نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام و احترام 
من سعید حسینی هستم تقریبا حدود 4 سال با فارکس آشنایی دارم و هر بار با یک آموزشی وارد میشدم و به شکست منتهی می شد یعنی سودی که نمیکردم هیچ، ضرر هم داشتم.  یک مدت با آموزش فارکس و کندل شناسی رفتم جلو و نتیجه نداد. یک مدت با رفتارشناسی کندل و پرایس اکشن در آلپاری روی کندل های ثانیه ای ترید میکردم که یک سود میداد و پشتش از دست میدادم. عضو چندین کانال سیگنال دهی بودم ولی با هر سیگنال خود مدیر کانال تو سود بود ولی من تو ضرر و نمیشد. یک مدت روی طلای داخلی در اتاق معاملاتی ترید کردم اونم نشد بعد با یک آموزشی آشنا شدم که رفتم به مشهد و از اون آقا خریدم که اونم با روش ترید خودش مهاجرت کرد که فقط روی طلا و داوجونز و نفت ترید می کردم اونم نشد و منو به درآمد نرسوند. توی این چند سال هر بار دلزده و ناامید میشدم رها میکردم، دوباره با یک آموزش جدید برمیگشتم. پول برای آموزش به ریال به دلار زیاد دادم ولی نمیدونم چرا هر چی که اونا می گفتند در عمل برای من نمیشد. یک مدت وارد بورس ایران شدم آموزش دیدم و پول گذاشتم و در سیر نزولی بازار ایران من ضرر کردم. یک دوره ترید روی طلا فارکس شرکت کردم و برای من نمیشد. یک مدت وارد ارز دیجیتال شدم ولی نتیجه نداد.  یک روش دیدم که با توجه به جهت بازار لندن، بازار نیویورک را ترید میکرد ولی نتیجه خوبی نگرفتم. دنبال یکی بودم که کنارش بشینم و ترید زدنشو ببینم ولی پیدا نمیکردم.
چند ماه پیش تو اینستا همزمان دو تا استوری دیدم یکی آموزش اسمارت مانی و اردربلاک در ده روز بود که هر روز یک جلسه روانشناسی داشت و یک جلسه نحوه ترید بود که در دوره بیشتر شرایط یک اردربلاک معتبر و نحوه معامله روی اردربلاک و با  bos , choch  آشنا شدم و این روش را دنبال کردم اما ..
 و یکی استوری دیگری که اون موقع دیدم از آقای سجادی فر بود و پیگیر شدم و دوره های رایگان مبانی معامله گری را دیدم و در ادامه به انجمن نخبگان ترید جذب شدم ببینم این چه روشی هست.  سرانجام علاقه پیدا کردم و دیدم روششون با بقیه فرق داره و منطقی به نظر میرسد و داره در بازار جواب میدهد الان که چند هفته هست دارم با این انجمن پیش میام. با توجه به اینکه من از صبح زود میرم سرکار و تا عصر سرکارم و اونجا هم نمیتونم فعالیتی داشته باشم عصرها فعلا دارم تمرین میکنم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
           حسم خیلی خوبه و روحیم خیلی بهتره چون میدونم روش درستی را دارم آموزش میبینم و اشکالاتم گرفته میشود.
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
چون آموزشها هفتگی هست و کم کم در ذهن ما مینشینند این آموزشها کمک کرد به من صبور باشم و نگران استاپ خوردن نباشم اون بخشی از ترید هست و باید بپذیرم و تلاش کنم و بیشتر یاد بگیرم.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 را میتونم از من داشته باشند
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
این مورد هم 5 را میتونند از من داشته باشند
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
بر اساس تمریناتی که انجام میدهیم امیدوارم بتونم هر چه زودتر با آموزشهای جدید توی لایو ترید باشم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
چون باید هدفی که تعیین میکنیم منطقی باشد و به آن برسیم و دست یافتنی باشد، امیدوارم تا پایان سال 1403 از نظر مالی به درآمدی برسم که به خانوادم کمک کنم و خانوادم نگران افزایش قیمت ها و خرید مواد غذایی، پوشاک، وسایل و لوازم منزل نباشند. وقتی از نظر ذهنی راحت ترشدم در سال بعد خانه ام را تکمیل کنم و با راحتی بسازمش و اونجور که دوست دارم بسازمش و وارد خانه جدید بشم و در سال بعد ماشین مورد علاقه ام را داشته باشم و سفرهایی که دوست دارم را بروم و در ادامه به عنوان یک خیر به نیازمندان کمک کنم.
سپاس خداوندا که یکی یکی اهدافم دست یافتنی می شود. Heart
اگر تغییر میخواهی،تصویر ذهنی ات را تغییر بده
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط SAEID_H - 2024/07/29، 08:45 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست