نظر و صلاح دید اساتید میباشد .

بزرگترین هدف بنده تا اخر امسال درک درست این بازار و تبدیل شدن به یک شخصیت جدید با ذهن جدید و لایف استایل درستی همگام با مسیر معامله گری است
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط فردین وصالی - 2024/07/30، 05:53 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست