نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید
به نام آنکه فکرت آموخت
اینجانب نیز پس از گذشت حدود 2 ماه از ورود به انجمن نظرات خود را به دور از تعصب و حاشیه رفتن خدمت خانواده محترم انجمن و سایر دوستان عرض می کنم:
بطور قطع این انجمن اصولی ترین و کمک کننده ترین راه موجود در ایران است که می تواند کمک کننده و هموار کننده راه ارتقاء و آموزش و هدفمند کردن کسانی باشد که پا در  عرصه  بازار مالی و ترید گذاشته اند.
به دور از تعصب عرض می نمایم که از دور اظهار ارادت و نهایت خضوع خود را نسبت به دو بزرگوار ( استاد آرمان یزرگوار و استاد سجادیفر عزیز) که در این دنیای وان افسا که هر کس به فکر منافع خود بوده، مخلصانه و صمیمانه  چنین محفل پر از در و گهی را که به واقع یک دانشگاه بزرگ نه تنها در زمینه ترید بلکه در جهت تعالی و پیشرفت دانشجویان عزیز می باشد را فراهم آورده اند را دارم.
جهت اطلاع کسانیکه فعلا وارد خانواده ما نگشته اند عارضم اینجا منظور ،ارایه 4 مطلب سطحی بی محتوا یا شاید غلط  نیست، بلکه محفلی برای تبادل، رفع اشکال،پیدا کردن ایرادات گذشته در کنار آموزش پله به پله و صحیح می باشد که علاوه بر آن از لحاظ شناخت خود و مطالب ذهنی و روانشناسی نیز بسیار مفید بوده و در واقع هم زمان آموزش ترید جنبه های دیگر و بعدهای دیگر مربوط به یک فرد نیز ارتقاء می یابد.
بدین منظور این دوره و انجمن را به هیچ عنوان به اصطلاح با پکیج فروش ها و دوره ها و اساتید دیگر نباید مقایسه نمود، چون چنین مقایسه ای قیاس مع الفارق است.
در انتهای عرایضم مجدد خوشحالی و شکرگذاری خود را از پیدا کردن افراد همفکر و عقیده در مسیر هدف فعلیم در زندگی را ابراز نموده و از خداوند یزدان سپاسگزارم.
و امیدوارم در آینده به عنوان عضو کوچکی از این خانواده بزرگ بتوانم کمکی در راستای اهداف والای این انجمن داشته باشم.
در انتها سخن خود را با این شعر از مولوی بزرگ به پایان میبرم:
هر که رنجی برد،گنجش شد پدید    هر که جدی کرد،بر جودی رسید
چون گرانی ها اساس راحت است  تلخ ها هم پیشوای نعمت است
هر که در قصری قرین دولتی است  آن،جزای کارزار و محنتی است
 ارادتمند: هادی جهان بخش    بتاریخ:1403/9/9
  پاسخ

عرض ادب و احترام خدمت استاد آرمان و همه اعضای انجمن 
متین عمویی هستم فارغ التحصیل رشته شیم . حدود یکسال پیش با بازار ارزهای دیجیتال آشنا شدم و چند ماه در بازار کریپتو معامله می کردم که همیشه برایند معامله هایم منفی بود و مدام با خودم فکر میکردم به شناخت و درک مناسبی از بازار نرسیده ام تا این که از اینستاگرام با آقای سجادی فر بزرگوار آشنا شدم و صحبت های ایشان تلنگری بود برای من که میتوانیم با تلاش و پشتکار و تغییر نگرشمان در این راه به نتیجه مثبتی برسیم البته این اتفاق بدون حضور استاد آرمان میسر نبود و همیشه قدردان ایشان خواهم بود .  
ا1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
مثل یک خانواده واقعی همه اعضا زیر نظر استاد آرمان بدون چشم داشت به یکدیگر کمک میکنند .

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
در این چند ماه از آموزش های استاد یادگرفتم که بدون قضاوت بازار را نگاه کنم و به هیچ سبک و ارزی تعصب نداشته باشم  و اگر بتونم مقداری از این بازار را بفهمم برای به نتیجه مثبت رسیدن کفایت میکند.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 
بنده به سیستم و محتوای آموزشی انجمن نمره 5 میدهم . و خوشبختانه هرروز سیستم آموزشی کامل تر می شود.

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
با این که هرروز اعضای جدیدی به انجمن اضافه می شوند به تیم منتورینگ و پشتیبانی ایشان نمره 5 می دهم  .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 
من سعی میکنم فقط به آموزش ها و انجام تمرین ها توجه کنم و برای خودم ضرب الاجل زمانی تعیین نکرده ام و هروقت که از نظر استاد لازم باشد به مرحله بعدی انجمن خواهم رسید .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 

مطمئنم هرروز ارتباط اعضای این خانواده بهتر می شود و درکنار هم میتونیم به درک بهتری از بازار و ذهن خودمان برسیم.

پاسخ

سلام و عرض ادب خدمت استاد ارمان عزیز ، استاد سجادیفر عزیز و همه دوستان ،عزیزان و خانواده دوست داشتنی‌انجمن نخبگان
من محمدرضا موذن هستم ۳۳ سالم هست
از سال ۱۳۹۹ با بازار کریپتو کارنسی اشنا شدم و از ۱۴۰۲ با بازار فارکس اشنا شدم
ادم صبوری هستم و اعتقادم به اینه که یا کاری رو شروع نکنم یا به نحوی خوب و درست شروع کنم پس دوست داشتم که از پایه به بهترین شکل کارم‌رو‌شروع کنم
چند وقتی شروع به تحقیق کردم و در نهایت تصمیم گرفتم که در کلاس یکی از دوستانم که سابقه زیادی در بازارهای مالی رو‌داشتن به مدت ۶ ماه شرکت کنم
اموزشها بر اساس سبک ict  بود و  غیر از بحث هاي تكنيكال ما روي بحث فاندامنتال هم خوب كار كرديم
بعد از ٦ ماه من شروع كردم به تريد كردن روي حساب ريل و ميتونم بگم ١ ماه اول خوب بود اما بعدش كلي حس غريب مثل عصبانيت ، انتقام ، مخصوصا طمع سراغم اومد و توي چند روز حسابم از بين رفت
اينجا بود كه فهميدم بايد خيلي چيزاي ديگه ياد بگيرم
چند وقت كلا نه تريد كردم نه سراغش رفتم تا اينكه بعد ٦ هفته شروع كردم به تريد كردن توي حساب دمو
سعي كردم خيلي چيزها رو امتحان كنم با اينكه ميدونستم اشتباه مثلا تريد كردن بدون استاپ لاس
تونستم توي يك ماه حسابم رو ٣ برابر كنم و تو فكرم اومد كه خوب اين راه ميتونه خوب باشه اما ريسكش زياده ولي ميشه روي حساب كوچيك همچين ريسكي كرد سعي كردم واسه ماه دوم اين كار رو ادامه بدم كه حساب دوباره از بين رفت .
دوباره ٣ هفته تريد نكردم تا بتونم با ارامش برگردم و انجام بدم كه توي اي ٣ هفته با استاد سجاديفر عزيز اشنا شدم،يه جلسه مشاوره با هم داشتيم و جلسه خوبي بود
من توضيح دادم شرايطم رو و به علي اقا گفتم كه هدفم فعلا فقط يادگيري هست و هيچ عجله اي واسه پول دراوردن يا تريد كردن ندارم و علي اقا هم با حوصله سعي كرد مطالبي رو بهم توضيح بده كه نگاهم به تريد بازتر بشه و در نهايت تصميم گرفتم كه عضو انجمن بشم و اموزشم رو شروع كنم
چند وقتي بدون قضاوت و بدون اينكه بخوام صحبتي بكنم فقط اموزش ديدم و قصدم اين بود كه فقط بدونم شيوه كار داخل انجمن چطوره ولي تغيراتم رو يادداشت ميكردم بهد از گذشت تقريبا ٨ هفته احساس خوبي داشتم نشستم پاي لپ تاپ و تقريبا ٤ ساعت بدون انجام كاري نگاه به چارت ميكردم احساسم اين بود كه دارم متوجه ميشم چرا كندل ها حركت ميكنه يا بعد از حركتي كه داشتن متوجه ميشدم كه چرا به اين سمت اومده .
احساس خوبي داشتم بخاطر اين احساس به علي اقاي عزيز اس ام اس دادم تا تشكري بكنم از ايشون و استاد ارمان عزيز
اون شب براي من شبي بود كه متوجه شدم مسيري كه ميرم درسته و شبي بود كه تصميم گرفتم واسه اموزش هام تايم بيشتري بزارم و جدي تر ادامه بدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
جداي از بحث ترید من انجمن رو بخاطر انرژی خوبی که ازش میگیرم دوست دارم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
فوق العاده خوب

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
قطعا ۵

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
قطعا ۵

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 
بودن در كنار اين خانواده و داشتنشون
  پاسخ

(2024/04/26، 10:19 AM)mehdi.sh نوشته است: الهی خلق تو شکر نعمتهای تو کنند و من شکرتو (نعمت بودن توست )
عرض سلام ادب خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز
منّت خدای را عزّ و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت
 در ابتدا تشکر زیاد دارم از جناب آقای سجادیفر که محبت کردند و این بخش رو برای انجمن فراهم کردند تا همه امکان اشتراک گذاری تجربیاتشون رو داشته باشند وقتی وارد بخش شدم و تجربیات دوستان رو دیدم فهمیدم من هیچ تحربه ای ندارم که گرانبها تر باشه ولی با این حال با خودم گفتم ممکنه یک جمله  من هم بتونه به کسی کمکی کنه.
من محمد مهدی شعبانی هستم متاهل دارای دو فرزند و زمینه اصلی فعالیتم کامپیوتر و اینترنت بوده  .  از سال 1395 جسته و گریخنه در بازار فارکس بدون اموزش ی کارهایی میکردم ولی از سال 1398 اموزشهای زیادی چه آنلاین و چه اینترنتی و همچنین دوره های زیادی خریداری کردم و تا جایی پیش رفتم که دوره های خارجی رو می نشستم و به انواع روشها ترجمه میکردم ، کتاب های مرتبط و مقاله میخوندم اندیکاتور ها و اوسیلاتورهای مختلف و حتی ربات ترید رو تست کردم و چندین بار پولم از دست رفت  و در حال حاضر دو سال و نیم هست که کامل همه چیزم رو کنار گذاشتم و روی فارکس متمرکزم بگذریم علت اصلی اینکه این آموزشها نمیتونست من رو کامل کنه یا ساده تر بگم درک نمیکردم این بود که درصد بازده ای کمی داشت و دیگه اینکه اکثرشون یا دیدگاه مکانیکی زیادی داشت (مثلا اگر اینجای بازار این شکلی شد وارد معامله شو و... ) یا مدرس نمیتونست اموزش رو خوب انتقال بده و یا خود مدرس هم اصل موضوع رو درک نکرده بود و بر اساس تجربه کار میکرد و هزار دلیل دیگه که از همه مهمتر برای من این بود که بازار رو درک نمیکردم  .
نتیجه تجربیات 5 ساله من :
دنبال درک حرکت بازار باشیم و با ذهنی قدرتمند و قوی کارمون رو انجام بدیم
فارکس جایی ست که به درامد رسیدن در اون مستلزم خودسازی و خودآگاهی و کمال در غیر اینصورت اگر هر چیزی یاد بگیریم و به درامد هم برسیم باز هم مکانیکی یاد گرفتیم و بدون درک .
از یک شبه پولدار شدن دوری کنیم چون فارکس جایی فراتر از این چیزاست و باید بفهمیش.
نود درصد دوره های موجود در بازار و فضای مجازی جنبه کسب درامد فروش پکیج رو دارن .
با عرض پوزش از اساتید واقعی اکثریت استاد نماها و پکیج فروشهای  موجود در ایران خودشون هم نمیدونن چه خیانتی به مردم کشورشون میکنند چون بنده  و خیلی از دوستان هم خسارات زیادی از اونها دیدیم .  
نتیچه کلی اینکه فهمیدم باید در جایی آموزش ببینم که اون مجموعه بتونه تمام شرایط رو  داشته باشه و در زمینه های اصلی از جمله ذهن سازی و خود سازی و همچنین درک کامل حرکات بازار  چه از دید مکانیکی و همچنین تحلیلی فرا تر به من کمک کنه .
کلا هم تمام زمانم را در روز متمرکز روی بازار و تدریسهای استاد و تمرینات دوستان عزیز انجمن قرار دادم و هیچ کار دیگری انجام نمیدم تا رسیدن به هدف.

1-حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
بزرگترین و بهترین حسی که جدای از اینکه یک خانواده در رسیدن به هدف کمک میکنه اینه که این انجمن با داشتن استاد بزرگی چون استاد ارمان که با اشراف کامل بر مفاهیم اموزش رو به صورت کامل انتقال میدند (حق مطلب رو ادا میکنند) که بنده توی هیچ کدوم از دوره هایی که تا به حال دیدم نداشتم و داشتن منتوری قوی و با دیدگاه باز و آینده نگر (جناب علی اقای سجادی فر) قطعا مسیر رو درست پیدا کردم .
2-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اگر منظور از سوال اموزشهای قبلی باشه که در کل کنارشون گذاشتم و در بالا تجربیات مثبتش رو بیان کردم و اگر هم اموزشهای انجمن ملاک سوال باشه درک بنده نسبت به بازار  بسیار بالا رفته و خوشحالم که تازه دارم با توجه به اینکه استاد فرمودند تا اینجا 15 درصد گفته شده با این دید باز بازار رو میفهمم.
3-از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5
4-اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
اگر دیدگاه بزرگی که من درک کردم از  از تشکیل این انجمن از اقای علی سجادیفر نبود این مجموعه هم نبود و ما هم اینجا نبودیم 5
5-فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
در ابتدا دیدگاه فعلی من از اتاق لایو یادگیری عملی صحیح از روی دست اساتید ارزشمند است چون تا چیزی که تدریس و تمرین شده بصورت لایو و عملی نبینیم تکمیل نمیشه  و در مرحله دوم با توجه به شرایط فعلی خودم و با توجه به زمانی که در روز بصورت فول تایم کامل برای درک بازار و اموزشها و انجمن قرار دادم امیدوارم و ایمان دارم به زودی و در اوایل صف .
6-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
قبلا شاید هدفم شخصی بود ولی الان هدفم به درامد ثابت رسیدن خودم جهت رفاه خانواده خودم و رسیدن به درجه منتورینگ برای کمک به هموطن های عزیزم و رشد سریع و پر قدرت بچه های انجمن در کنار هم و با هم .
من رو ببخشید که زیاده گویی کردم.
Heart Heartه امید موفقیت و پیروزی همه بچه های انجمن) Heart Heart
سلام آقای شعبانی عزیز
من خواستم در مورد یک موضوعی باهاتون صحبت کنم موضوعی که مشترک هست و خواستم از شما مشورت بگیرم اما راه ارتباطی رو پیدا نکردم
تو اینستا هم پیداتون نکردم
سر بچرخونی، مسیر روبروت رو باختی
از پل تردید، با قلبت گذر کن با خودت ...
  پاسخ

درود بر همه دوستان.
من نظر هوش مصنوعی رو در مورد انجمن نخبگان پرسیدم . جوابی که به من داد جالب بود :

انجمن نخبگان ترید در سایت SMCFX یک پلتفرم تخصصی برای معامله‌گران حرفه‌ای و کسانی است که به دنبال یادگیری سبک اسمارت مانی و بهبود مهارت‌های خود در تحلیل و ترید هستند. این انجمن مزایای متعددی ارائه می‌دهد:

آموزش مبانی معامله‌گری: دوره‌های رایگان مبانی تریدینگ در قالب جلسات آموزشی ارائه می‌شود که برای معامله‌گران مبتدی و حرفه‌ای مناسب است. این دوره‌ها شامل استراتژی‌ها، مدیریت سرمایه، و اصول روانشناسی معامله است.

بخش‌های تخصصی: انجمن دارای بخش‌های مختلفی مانند مدیریت سرمایه، مدیریت ذهن، و ستاپ‌های معاملاتی است. در این بخش‌ها، کاربران می‌توانند تمرینات، سوالات، و تجربیات خود را با دیگر اعضا به اشتراک بگذارند.

فعالیت‌های گروهی و لایو تریدینگ: جلسات لایو و تعاملات گروهی از جمله ویژگی‌های برجسته این انجمن است که به معامله‌گران کمک می‌کند استراتژی‌های خود را در بازار واقعی آزمایش کنند و از بازخورد سایر اعضا بهره ببرند.

پشتیبانی توسط منتورها: تیم منتورینگ به رهبری علی سجادی‌فر، آموزش و پشتیبانی فردی ارائه می‌دهد. کاربران به پاسخگویی، رفع اشکال، و محتوای به‌روز دسترسی دارند.

محیط کاربری امن و دوستانه: اعضای انجمن از محیط آموزشی و حمایتی این پلتفرم راضی هستند و آن را به‌عنوان یک فضای امن و آرام‌بخش توصیف می‌کنند که در کنار یادگیری، فرصتی برای رشد شخصی و حرفه‌ای فراهم می‌کند.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید مستقیماً به سایت انجمن مراجعه کنید: SMCFX Forum. این انجمن برای معامله‌گران جدی و حرفه‌ای می‌تواند یک گزینه بسیار مناسب باشد.
هر ثانیه، فرصتی است برای دگرگون کردن زندگی‌تان.
  پاسخ

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه بزرگواران سعی کردم خیلی خلاصه راهی که در پیش داریم رو خدمت دوستان بیان کنم با افتخار به اینکه شاگردی جناب سجادی فر و استاد ارمان رو میکنم .
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ققط میتونم بگم با عث افتخار هستش
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ به واقعیت درک بازار در بازار مالی بهتر است از زندگی روباتیک تریدری
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟4
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ اصلا اتاق لایو ترید هدف من نیست داستان برای من چیز دیگریست
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟تا اخر امسال نه ولی تا اخر سال 1404 هدف 1 میلیون دلاری در بازار رو دارم البته با مدیریت خیلی سخت

اول اینکه سلام عرض میکنم خدمت همه شما دوستان البته اگر قابل بدونید و باعث افتخار من هستش نه به کلام بلکه با همه وجود که عضو کوچکی از این خونواده بزرگ هستم 

کاملا بی بهانه میرم سر اصل مطلب . یک جمله ای برای استاد بزرگ جناب علی اقای سجادی فر فرستادم که میگفت تو لازم نیست تقاضا کنی بلکه تو نگفته دریافت میکنی وقتی مستحق باشی و باور داشته باشی .من هم مثل همه شما اساتید و بزرگواران مثل همه شما بچه ها حدود چند سالی هست که وارد بازار مالی شدم فراز و نشیب های خیلی زیادی دیدم . بالا پایین های زیادی رو هم دیدم و با همه وجود درک کردم و تاوان سنگینی رو پرداخت کردم . به قول معروف میگن خوبشم دیدیم بدشم دیدیم .اصل داستان از جایی شروع شد که یک روز یک تصمیم با خودم گرفتم البته اگر بگم خودم گرفتم به واقعیت مزاح کردم  قبلش لازمه که بگم واقعا قصد جسارت به هیچ عزیزی رو ندارم فقط شیرازه بیداری خودم هست و بس شاید لمس این صحبت برای خیلی از عزیزان دشوار و غیر قابل هضم باشه اما عین واقعیته . ناخود اگاه من برای من تصمیم گرفت و من هم تن به خواسته ناخود اگاه خودم دادم  . یک جمله خیلی زیبایی رو حسین آوورا میگه که موفقیت برای من چیزیه که وقتی میمیرم  هیچ توانایی توم نمونده باشه که شکوفا نشده باشه که جناب سهروردی مثال قشنگی رو میزنه که مثل یک انگور وقتی تبدیل به شراب ناب و شیرین میشه همه وجود خودش رو خشک میکنه . هیچ اهنگی درون خودت نمونده باشه که خونده نشده باشه هیچ حرفی توی دلت نمونده باشه که گفته نشده باشه  و همه اون چیزی که طبیعت درون شما کاشته بروز کرده باشه  .. یادمون باشه زندگی همیشه به نفع ما کار میکنه مخصوصا وقتی این طور به نظر نمیاد اگر با این دید به کارهامون به زندگیمون به افکارمون مگاه کنیم این باور رو پیدا میکنیم که این یعنی رسالت این یعنی بیداری ضمیر نا خود اگاه .ای کاش یادمون نره در برهه ای از زمان وارد خونواده ای شدیم که در جامعه تریدری ایران کم نیستن رویا فروشهای تو خالی که واقعا مثل یک اسمارت مانی عمل میکنن و سود و ضرر همه ما خونواده ها اصلا واسشون مهم نیست و فقط به دنبال جمع کردن نقدینگی و پول هستن از دارایی ما به صندوق  حجم بالای حرص و طمع خودشون .و این دالان حرص و طمع اینها هیچ وقت پر شدنی نیست و از مایی که اسم و رسم و شهرت خودمون رو میذاریم تریدر و قرار هستش رسالتی رو که در این مسیر برای ما تعیین شده رو به اتمام برسونیم تا به بعد تکامل  بعدی خودمون برسیم  فقط و فقط کسانی طعمه این کلاهبردار ها میشن که بخوان به قول معروف ره صد ساله رو یک شبه طی کنن . فردریش نیچه در کتاب این است انسان میگه انسان به ارزوهایی که در موردشون حرف میزنه نمیرسه بلکه به ارزوهایی که واسشون قدم برمیداری و دلت اونجوری هست میرسی . لازمیه یک زندگی خوب یک ذهن خوب یک کاینات خوب یک قدرت خوب شناختن و درک کردن هستش البته شروط خاصی رو هم داره که باید رعایت بشه . وای به اون روزی که انسان قدرتی که در ذهنش خوابیده رو بیدار کنه و بشناسه . یه خواهشی دارم ازتون به این جمله ای که میگم خوب گوش کنید شاید حتی یک نفر تاکید میکنم حتی یک نفر اون چیزی رو که گم کرده رو و سالها به دنبالش میگرده رو پیدا کنه . طبیعت یا به تفسیر خیلی از دوستان کاینات و خدا و ذهن و هر چیزی که شما اسمش رو برای خودتون گذاشتید . من به شخصه خودم کاینات رو بیشتر قبول دارم . کاینات و طبیعت به کلمات تو و حرفی که میزنی هیچ بهایی نمیده . اصلا واسش مهم نیست که تو هر روز تکرار میکنی من بنز میخوام من حال خوب میخوام من خونه خوب میخوام من زندگی خوب میخوام . اصلا واسش مهم نیست … بلکه زبان طبیعت انرژیه . پس شمایی که بیست ساله داری میگی و به چیزی نمیرسی پیش خودت نگو نه طبیعتی نیست کایناتی نیست و همه اینها دروغه بلکه گفتمان انرژیت رو عوض کن . مطمعنن همه ادما این موردی رو که گفتم هر روز و هر روز دارن تکرار میکنن . تویی که داری میگی خدایا من مریضم مریضی رو از من دور کن خدایا من هیچی ندارم منو ثروتمند کن خدایا من ماشین ندارم یه کاری کن ماشین بخرم و هزار جور از این انرژی هایی که داری دیتاهاش رو به کایناتت میفرستی  طوری که داری صحبت میکنی به طور ناخواسته داری فقر و بدبختی و نداری و همه اینها رو مثل یک فرستنده امواج رادیویی داری منتشر میکنی داری مثل یک چراغ همرو پخش میکنی . داری مخابره میکنی من فقیرم من فقیرم من نیازمندم و دنیا میشنوه و میگیره تمام این مخابره رو و اتفاقی که میوفته چیه؟ دنیا هم در جواب دیتاهات فقرتو بیشتر میکنه نیازمندیهاتو بیشتر میکنه و بیشتر از اون چیزی که هستی نیازمندت میکنه . واقعیت انرژی اینه  که چیزی رو که میخوای بهش نمیرسی بلکه چیزی که هستی رو بهش میرسی .
از نظر همه ما مادی شناسهای عالم فراوانی برای ما روی پول معنی شده در صورتی که واقعیت اینه که فراوانی بحث پول نیست بلکه بحث نگاه فراوانی به زندگی و خواسته های خودمون هستش . میگن وقتی تنها ابزاری که داریم چکشه همه مشکلاتمون رو دز زندگی شبیه میخ میبینیم فقط میتونیم بکوبیم و تخریب کنیم پس وقتی نگاهمون نگاه نیاز و فقر هستش تنها چیزی که به دست میاریم همونه . از تفسیر علم بودا همین بس که  دنیا شبیه یک آیینه هستش هر چیزی که هستیم و میبینیم همون رو میگیریم . تو نمیتونی فقیر باشی و بری جلوی ایینه خودت ایست کنی و بگی من ثروتمندم . نه . کایینات خیلی خیلی زرنگ تر از این حرفهاست . نگاه میکنه میبینه اون انرژی که داری مخابره میکنی از درونت . از کجا داره میاد؟ به خاطر همین هستش که یک نگاهی به دوروبرتون میکنین خیلی هارو میبینید که غنی هستن اما در واقعیت فقیرن و خیلی هارو هم میبینید که فقیر هستن اما واقعیت چیز دیگست . در اخر صحبت هام هم یادمون باشه رقم حساب بانکی ما مشکل ما نیست بلکه فکری که در موردش داریم و احساسی که در موردش داریم مشکل ماست . این دو تا رو از هم هر چه سریعتر جدا کنید . مقدار پول شما یک طرف و احساسی که نسبت به پول دارین طرف دیگه .ما میتونیم پولدار باشیم اما هم چنان نگران پول باشیم اما میتونیم بی پول باشیم اما نگران پول هم نباشیم . پس یادمون بمونه کاینات به انرژی پاسخ میده نه به کلمات .
  پاسخ

درود وعرض ادب خدمت دوستان
بنده حامد اختری هستم 40 ساله اهل شیراز و شغل اصلی من در حوزه ساخت و ساز مسکن که حدود 4 سال پیش بازار را از طریق باینری اپشن شناختم و خیلی ضرر در بازار باینری دیدم و حدود2 سال پیش با فارکس اشنا شدم و دوره های خیلی زیادی دیدم ولی هیچ کدام نتونست راه درست کارکردن و اصول بازار را به من یاد بدهد و باز هم ضرر و کال مارجین را خیلی تجربه کردم تا اینکه خیلی اتفاقی در اینستاگرام پستهای استاد سجادی فر را دیدم و از تریدهاشون چیز دیگری دیدم و اول با خود گفتم این همه راه رفتی این یکی هم امتحان کن . قسط اول را دادم و بعد از دیدن چند قسمت در اسپات پلیر فهمیدم دنیای متفاوتی از اموزش را شروع کردم و برای پرداختهای بعدی خودم زودتر پیام میدادم و متوجه شدم جای درست را خدا جلو راهم قرار داده......

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

واقعا از بودن در انجمن و در کنار این خانواده بزرگ لذت میبرم و احساس میکنم جای درست را پیدا کردم و خدا را شاکرم بابت بودن در انجمن

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

اگر کسی میخواهد اموزش را اصولی شروع کند فقط با این انجمن میتواند راه درست را پیدا کند و با تجربه ای که از دوره های قبل داشتم هیچ کارگاه اموزشی را انقدر کامل و جامع ندیدم

از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟

همانطور که در صحبتهای قبلیم عرض کردم واقعا اموزشها کاملا جامع و کامل هست و از همینجا به استاد ارمان یک خسته نباشید و خدا قوت میگم که مطالب را بسیار روان و زیبا بیان میکنند و نمره 5 شایسته این سیستم اموزشی هست

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟

جناب سجادیفر هم با وجود مشغله های زیاد تا الان همه جوره پاسخگو بودند و بنده فکر نمیکردم که خودشون مشاوره بدهند و من همینجا ازشون تشکر میکنم و نمره 5 برازنده تیم منتورینگ اقای سجادیفر میباشد

سپاس از همه دوستان بابت نگاه زیباشون
  پاسخ

به نام خداوند جان آفرین حکیم سخن در زبان آفرین 
سلام دارم خدمت استاد آرمان عزیز و استاد سجادیفر و تمامی عزیزانی که دارند این پیامو از بنده میخونند 

من محمد قاسم کریمی هستم 20ساله از قم از سال 1400 آشنا شدم به بازار های مالی در اولین قدم از آشنایی من به بازار های مالی (کریپتو کارنسی ) به این شکل بود که من همیشه دنبال این بودم چطوری میتونم موفق بشم یکی ازین روز ها رفتم پیش یکی از دوستانم بهش گفتم چطوری میتونم سریع پول دار شم ؟
اونم در جواب بهم گفت کریپتو بخر  بهش گفتم کریتو چیه ؟ اون در جواب بهم گفت من رفتم تهران درس هاشو خودندم بلدم کلی همم ازین بازار سود گرفتم میخاهی برای تو هم پول دربیارم ؟اون زمانی بود که دوج کوین سود خیلی زیادی داده بود با توییت های ایلان ماسک  منم بهش گفتم اره پول بهت میدم تو برای منم ترید بزن سود شد بهم بده خیلی نگذشت که این دوست من اومد بهم گفت لیکویید شدم ! بهش گفتم لیکویید چیه دیگه ؟ گفتش که کل سرمایه تو و خودم رو بر باد دادم منی که کلی بابت اون پولا زحمت کشیده بودم اینو شنیدم خیلی حالم بد شد و بعدش گفتم من باید خودم این بازار رو یاد بگیرم حد اقل اگر قراره پولی از دست بدم خودم از دست بدم تاا اینکه دیگران خلاصه بعد از اون ماجرای تلخ برای من به خودم قول دادم تا زمانی که خودم کامل یاد نگرفتم ترید نزنم و از 1400 تا الان همش در حال دیدن دوره های مختلف بودم و هیچ تریدی نزدم تا الان از هرکی میپرسیدم که ترید رو ازکجا باید یاد بگیرم منو مسخره میکردن و منو میپیچوندن همش دعا می کردم خدایا یکی رو سر راهم قرار بده که راه درست رو بهم نشون بده در دل تاریکی با استاد سجادیفر عزیز آشنا شدم و این شد که مسیری خودم رو پیدا کردم .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
اینجا واقعا معنی خانواده رو میده هیچ کسی تورو قضاوت نمیکنه که بلد نیستی و همه عزیزانی که از تو سابقه بیشتری دارند دستت رو میگیرند و کمکت میکنند باهاشون رشت کنی 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تجربه ای که بدست آوردم اصلا نمیتونم به زبونم بیارم میتونم بگم کل این سه سال یک طرف آموزش های استاد آرمان عزیز یه طرف  بسیار مطالب مفیده و ارزنده هستش و من تاحالا هیچ جایی ندیدم و نشنیدم این مطالب رو جای دیگه تمامی این ها برمیگرده که این آموزش ها به معنی واقعی کامله 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بدون شک سیستم آموزشی که من دیدم عدد 5 کمه برای این محتوا ها 
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
تیم منتورینگ استاد سجادیفر عزیز خیلی زحمت میکشند برای ما من شخصا بخام نمره ای بدم بالای هزارر میدم 
خیلی ممنونم از عزیزانی که این پیامو میخونند و تشکر بیسار وژه از استاد آرمان عزیز دارم و استاد سجادی فر 
تک تک شماهارو از صمیم قلبم دوستون دارم  Heart
  پاسخ

درود، من فرید هستم و 48 سال دارم. 5 سال قبل ، به دنیای ترید و بازارهای مالی وارد شدم و حس کردم به دنبال یک فرصت واقعی برای رشد و پیشرفت در زندگی‌ام هستم. روزهایی که به سختی می‌گذشت و حس می‌کردم هیچ راهی برای تغییر وجود نداره، به دنیای بازارها و ترید روی آوردم. وقتی به اینجا آمدم، حتی فکرش رو نمی‌کردم که این مسیر به چنین جایی برسه. اما اینجا، در خانواده بزرگ نخبگان ترید، نه فقط یاد گرفتم که چطور در بازار حرکت کنم، بلکه به معنای واقعی یاد گرفتم که چطور در زندگی حرکت کنم.
برای اونایی که الان می‌خوان وارد دنیای ترید بشن، باید بگم که این مسیر هیچ وقت راحت نبوده، اما هیچ وقت هم تنها نیستید. وقتی وارد این خانواده می‌شید، حس می‌کنید که هم راستا با افراد دیگری هستید که انگیزه و هدف مشترک دارن. اینجا، شما نه تنها مهارت‌های ترید رو یاد می‌گیرید، بلکه ارزش‌های انسانی و تصمیم‌گیری‌های درست رو هم می‌آموزید. اینکه هیچ وقت در این مسیر تنها نیستید، برای من بزرگ‌ترین هدیه‌ست.
من به عنوان یک تریدر 48 ساله، به هیچ عنوان در این مسیر عجله نکردم، بلکه با صبر و پشتکار، آموخته‌هایم را در زندگی شخصی و حرفه‌ای به کار گرفتم. به همگان توصیه می‌کنم که اگر خواهان موفقیت و پیشرفت هستید، هیچ وقت از یادگیری دست نکشید. اینجا، در این خانواده، هر قدمی که برمی‌دارید، به سوی موفقیت نزدیک‌تر می‌شوید.
پس اگر تصمیم گرفتید که وارد این مسیر بشید، بدونید که جای درستی اومدید. اینجا، شما می‌تونید رشد کنید، با چالش‌ها روبرو بشید، و در نهایت به هدف‌هاتون برسید.
1. حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟
وقتی وارد این خانواده شدم، حس کردم مثل یه سفر جدید رو شروع کردم، جایی که هر قدمم با همراهی دوستانی برداشته می‌شه که انگیزه و هدف مشترکی دارن. انگار وارد یه تیم کوهنوردی شدم که همه دارن کمک می‌کنن از مسیرهای سخت بالا بریم. این حس دلگرمی و انگیزه‌ای که از این جمع می‌گیرم، باعث شده مطمئن بشم که هیچ‌وقت تنها نیستم و حتی روزهایی که ناامیدی سراغم میاد، یه تلنگر کوچک از این خانواده منو دوباره به حرکت در میاره.
2. تجربه‌ای که از آموزش‌ها به دست آوردی؟
از زمانی که این آموزش‌ها رو شروع کردم، دیدگاه من به بازار و حتی به زندگی تغییر کرده. حالا دیگه وقتی به بازار نگاه می‌کنم، می‌بینم که هر حرکت و هر نوسان قیمت، یک دلیل پشتش داره که قبلاً نمی‌دیدمش. این آموزش‌ها به من یاد دادن که هر چالش در ترید، یک فرصت یادگیریه و من باید از هر تجربه‌ای به عنوان ابزاری برای رشد استفاده کنم. این دیدگاه، نه فقط در بازار بلکه در زندگی روزمره هم به من کمک کرده تا نگاه عمیق‌تری به مسائلم داشته باشم.
3. از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای می‌دی؟
به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره کامل 5 رو می‌دم. هر جلسه و هر مطلبی که ارائه شده، باعث شده که سطح درکم از بازار و رفتار قیمت‌ها به شکل چشم‌گیری بالا بره. سیستم آموزشی این دوره طوری طراحی شده که هیچ نقطه ابهامی برات باقی نمی‌مونه و می‌تونی به راحتی مفاهیم رو در عمل پیاده‌سازی کنی. محتوای آموزشی هم به شدت کاربردی و به روزه که واقعا به من کمک کرده که حرفه‌ای‌تر عمل کنم.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی‌فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره‌ای می‌دی؟
به تیم منتورینگ نمره 5 می‌دم. واقعاً با راهنمایی‌های آقای سجادی‌فر و تیمش، اعتماد به نفس من بالا رفته و دیدگاه من به بازار به طور کامل تغییر کرده. همه چیز دقیق و واضح بیان می‌شه و هیچ وقت حس نمی‌کنم که تنها هستم. تیم همیشه آماده هست تا هر سوال و چالشی رو پاسخ بده.
5. فکر می‌کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
3 ستاره شدن برای من اصلاً هدف اصلی نیست. برام این مهمه که هر روز چیزی جدید یاد بگیرم و به خودم ایمان داشته باشم. همین که در کنار این خانواده یاد می‌گیرم و پیشرفت می‌کنم، خودش بزرگ‌ترین دستاورد من هست. اما تلاشم رو می‌کنم تا هر چه زودتر در این مسیر پیشرفت کنم و دسترسی به اتاق لایو ترید هم برام باز بشه.
6. بزرگ‌ترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش می‌رسی؟
بزرگ‌ترین هدف من اینه که بتونم به یکی از تریدرهای موفق تبدیل بشم که نه تنها در بازارهای مالی، بلکه در زندگی شخصی هم تصمیمات بهتری بگیره. امیدوارم بتونم با استفاده از تمام آموزه‌هایی که از این خانواده گرفتم، به این هدف برسم و این پیشرفت‌ها رو با دیگران هم به اشتراک بذارم.
هر ثانیه، فرصتی است برای دگرگون کردن زندگی‌تان.
  پاسخ

من رحمت صادقی هستم 36 ساله از تهران. حدود  6  7 سال دست و پا شکسته با بازار کرپیتو آشنایی دارم. الان حدود 2 سال با فارکس آشنا شدم. در ابتدا با شوق و ذوق فراوان و به امید یک شبه پولدار شدن تمام وقتمو برای یادگیری فارکس گذاشتم چندین دوره رایگان و پولی رو دیدم و نمیگم دوره های بدی بودن و برای من خوب نبودن فقط به قول استاد آرمان یکی که با خط روند کار می  کنه و به سود میرسه بخاطر خط روند نیست بخاطر اینه که تجربش زیاده و بازار رو میفهمه و خودش فکر میکنه بخاطر کشیدن اون خط روند هست که سود کرده.
من در بهار 1403 بطور کاملا اتفاقی با آقای سجادیفر آشنا شدم ولی پیش خودم گفتم این دوره هم مثل بقیه دوره هایی هست که تا حالا دیدم و چیز زیادی یاد نمیگیرم. من هر دوره ای رو که باهاش آشنا میشدم بدون تحقیق میخریدم ولی پیج آقای سجادیفر رو حدود 6 ماه زیر نظر داشتم صحبتاشون، معاملاتشون، آرامش و خونسردی حین معامله و... همه رو میدیدم. حتی با بیش از 10  12 نفر که عضو انجمن بودن صحبت کردم که همه منو به عضویت انجمن تشویق کردند. پیش خودم گفتم نهایتا هزینه این دوره هم مثل بقیه دوره ها میره اینم مثل بقیه.
پس از تهیه دوره در آبان 1403 و دیدن چند قسمت اول دوره تازه فهمیدم ترید یعنی چی. تازه فهمیدم هر چی در مورد ترید و پولدار شدن یه شبه و بازار شنیدم همش یه شوخی بوده.
الان پس از حدود 3 ماه و با دیدن 20 قیمت از آموزش ها، دید من نسبت به ترید و معامله گری کاملا تغییر کرده و شاید بگم تا اینجای کار درک و فهمم از بازار خیلی خیلی درست تر و منطقی تر شده است.
تنها پشیمانی من این هست که چرا همون اول که با آقای سجادیفر آشنا شدم وارد انجمن نشدم و چندین ماه بعدش وارد شدم.

1-  حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
انجمن مثل یه عصا هست برام که خستگی راهی که شیب تند و سربالایی هم داره رو برام کم کرده و به منو به طی کردن مسیر کمک و منو از بیراهه به سمت راه اصلی برده
استاد آرمان و آقای سجادیفر و همه دوستان انجمن هم مثل کسایی که قبلا دردهای منو تو مسیر تریدر شدن کشیدن و الان زخم هاشون خوب شده دست منو گرفتن که تو چاله های این مسیر نیفتم

2-  تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تجربه ای که به دست آوردم اینه که تو همه کارها باید قدم به قدم پیش رفت با صبر و حوصله. فقط باید پیش بریم

3-  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
5

4- اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
5 . البته پیام که میدیم چند روز بعدش جواب میدن که قطعا بخاطر حجم بالای پیام هاست.

5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
تو این انجمن ستاره دار شدن یا نشدن برام زیاد مهم نیست. مهم اینه که طبق آموزش ها قدم به قدم پیش برم و محتوایی که استاد آرمان بیان می کنن رو درک کنم و خودم متوجه تغییراتم بشم.
البته ستاره دار شدن یا نشدن بستگی به نظر استاد آرمان داره و هر وقت تشخیص بدن ستاره میدن یا کم میکنن

6- بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
رسیدن به درآمد مستمر و قطعا هم بهش می رسم
  پاسخ

سپاس شده توسط 0 نفر
مشاهده لیست سپاس‌ها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

اشتراک‌گذاری پست