نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام خدایی که هرچه دارم از اوست Heart
سلام خدمت استاد ارمان عزیز و استاد سجادیفر گرامی Heart
بنده وحید اکبری 30 ساله از مشهد.. یک سال تجربه در بازار فارکس رو دارم و طی این یک سال همش ضرر داشتم و خیلی اموزش دیدم و کلی پکیج دیدم و با سبک های مختلفی اشنا شدم ولی هیچ کدوم به من سودی نداد یا اگه میداد سری ازم میگرفت بازار..من چون دوره زیاد دیدم فکرمیکردم دیگه الان تریدر شدم چون خیلی وقت گذاشتم واسه دوره ها تا وقتی که من با استاد سجادیفر عزیز اشنا شدم و افتخار دادن که منم شاگرد ایشون و استاد ارمان عزیز بشم.و وقتی وارد این دانشگاه بزرگ شدم تازه فهمیدم که من هیچی بلد نبودم.....
الان خداروشکر میکنم که این خانواده بزرگو سر راهه من قرار داد و واقعا من به شخصه از استاد ارمان بزرگ و استاد سجادیفر عزیز با تمام وجود تشکر میکنم Heart

(1) حسی که در کنار خانواده smcfx دراری؟؟
فقط اینو میتونم بگم که واقعا خدا منو دوست داشته که الان اینجا هستم و بابت این هر روز شکرگذار خدا هستم.

(2)تجربه ای که از اموزش ها به دست اوردی؟؟
هنوز اموزش ها تکمیل نشده ولی اینو میتونم بگم که کلی دیده منو باز کردن استاد عزیزمون و واقعا ممنون داره ایشون هستم.

(3)اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی نمره بدی چه نمره ای میدی؟  (5)

(4)اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟  (5)

(5)فکرمیکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
من تمام تلاشمو میکنم به امید خدا تا شهریور ماه.

(6)بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کناره این خانواده که مطمینی بهش میرسی؟
دوست دارم یه تریدر حرفه بشم و مثل استادم درک خوبی پیدا کنم از بازار.
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط وحید اکبری - 2024/07/29، 12:49 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست