نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
سلام و عرض ادب خدمت استاد علی سجادیفر و استاد آرمان و خانواده محترم smcfx

من حسن شهیدی هستم 27 ساله از اصفهان 6 ساله تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله بورس(ایران) و کریپتو(ارزدیجیتال)و فارکس دارم که درگیرآموزشهای متعددی از جمله (امواج الیوت-سبک وایکوف-تکنیکال کلاسیک-پرایس اکشن و اسمارت مانی)بودم سردرگم بودم و با جمع بندی همین اموزشها ترید های زیادی زدم و با این که تمام این چند سبک را در تحلیل خود به کار می گرفتم باز هم به سود مستمر در این بازار نرسیدم و این که بخواهم ترید را به عتوان یک شغل در نظر بگیرم هر روز نسبت به روز قبل دلسرد می شدم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و فهمیدم که ترید فقط یک سبک معاملاتی ثابت نیست و باید به چیزی فراتر از یک سبک معاملاتی مسلط باشیم و بتوانیم احساسات خود را طوری تربیت کنیم که در لحظه معامله آنها را دخیل نکنیم و عوامل دیگر که همه اینها در انجمن نخبگان ترید به طور کامل برای من شفاف سازی شد .

*حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
بهترین حسی که من در این خانواده دارم این است که یک حامی و پشتیبان دارم که در شرایطی که چیزی متوجه نمی شوم به کمک من می آیند و راهنمایی می کنند.

*تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟مهمترین تجربه ای که من از این اموزش ها به دست اوردم و در هیچ اموزش دیگری ندیده بودم این بود که توانستم احتمال بدهم که هدف قیمت ما تا کجا می تواند باشد.

*از 1 تا 5 به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی چه نمره ای میدی؟
5 . چون به واسطه این سیستم ما می توانیم به دیدگاه تحلیلی افراد مختلف دسترسی داشته باشیم.

*اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟
5 .

*فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
برای این که بتوانیم به درک عمیقی نسبت به اموزش ها و عملی کردن انها در اتاق لایو ترید برسیم به نظر من یک بازه 6 ماهه لازم است.

*بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمنی بهش میرسی؟
مهمترین هدف من تا اخر امسال پاس کردن چالش پراپ و رسیدن به سود مستمر است.
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Hassan shahidi - 2025/04/06، 04:59 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست