2024/07/29، 11:51 AM
عرض ادب خدمت خانواده smcfx
من امیرحسین ابراهیمی 24 ساله از کرمان / 4 ساله با بازار اشنا هستم و دوره های مختلفی شرکت کردم سبک های کندل استیک اندیکاتورهای الیوت ، فیبوناچی ، چنگال قاشق و .. هرچی که فکر کنی
برای شروع بازار نیاز به سرمایه داشتم از اونجایی قراره از همون اول روی پای خودمون باشیم رفتم داخل صنعت به مدت دوسال خیلی سخت کار خودمو شروع کردم (کارخانه بوتیا کرمان) / تمام هدفم از کار در اونجا رسیدن به سرمایه کافی برای شروع بازار بود / عید 1403 تصمیم گرفتم که دیگ کارخونه نرم و بشینم برای هدفای خودم تلاش کنم / روزای اول 1403دوباره برگشتم سمت فیلم های اموزشی که داشتم / 4 ام فروردین بود که با علی اقا سجادی فر آشنا شدم و همون روز در دوره شرکت کردم / 5 جلسه از دوره برگزار شده بود که از اشتیاق زیاد همون روز نگاهشون کردم / بعد 5 جلسه تمام چیزایی که یاد داشتم نقض و رد شد و فهمیدم اصلا موضوع چیز دیگه ایه / با ادامه دادن دوره به یک درک دیگ از بازار رسیدم و روز به روز به اینکه تلاشام نتیجه بده امیدوار تر شدم / از نظر من شرکت در این دوره بهترین اتفاقی که بعد از اونهمه سختی و تلاش در بهترین زمان برای من اتفاق افتاد که در کنار استاد های بزرگی مثل شما خانواده عزیز رشد کنم
به امید روزای بهتر
من امیرحسین ابراهیمی 24 ساله از کرمان / 4 ساله با بازار اشنا هستم و دوره های مختلفی شرکت کردم سبک های کندل استیک اندیکاتورهای الیوت ، فیبوناچی ، چنگال قاشق و .. هرچی که فکر کنی
برای شروع بازار نیاز به سرمایه داشتم از اونجایی قراره از همون اول روی پای خودمون باشیم رفتم داخل صنعت به مدت دوسال خیلی سخت کار خودمو شروع کردم (کارخانه بوتیا کرمان) / تمام هدفم از کار در اونجا رسیدن به سرمایه کافی برای شروع بازار بود / عید 1403 تصمیم گرفتم که دیگ کارخونه نرم و بشینم برای هدفای خودم تلاش کنم / روزای اول 1403دوباره برگشتم سمت فیلم های اموزشی که داشتم / 4 ام فروردین بود که با علی اقا سجادی فر آشنا شدم و همون روز در دوره شرکت کردم / 5 جلسه از دوره برگزار شده بود که از اشتیاق زیاد همون روز نگاهشون کردم / بعد 5 جلسه تمام چیزایی که یاد داشتم نقض و رد شد و فهمیدم اصلا موضوع چیز دیگه ایه / با ادامه دادن دوره به یک درک دیگ از بازار رسیدم و روز به روز به اینکه تلاشام نتیجه بده امیدوار تر شدم / از نظر من شرکت در این دوره بهترین اتفاقی که بعد از اونهمه سختی و تلاش در بهترین زمان برای من اتفاق افتاد که در کنار استاد های بزرگی مثل شما خانواده عزیز رشد کنم به امید روزای بهتر
Æ