2024/07/29، 01:23 PM
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و استادان عزیز انجمن
من سامان حیدری ۳۳ سالمه و حدود یکسالو نیم که با بازارهای مالی اشنا هستم اولش کریپتو بعدش فارکس و از وقتی با ابهت و تاریخچه فارکس اشنا شدم کلا کریپتو رو کنار گذاشتم
من همیشه به خودم میگفتم با این گردش مالی بازار فارکس اگر بادش هم به من بگیره وضعیت من تغییر میکنه ولی باید یاد بگیرم
یه چند ماهی رو با یه گروهی اموزش دیدیم بعدش لایو ترید زدم دیدم فقط ضرر میده ولی مطمئن بودم این بازار همین نیست و پشت پرده ای داره
تا اینکه تو اینستا گرام اتفاقی پست اقای سجادی فر دیدم که داشت میگفت
منابعی که اونا دوست دارن ما داشته باشیم در اختیارمون قرار میدن
این شد که اول تمام پست های اینستاگرام استاد سجادی فر رو دیدم بعدش تو ازمون شرکت کردم و وارد انجمن شدم بعد از دیدن جلسات مبانی تازه فهمیدم با چی طرفم و بازار فارکس چیه.
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) از لحاظ احساسی من رو خوشحال میکنه و بهش عادت کردم و برام حس دوران مدرسه رو تداعی میکنه [/b]
من سامان حیدری ۳۳ سالمه و حدود یکسالو نیم که با بازارهای مالی اشنا هستم اولش کریپتو بعدش فارکس و از وقتی با ابهت و تاریخچه فارکس اشنا شدم کلا کریپتو رو کنار گذاشتم
من همیشه به خودم میگفتم با این گردش مالی بازار فارکس اگر بادش هم به من بگیره وضعیت من تغییر میکنه ولی باید یاد بگیرم
یه چند ماهی رو با یه گروهی اموزش دیدیم بعدش لایو ترید زدم دیدم فقط ضرر میده ولی مطمئن بودم این بازار همین نیست و پشت پرده ای داره
تا اینکه تو اینستا گرام اتفاقی پست اقای سجادی فر دیدم که داشت میگفت
منابعی که اونا دوست دارن ما داشته باشیم در اختیارمون قرار میدن
این شد که اول تمام پست های اینستاگرام استاد سجادی فر رو دیدم بعدش تو ازمون شرکت کردم و وارد انجمن شدم بعد از دیدن جلسات مبانی تازه فهمیدم با چی طرفم و بازار فارکس چیه.
[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) از لحاظ احساسی من رو خوشحال میکنه و بهش عادت کردم و برام حس دوران مدرسه رو تداعی میکنه [/b]
………………………………………………… . . .
[b]2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) [/b]
آموزش ها باعث شدن صبر و حوصله من بیشتر بشه درجه تحملم بالاتر بره
فهمیدم برای یاد گرفتن هر چیزی تکرار و تمرین زیاد لازمه
و اینکه برای تغییر بیرون باید از درون خودمون رو تغییر بدیم
[b]3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) 5[/b]
[b]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) 5[/b]
[b]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
استاد همیشه گفتم خدمتتون ما مو میبینیم شما پیچش مو خودتون بهتر میدونید کی لایقه و کی نه ولی [/b]
استاد همیشه گفتم خدمتتون ما مو میبینیم شما پیچش مو خودتون بهتر میدونید کی لایقه و کی نه ولی [/b]
انشالله تا اتمام جلسات انجمن
[b]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) به نتیجه رسیدن تلاشم [/b]
تریدر حرفه ای کاری رو انجام میده
که
هرروز توانایی انجام دادنشو داشته باشه (استاد سجادی فر)
که
هرروز توانایی انجام دادنشو داشته باشه (استاد سجادی فر)