نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
دروود میفرستم  خدمت استاد ارمان بزرگ استاد علی سجادی فر وتمام عزیزانی که دارند این متن رو مطالعه میکنند
من محمد رسول صادقی ساکن نجف آباد حدود یک سال ونیم  بیشتر پیش شروع به فعا لیت در بازار مالی کردم با اموزشات یک استاد سر شناس پس از چند ماه اموزش دیدن توهم تریدر شدن  افتاد داخل سرم (البته اون استاد تمامی نکات رو می گفت ولی من مثل اکثر شما که دارید این متن رو مطالعه میگفتم این احساسات سراق من نمیداد من با بقیه فرق میکنم و... )در اصل اون استاد از اون نکات رد میشد ولی من بودم که اهمیت اون نکات رو نمی گرفتم با فنجون پر بودم خب یک حساب 500دلاری شارژ کردم وبی توجه به حرف استاد که میگفه باید استراتژی مکتوب داشته باشی مدیریت سرمایه رعایت کنی و... معامله میزدم ومیگفتم از معامله بعدی رعایت میکنم ضرر های پشت سر هم وسود های قابل توجهی میکردم خیلی هیجانی میشدم استرس میگرفتم و... که طی 1000معامله و 4ماه حساب رو کال کردم پس از این توی فکر فرو رفتم ایا جواب میده نمیده کسی ازش جواب گرفته نگرفته و... دلم میخاست چند دوست در این راستا واموزشات پیدا کنم که باهم پیش برویم اشکالات یک دیگر را بگیریم و... و اصلا بدونم ایا واقعا کسی داره از این بازار سود میگیره ؟ و این یک رویا شده بود چون دوستانی هم داشتم که در بازار فارکس فعالیت میکردند اما هم نگرش من نبودند)دوباره نشستم به دیدن اموزش ها و یکم متوجه اشتبا هاتم شدم که دوباره با استاد جدیدی اشنا شدم اصلا اعتقادی به تغیر اموزشات واستاد نداشتم چون دید گاهی هم بود که استاد قبلی کفته بود ومیدانستم که استاد فعلی بهترین هست در این حوضه اما خب تعریف اون استاد روشنیدم وگفتم یک نگاه به اموزش های اون استاد  بندازم پس از دیدن چند جلسه از اموزش های این استاد متوجه شدم که میتونه استاد خوبی باشه پس شروع به دیدن اموزش های استاد کردم اموزش هارو تموم کردم و در حساب دمو و با رعایت تمامی نکات پلن طی 86معامله یک حساب 1000 دلاری رو رشت دادم به 1506دلار و لابه لای معامله زدن اموزشات رو دوبا ره مروور می کردم حالم خوب بود ومی خاستم معاملاتم رو به 150 تابرسونم که اگر برایندش مثبت بود وارد ریل بشم در بین این معاملات بود که با بهترین علی آقا سجادیفر وبهترین انجمن دنیا آشنا شدم چیزی که از 6 ماه قبل میخاستم اشنا شدم رویام پدیدار شد  اما یک مشکل وجود داشت من به احتمال موفقیت نزدیک شده بودم وباید تمام اموزشات رو کنار میگذاشتم دوباره از اول اموزش میدیدم چند ماه تلاشی که به نظر میرسید نزدیک به رسیدن هست رو باید میگذاشتم کنار و از اول 8ماه اموزش میدیدم  چند روز با خودم کلنجار رفتم و گفتم این چند دلار سودی که احتمالش هست الان بگیرم رو نخاستم و اون حسی که دلم میخاد اون چیزی که با وجود میخام رو میرم سمتش شاید دور تر بشه اما 1000در100 هم میشه هم قوی تر میشه هم خوب تر میشه پس ذهنم رو خالی کرم ووارد انجمن شدم
پس از ورود به انجمن دوباره غافل گیر شدم دیدم در کنار اون همه اپشن های خوبی که داشت (یعنی آموزش تکنیکال به صورت پیوسته نه یک دوره ضبط شده وجلسه های دورهمی با افرادی که همه در یک مسیر داریم حرکت میکنیم هم فرکانسیم هم دیگه رو درک میکنیم و...  وتعامل بایک دیگر و..) دیدم اون هزاران سوالی که قبل از ترید حین ترید و پس از تریدی که براش جوابی نداشتم و اگه داشتم نظر و تجربه خودم بود و جواب دستو پا شکسته ای بود وهیچ کس هیچ جا اشاره ای به انها نکرده بود(منظور سوالاتی هست که هیچ جا هیچ اشاره ای نشده نه حرف های ترند مدیریت سرمایه و مدیریت ذهن و...در فضای مجازی ) وخیلی خیلی گیج وگم بودم  اما دیدم که در کنار اموزش تکنیکال داره جواب یک به یک سوالاتی که گنگ بودند برای من داده میشه  هرچه آموزشات رو بیشتر نگاه میکردم آگاه تر میشدم ویک پله بالا تر میرفتم ازبالا به خود قبلم نگاه می کردم و عیب هام رو برطرف می کردم و میکنم سپاس گذار نعمت به این بزرگی شدم و درذهنم افکاری همچون ایکاش زود تر وارد انجمن شده بودم ای کاش از اول اینجا شرکت میکردم و ضرر نمیدادم و از همه مهم تر ایکاش یک سال وقتم رو طلف نمی کردم و از اول اشنا میشدم  و... شروع به گردش و ازار من داد ولی پیش خودم گفتم اگه اون تجارب رو نداشتم الان قدر این انجمن را نداشتم  و هرچیز در زمان خودش اتفاق می افتد 
در اصل چی فکر میکردم چی شد با آموزشاتی مواجه شدم که اصلا به ان ها اگاه نبودم وشاید اگر قررار بود خودم اگاه به این مسائل بشم و خودم دنبال جواب این مسائل بگردم 10یا20سال ازعمر من می گذشت 
والان بیش از سیستم مکانیکی در حال تغیر و رشد خودم هستم وهیچ هیجان وعجله کاذبی ندارم
ودر تلاش برای آگاهی بیش تر
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Mohammad sadeghi - 2025/03/12، 06:39 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست