نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام خدمت استاد بزرگ و استاد سجادی فر عزیز و دوستان گرامی
بنده امیر عباس رمضانی هستم ۲۶ ساله از تهران  از سال ۹۹ در بازار مالی فعالیت دارم تو خیلی از دوره‌های مختلف شرکت کردند از جمله پرایس اکشن کلاسیک یا پرایس اکشن تکنیکال  انواع و اقسام سبک‌های معاملاتی و …  بی‌انصافی نکنم سودای خوبیم به دست آوردم اما هیچ منطقی پشتش نبود اما بعد از اینکه جلسه چهارم انجمن خودمونو دیدم تازه متوجه شدم که ۹۰ درصد مشکلات من چه تو استاپ خوردن چه تو تیپی خوردن از کجا بوده و همین که الان  بازار رو می‌فهمم خیلی حس خوبی دارم 
……………………………………………… . . . .

حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟  

حس اینکه در کنار خانواده خودم در حال تلاش برای رسیدن به هدفی مشخص هستیم برای رسیدن به این هدف با همدیگه همکاری می‌کنی ایرادات وجود در کار خودمون رو ی‌گیریم و از نظر من هر کاری که  برای خانواده‌مون انجام می‌دیم وظیفه ماست و هر کاری که خانواده برای ما انجام میده لطف خانواده در حق ماست و من در بودن در این خانواده حس خیلی خوبی دارم و ی جورایی نقطه‌ای امن من شده 

تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 

اینکه بازار فارکس یک چیزی فراتر از مهارت داشتن در ترید هست ما نیاز 
به طور مثال سلامتی به طور مستقیم به روی میزان تمرکز ما و خستگی و توانایی انجام ترید کردن موثر است

اینکه ترید کردن یک سبک زندگیه و نیاز داره همه جوانبو برای اینکه بتونیم یه تریدر با سود مستمر باشیم در کنار هم داشته باشیم اینکه ما بتوانیم برنامه روزانه واسه خود داشته باشیم ورزش کنیم بتونیم ارتباطات مفید و سالم بگیریم برای سلامتی خود ارزش قائل باشیم و مجموعه این رفتارها و عملکردها ی‌تونه از ما یک تریدر موفق بسازه

از 1 تا 5 )به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟)

با افتخار 5

…………………………………………… . . . . .
 اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از( 1  تا  5 ) چه نمره ای میدی ؟ 
قطعا 5

فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟

من تمام تلاش خودم رو میکنم  با عمیق شدن و دقیق شدن در سیستم آموزشی و اگر ما کاری برای خانواده خود انجام می‌دهیم وظیفه ما هست و هر کاری خانواده برای ما انجام می‌دهد یک لطف است 

بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟

تلاش برای رسیدن به یک سود مستمر با یک شرایط روحی درست و تا زمانی که به این هدف نرسیدم باید با تمام جون تلاش کنیم در این راه خستگی وجود دارد ناراحتی وجود دارد پس نباید دست از تلاش برداریم
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط amirabbas - 2024/07/29، 04:33 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست