نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
Wink 
درود و ارادت خدمت همگی

من از سال 98 با بازارهای مالی اشنا شدم و وارد کریپتو شدم بعد از گرفتن کمی سود و کسب اطلاعات بیشتر وارد بازار فارکس شدم اول باینری اپشن و معاملاتم همگی بصورت شانسی یا تصادفی سود میشد برای همین تصمیم گرفتم اطلاعات بیشتری کسب کنم بعد این تصمیم دیگه رنگ سود مستمر ندیدم هرچی اطلاعات بیشتر میشد ضررها بیشتر هر اموزش و سبکی ی دوره کوتاه سود و بعد کلی ضرر بهمراه داشت 6 ماه پیش با استاد سجادی فر تو اینستا اشنا شدم و وارد انجمن شدم و با استاد ارمان و باقی دوستان اشنا شدم تا همین الان که دومین روز سال 1404 هست تریدی نزدم و به توصیه اساتید گوش دادم و در حال اموزش دیدن هستم .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حسی که از وارد شدن به انجمن دارم قابل ذکر نیست فقط میتونم ی مثال بزنم مثل جلسه انجمن معتادان گمنام برای ترید هست اگر شرکت نکنی حالت همیشه بده و تنهایی نمیشه با عادتهای بد گذشته ادامه داد.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
با کمک اموزش های اساتید عزیزم در تلاش و دیدن اموزش برای پذیرش تغییر ذهنیت و تجربیات قبلیم هستم و تجربه ای که از اموزش ها بدست اوردم هم بسیار عالی و موثر بوده.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟5
نمیدونم استاد عزیزم اقای سجادی فر بدنبال چه هدفی بودن از تشکیل انجمن ولی از خدا میخام به تمام اهدافشون برسن .

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
دسترسی اتاق لایو تریدبرام باز شده ولی هنوز در حال تکمیل اموزش هستم

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟

سود مستمر 
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط mostafa tarsaiy - 2025/03/21، 10:59 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست