نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام ودود خدمت خانواده عزیز
بنده امیرحسین علیمردانی هستم 27 ساله ساکن استان فارس شهرستان نی ریز تا قبل از اشنا شدن با انجمن هیچگونه فعالیتی در بازار های مالی نداشتم ولی سوال زیاد میکردم ازدوستانی که کار میکردن هرکس اولش باشوق وارد میشد ولی باضرر خارج میشد ودیگه ادامه نمیداد ولی من باور داشتم که این بازار سود اور هست ولی راهشو همه کس بلد نیستن خیلی از دوره ها بود که دوستان خریده بودن ولی جواب نداده بود منم خیلی تحقیق میکردم که یهو به پیج اقای سجادی فر عزیز بر خوردم ودیدم اصلاوارونه همه داره صحبت میکنه برا خودم گفتم این درسته ولی بازم رفتم تحقیق کردم و حرفاشونو به چند نفر که تواین بازار بودن گفتم گفتن داره حرف درستی میزنه من دیگه گفتم بزار ماهم وارد انجمن بشیم یه اتفاقی میوفته که خدارو شکر خیلی خیلی عالی بوده تا الان و براین باورم که خدا برای همه موقعیت خوب میزاره سرراهش ما باید استفاده بکنیم از اون موقعیت
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) حسی که دارم حال خوب وانرزی مثبت  
………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
…5………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
……به فکر این هستم که خودم اصل بازارو بفهمم ……………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
سودمستمر
                                                               اگر چرخ وجود من از این گردش فرو ماند
                                                                بگرداند مرا,ان کس که گردون را بگرداند
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Amir Hosein - 2024/07/29، 01:43 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست