2024/07/29، 06:31 PM
مهدی سلطانی هستم 18 سالمه آموزش به 3 سبک آموزش دیدم سمارت مانی و سبک کلاسیک و آر تی ام و با دیدن این آموزش ها فکر میکردم الان میتونم به سود مستمر برسم ولی خب چیزی که فکر میکردم نشد ولی ادامه دادم تا اینه تقریبا 5 ماه پیش توی اینستاگرام کلیپ استاد سجادی فرو دیدم و حرف خیلی قشنگی زدن گفتن وای به حال تریدری که از اشتباهات خودش سود بگیره و از اونجایی که من ضرر میکردم یا سودی میکردم وقتی وارد یک معامله میشدم زیاد با دلایلی که وارد یک معامله میشدم قانع نمیشدم و همش با خودم میگفتم یه چیزی کمه و همین حرف استاد سجادی فر باعث شد که من بهشون پیام بدم و وارد انجمن بشم
و وقتی وارد اولین جلسه انجمن شدم با استاد آرمان عزیز آشنا شدم واقعا من از صحبت ایشون لذت میبرم چون با علم بالایی داشتن آموزش میدادن فقط درکم از ترید زیاد نشده و ذهنمم بزرگ شده چون از تجربیات این خوانواده دارم استفاده میکنم و هرچی از استاد آرمان و لطف این خوانوده بگم واقعا کم گفتم فقط بچه های انجمن حرف بنده رو درک میکنن و یکی از دلایلی که من وارد انجمن شدم شبیه یک دانشگاه یا بهتر بگم یک خوانواده بزرگی هستیم و درکنار هم تمرین میکنیم و اینکه بدون اینکه همدیگرو از نزدیک دیده باشیم داریم در این مسیر به هم کمک میکنیم که به یک هدف بزرگ برسیم و از همه این اعضای خوانواده و استاد سجادی فر و استاد آرمان عزیز تشکر میکنم.
و وقتی وارد اولین جلسه انجمن شدم با استاد آرمان عزیز آشنا شدم واقعا من از صحبت ایشون لذت میبرم چون با علم بالایی داشتن آموزش میدادن فقط درکم از ترید زیاد نشده و ذهنمم بزرگ شده چون از تجربیات این خوانواده دارم استفاده میکنم و هرچی از استاد آرمان و لطف این خوانوده بگم واقعا کم گفتم فقط بچه های انجمن حرف بنده رو درک میکنن و یکی از دلایلی که من وارد انجمن شدم شبیه یک دانشگاه یا بهتر بگم یک خوانواده بزرگی هستیم و درکنار هم تمرین میکنیم و اینکه بدون اینکه همدیگرو از نزدیک دیده باشیم داریم در این مسیر به هم کمک میکنیم که به یک هدف بزرگ برسیم و از همه این اعضای خوانواده و استاد سجادی فر و استاد آرمان عزیز تشکر میکنم.
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) حس خوبی دارم چون خیلی به من کمک کر دن و همه ی اعضا مثل برادر و خواهر برام میمونن
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
مهم ترینش این هستش جوری که ما فکر میکنیم بازار حرکت نمیکنه بازار به غیر از اینکه حرکت میکنه به سمتی هم حرکت میکنه
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
فقط میتونم بگم آموزش های خیلی حرفه ای هستش (5)
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
واقعا آقای سجادی فر خیلی دارن برای این خوانواده تلاش میکنن (5)
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
2 ماه دیگه ولی خب اصلا به اتاق لایو ترید فکر نمیکنم چون باعث میشد تمرکزم بهم بخوره و اول که وارد انجمن شدم بیشتر اینکه میخواستم وارد اتاق لایو ترید بشم و همین باعث شدکه خوب به آموزش هایی که داده میشد تمرکز نداشته باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) هدفم الانم فقط این هستش که خودم وارد یک معامله با دلیل بشم بعدش میرم دنبال هدف دیگم.