2024/07/30، 08:29 AM
(آخرین ویرایش: 2024/07/30، 11:04 AM، توسط امین پورفرزاد.)
با سلام و عرض احترام خدمت اعضا محترم انجمن نخبگان ترید
امین پورفرزاد هستم، ۳۵ ساله از تهران، در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت مالی تحصیل کردم و به اقتضای رشته تحصیلی با بازارها و نهادهای مالی آشنا شدم.
امین پورفرزاد هستم، ۳۵ ساله از تهران، در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مدیریت مالی تحصیل کردم و به اقتضای رشته تحصیلی با بازارها و نهادهای مالی آشنا شدم.
از سال ۱۳۹۶ تا سال ۱۴۰۲ بیشتر در نقش یک سرمایه گذار در بازار سرمایه ایران حضور داشتم؛ دوره های تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال کلاسیک را در قالب دوره های دانشگاهی و دوره های آنلاین گذراندم. به لطف خدا و با اتکا به آموخته های مذکور سرمایه ای اندک من به طرز قابل توجهی رشد کرد؛ که البته با فراز و فرودهایی جدی همراه بود؛
متاسفانه بازار سرمایه در چهار سال گذشته دچار گسست های جدی شد. از سوی دیگر در تمام این سال ها با مشاهده ی نزدیک بازارهای جهانی (از رهگذر تجربه محدود سرمایه گذاری و ترید در ارز دیجیتال و فارکس) و مقایسه آن با بازار سرمایه ایران به این نتیجه رسیده بودم که از منظر پویایی، عمق و مولفه های دیگر به معنای واقعی کلمه بازار هستند! در نتیجه قلبا مایل بودم که برای سرمایه گذاری یا ترید به این بازارها مهاجرت کنم.
فرصت درگیری با بازارها با سرمایه اندک و مشاهده تجربیات اطرافیان مرا به این نتیجه رسانده بود که این بازارها بازارهایی تخصصی هستند و درگیر کردن سرمایه قابل توجه در این بازارها بدون داشتن مهارت لازم به خصوص با هدف ترید نتیجه ای جز از دست رفتن سرمایه و مهم تر از آن به هم خوردن تعادل روانی! نخواهد داشت. در نتیجه با هدف یادگیری، دوره های چندین دوره آموزشی را گذراندم اما کیفیت محتوا و سطح مهارت اساتید (استادنماها) هیچ گاه راضی کننده نبود.
در انتهای سال ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم تا امسال وقت و انرژی بیشتری برای آموزش و کسب مهارت اختصاص دهم که به لطف خدا با SMCFX آشنا شدم. آنچه که در ابتدا توجه مرا جلب کرد شخصیت متفاوت آقای سجادی فر، وجود یک نقشه راه برای تبدیل شدن به یک تریدر سود ده و نگرش و بیان شیوای استاد آرمان عزیز در دوره های آموزش مبانی معامله گری بود. در ادامه با شرکت در دوره آموزشی ستاپ معاملاتی و عضویت در انجمن نخبگان ترید سطحی از کیفیت را تجربه کردم که فراتر از هر سطحی بود که شاید قبلا تصور می کردم؛
از صمیم قلب ممنون زحمات این عزیزان بوده و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون دارم.
۱. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟حس اطمینان از اینکه در مسیر درست کسب دانش و مهارت لازم برای تریدر شدن قرار دارم؛ (چرا که استاد آرمان عزیز به معنای واقعی کلمه با تمام اساتید دیگری که در سال های گذشته دیده ام یا در دوره های آموزشی آنها شرکت کرده ام متفاوت هستند و آرامش و تسلط ایشان در تدریس فوق العاده است)
حس امید در راه رسیدن به مقصد در حالی که این مسیر با راه نمائی های آقای سجادی فر بزرگوار و در کنار اعضای انجمن نخبگان ترید طی خواهد شد.
۲. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟احساس میکنم درک عمیق تر و بهتری از ماهیت بازار و علت حرکت قیمت پیدا کرده ام. صد البته این تازه ابتدای راه است ...
۳. از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی؟
محتوای آموزشی قطعا ۵
در خصوص سیستم آموزشی به نسبت به هزینه ی پرداخت شده قطعا بیشتر از ۵ از ۵! فراتر از انتظار ماست.
۴. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
روحیه، رویکرد و تلاش ایشان در به دوش کشیدن بار سنگین انجمن و راهنمائی های فرد به فرد ستودنی ست؛ از زحمات ایشان بی نهایت سپاسگزارم.
۵. فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟تمام تلاش خود را خواهم کرد که اولا درک من از آموزه ها و تحلیل رفتار قیمت مورد تائيد استاد قرار بگیرد. هر مقدار که زمان بگیرد؛ با توجه به میزان شناختی که از شاخصه های مد نظر ایشان برای سه ستاره شدن داریم برآورد مدت زمان کمی مشکل است؛ اما امیدوارم، با کوشش، ظرف ۳ تا ۶ ماه آینده از زمان نگارش این متن حائز سه ستاره شدن باشم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟
دستیابی به حداقل دانش و مهارت مورد تائيد در زمینه های ستاپ معاملاتی، مدیریت سرمایه و مدیریت ذهن
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better