نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
با سلام خدمت همه عزیزانی که وقت میذارن متن بنده را میخوانند.
بنده احسان فارابی 29 سالمه اصالتا کورد هستم سال گذشته برج 10 با بازار های مالی اشنا شدم همیشه علاقه داشتم به بازار های مالی ولی هیچوقت شرایطش برام مهیا نبوده که متاسفانه یا خوشبختانه با استادی توی انیستاگرام اشنا شدم که همیشه قبل صحبت هاش 3 بار میگفت الهی به امید تو همین جمله باعث شد که من توهم این بهم دست بده این اقا انسان خوبی هستش اما هر روز از چیزای که توی ترید به دست اورده بود به اشتراک میذاشت هیچوقت پکیجی که به بنده داده بود را بدرستی پشتیبانی نکرد من هم سر خود بعد از یه ماه تمرین سبک پرایس اکشن یک هفته دمو تمرین کردم و وارد حساب ریل شدم اولین پوزیشن 20$ دومین 180$ سومی به توهم پولدار شدن یه شبه 3 تا پوزیشن 1ونیم لاتی بای گرفتم برعکس شد مجدد 3 لات سل گرفتم برای جبران و نهایتن 2500 دلار باخت دادم توی چند دقیقه من شرایط زندگیم بسیار دشوار هستش خرج زندگی اجاره مغازه اجاره خونه توان اشتباه پدر و برادر را دادن و هزار تا مشکل دیگه تنها دلیلی که باعث ارامشم میشه امید های بود که جناب سجادیفر بهم دادن الان به زندگی معمولیم برگشتم و میدونم و میشه که من یه تریدر موفق بشم... ممنون که وقت گذاشتین درپناه حق
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس خوبی دارم که یه روزی دوستان موفقی کنار هم بشیم من فعالتی ندارم کنار خانواده بزرگم چون واقعا ن زمان این اجازه رو بهم میده نه اینکه شخصیتم جوریه توی جمع نمیتونم باشم خیلی کم میتونم دوس دارم باشم اما نمیتونم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
بسیار عالی همیشه فک میکردم بازار یه دلیلی برای حرکت داره که هیجا یاد نگرفتم مفهوم بازار را اما توی این اموزش ها به دلیلش کم کم پی بردم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 اما کاش بعد دوره یه گروه تلگرامی هم داشتیم با دوستان دیدگاه های معاملاتی را به اشتراک میذاشتیم
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
کفر نباشه خدای روی زمینم اقا علی اقای سجادیفر هستن فقط خودم میدونم اوایل که وارد انجمن شدم چقدر با دلو جون به حرفام گوش میداد
در بد ترین شرایط زندگیم با جملاتش دستمو گرفتن.
ایناهم به کنار همیشه پاسخگو اعضای انجمن درهر شرایط هستن
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من نیازی به اتاق لایو ترید ندارم من خودم در کنار اساتید بزرگ(استاد ارمان و استاد سجادیفر) بهترین تریدر میشم
اتاق لایو ترید فقط واسه من یک معنی میده یاد بگیرم تا چه زمانی بمونم توی پوزیشنم یاد بگیرم چه زمانی مدیریتش کنم وگرنه با اموزش های عالی فک نکم کسی بمونه که نقطه ورود یاد نگیره.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
تریدری با سود مستمر که خانوادم را از فقر نجات دهم دل پدرمادر و همسرم را شاد کنم
و بتونم با سودم مسیری برای اینده برادرم و فرزندم مهیا کنم...

پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط ehsanfarabi - 2024/07/08، 01:27 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست