نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام خدمت همه عزیزان
بنده صادق محظوظی هستن48 ساله اهل کرمانشاه سه سالی هست که در مورد بازارهای مالی مطالعه میکنم سبکهای کلاسیک مثل خط روند پترنها و اسیلاتورها را اموزش دیدم ولی هیچ کدام نتونستن که در معامله کمکم کنن حتی سیستم معاملاتی فیبو ناچی هم نتونست کمکم کنه 
قبلا در فارکس معامله انجام دادم ولی خیلی وقتها منجر به ضررم شد 
در این مدت بدون با اموزشهای استاد فقط در بحث القا وارد معامله شدم حدود 200 دلار سود کردم ولی متوقفش کردم تا درسهای استاد کاملا تموم بشه مطمعنم اینجا همون جایی هست که باعث میشه موفق بشم
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  [/b]
بسیار خوشحالم که با این گروه اشنا شدم و امیدوار به اینده
[b] 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)[/b]
در این مدت که با کلاسها همراه بودم دیدگاهم نسبت به بازار کاملا تغییر کرده وخیلی بیشتر از قبل بازارو میفهمم روش اموزش بسیار عالی هست و جای هیچ انتقادی نداره از همه عزیزان که این شرایط رو برای ما فراهم کردن بسیار سپاسگزارم
[b]3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)[/b]
5
[b]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)[/b]
4
[b]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)[/b]
تا دو ماه دیگه انشاالله
[b]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)[/b]
بزرگترین هدفم اینه که این بیزینس رو کاملا بهش مسلط بشم و زندگیمو از همه لحاظ بسازم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط sadegh - 2024/07/30، 02:52 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست