نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
عرض سلام وخسته نباشید خدمت استاد ارمان و علی اقای عزیز و خانواده عزیز smcfx
من مسعود نادری هستم۳۴ سال دارم ساکن تهران
من خودم به شخصه حتی یه ساعت هم سابقه بازار مالی نداشتم واین انجمن برای من اولین بار واولین سابقه برای منه. اینجاست که واقعا وقتی چیزی رو از خدا میخام بهترین رو برام خلق میکنه. اول باری که پست اینستاگرام علی اقا رو دیدم یه جوری شیفته اون اخلاق گرمش شدم شاید ناخداگاه بود و
شاید باورتون نشه ولی من به دنبال در امد زیادی نبودم ولی بیشتر دنبال تغییر هستم.از اونجایی که وارد این انجمن شدم متوجه شدم یه جایی که میشه هم تغییر کرد وهم درامد کسب کرد البته هنوز نمیدونم این تغییر به چه شکلی هست ولی من مطمعن هستم این مسیر با تلاش من خودشو بهم نشون میده خداوند بهترین ها رو برای هر انسان رقم خواهد زد فقط کافیه بستر رو فراهم کنید
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)

بیشترین احساس عشقی که بهم دست میده اینه که علی اقای سجادی فر وقتی میخان به بچه ها امید بدن واقعا مثل اون پدر ومادری که فقط فقط فقط دلش میخاد فرزندش رشد کنه وبه درامد برسه داره تموم زندگیشو برامون میزاره .حتی شاید بیشتر از ما اینو بخواد واین یعنی عشق

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
حقیقتا من قبل از این که اموزشی ببینم پیش خودم میگفتم چند تا کندل که چیزی واسه اموزش نداره این کنل ها فقط بالا پایین میشن ولی وقتی وارد شدم متوجه شدم کار به این اسونی هایی که فکر میکردم نیست.تلاش تلاش تلاش تنها کاریه من میتونم انجام بدم

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
البته که استاد ارمان یکی از بهترین هاست۴

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
البته چون این اولین تجربه اموزشی من هست وقبلا من اموزش های دیگر استاد ها رو ندیدم من زیاد نمیتونم در این مورد نظری بدم ولی خوب یه انتقاد یا پیشنهاد کوچیکی نسبت به این سیستم دارم که اگر میشد بستری هماهنگ شود که دوستان حظوری همدیگر رو ببینندالبته که بهتر میشد ولی البته برای کسایی که موافقند.یا حتی قسمتی از نرم افزار رو به کسایی که مایلند خودشون باهم ملاقات کنند درخواستی قرار داده بشه خیلی بهتر بود.نظر من نمره 4

…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری
حقیقتا زیاد به اتاق لایو ترید علاقه ای ندارم فقط استرس این رو دارم اموزش های اینده اتاق لایو ترید رو میتونم انجام بدم یا نه چون تا حالا حتی یه دونه معامله هم باز نکردم.شاید چون نمیدونم چطور باید وارد بشیم ومعامله ای باز کنیم استرس دارم.ولی حالا ششماه اینده هم شد مشکلی ندارم.

…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
…………………………………………….
بیشتر هدفم روی اینه که اول در زندگی تغییری ایجاد کنم وبتونم این تغییر رو به عزیزترین کسانم انتقال بدم چون تا وقتی انسان تغییر نکنه نمیتونه به درامد بالا برسه پس هدف تغییر خود تغییر زندگی وتغییر افراد نزدیک خود است.انشاالله با تلاش زیاد وصبر بیشتر تغییر حاصل خواهد شد.
.در انتها دوست دارم از علی اقا و استاد ارمان تشکر کنم بابت همه ی زحماتی که میکشید ومیدونم اینکه علی اقا چقدر میخاد که ما رشد کنیم وبه سود مکرر برسیم بهترین جبران برای این عزیزان تلاش خوود بچه های اعضای گروه بی تفاوت نبودن اعضای گروه است .سپاسگذارم وقول میدم که زحمات شما بی نتیجه نماند استاد عزیز
  پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - توسط Masoud - 2024/07/07، 08:35 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست