نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
درود و عرض ارادت خدمت تمامی دوستان
بنده مصطفی کارگر 40 ساله از شهر  زیبای رشت، فارغ التحصیل  رشته کارشناسی مدیریت بازرگانی متاهل و دارای دو فرزند دختر هستم و بابت این نعمات همیشه شکرگزار هستم. من هم مثل اکثر دوستان زندگی پرچالش و همراه با شکست‌های زیاد مالی و.... داشتم و مدت یک سالی بود که از طریق یکی از اقوام با بازارهای مالی البته کریپتو آشنا شدم و به پیشنهاد او که حدود 5 سال سابقه در این زمینه داشت هر دو با تهیه مبلغی سرمایه که از طریق قرض گرفتن از یکی از اقوام درجه یک بنده برای شروع کار ترید، از شغل قبلی خود بدون توجه به عواقب این کار و بیکاری دو نفر مان و حتی استرس دادن سود ماهانه به کسی که  تامین کننده سرمایه بود خارج شدیم. بنده چون آموزش خاصی ندیده بود و حقیقتا به امید اینکه شریکم در این زمینه خبره میباشد و من هم طی کار مهارت کسب میکنم شروع کردیم به کار ترید... یک دو ماهی را هردو نفر از روز دوشنبه از خانه خارج می‌شدیم و در یک ویلایی که مال یکی از اقوام بود و خالی بود جمع می‌شدیم و مشغول ترید کردن بودیم. ماه اول و دوم از اصل سرمایه سود را به تامین کننده سرمایه اولیه دادیم چون سودی نکرده بودیم و همش در حال سود و ضرر بودیم و تقریبا یر به یر بودیم. ولی استرس اقساط سرمایه امان مارو بریده بود و با روان درگیر معامله میکردیم. توی یک معامله به نزدیک تایم خبر رسیدیم 100 دلار توی ضرر رفته بودیم این دوستم یه کانال داشت که مثلا موقعیت اعلام می‌کرد ما هم که توی ضرر بودیم و کار از کار گذشته بود تحلیل این کانال این بود که این پوزیشن usdcad برمیگرده و توی سود میره تایم خبر ماهم که راهی نداشتیم استاپ را خیلی بالاتر بریدم و یه جورایی غمار گونه منتظر ماندیم تا تایم خبر که متاسفانه با اعلام خبر با یه کندل چند متری مثل برق و باد  استاپ 300 دلاری ما خورده شد و ما دوتا دوچار بحران شدید روحی شدیم و دوباره توی همون روز برای چبران وارد معامله های دیگر شدیم و در کل 400 دلار ضرر دادیم..  کل سرمایه اولیه ما زیر 2500 دلار بود... تصمیم گرفتیم که دست نگه داریم و کمی بیشتر آموزش ببینیم...
کاری که باید اول میکردیم وقتی که هنوز شغل داشتیم بعد از درگیری و افتادن در منجلاب های مالی و روحی به فکرش افتادیم..
انجمن نخبگان ترید را خدا برایم فرستاد. در این چنین موقعیتی که از همه کس و همه چیز نا امید بودم یکی از پست های استاد سجادیفر را دیدم و در فکر فرو رفتم و با خودم گفتم من که تا به الان هزینه ای در رابطه با آموزش ندادم بیا و برای اولین و آخرین بار به یک نفر اعتماد کن.... ولی نمیدونم چرا با همون پست جذب شدم و انگار داره راست میگه و همون چیزی که دنبالش بودم هست...!
با مشاوره با جناب علی آقا شروع کردم. حقیقتش اول بصورت قسطی وارد شدم ببینم چی هست اصلا و همون جلسات اول بسیار علاقه مند شدم
خدارو شکر الان وارد فصل سوم هم شدم و با تمام مسائل مالی که باهاش مواجه هستم حال دلم عالی عالی هست و من همه این حس خوب را مدیون استاد بزرگوارم جناب علی آقا و استاد عزیز و خستگی ناپذیرم جناب آرمان بی‌نظیر هستم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx دارم؟  حس آرامش و خانواده بودم باهم
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) مهمترین تجربه اینکه فهمیدم بازار غیر از اینکه از جایی شروع به حرکت میکنه بطرف جایی هم حرکت میکنه.
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری) با افتخار نمره 5
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) نمره 5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) بعد از سه ماه از ورودم وارد لایو ترید میشم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) درک صحیح از ترید و بقا در مارکت.
…………………………………………….. . . . . .
من هم به نوبه خودم به پاس این عمل زیبا، خودم را ملزم به ادامه راه این بزرگواران میدانم و تا توان دارم در گسترش و پیشرفت این انجمن محترم میکوشم.
طوری به سمت مشکلات حرکت کن که مشکلات ازت بترسن
       ... طوری به سمت مشکلات حرکت کن که مشکلات  ازت بترسن ...
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط mostafa1000k - 2025/03/12، 04:06 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست