2026/02/03، 04:59 PM
عرض ادب و احترام به خانواده عزیز و بزرگ SMCFX
من آرمین کرمی هستم، ۲۲ ساله از کرمانشاه.
حدود دو سال پیش به واسطهی یکی از دوستانم وارد بازارهای مالی شدم.
اوایل مسیرم رو با ایردراپهایی مثل همستر و ناتکوین شروع کردم و بعد وارد بازار اسپات (خرید و فروش) شدم.
هرچقدر جلوتر میرفتم، این سیر تکامل برای من کاملتر میشد تا در نهایت به این نتیجه رسیدم که در حوزهی بازارهای مالی، به ترید کردن علاقهی جدی دارم.
من و دوستم با هم جلو میرفتیم.
ابتدا با سبک پرایساکشن شروع کردیم و بعد از کلی آموزش، تمرین و معاملهگری به این نتیجه رسیدیم که از این روش نمیشه به سود مستمر رسید.
بعد سراغ الگوهای بریکاوت و شکست رفتیم که این روش هم چنگی به دل نزد و بعد از مدتی هر دوتامون زده شدیم.
خلاصه، هر دومون کاملاً سردرگم بودیم…
تا اینکه یک روز کلیپ استاد علی سجادیفر با آقا فرید رو در یوتیوب دیدیم.
از همون نگاه اول و صحبتهایی که دربارهی این موضوع بود که بازار بر مبنای نقدینگی و القا حرکت میکنه، بهشدت علاقهمند شدیم
و در نهایت وارد انجمن شدیم.
. . . . . . .
تعامل با دوستان و خانوادهی عزیز انجمن باعث میشه اولاً تو این مسیر احساس تنهایی نکنیم و ثانیاً بتونیم سؤالهامون رو از هم بپرسیم.
در کل، فضای انجمن فوقالعادهست.
………………………………………………… . . .
من همیشه این باور رو داشتم که هیچ چیزی شانسی اتفاق نمیافته و باور نمیکردم بازاری به این عظمت همینجوری شکل گرفته باشه که ما با یاد گرفتن چند تا الگو بتونیم ازش درآمد دلاری داشته باشیم.
زمانی به حقانیت و درست بودن آموزشها و این انجمن پی بردم که واقعیت بازار، یعنی همون جمعآوری نقدینگی توسط Liquidity Provider ، به ما آموزش داده شد.
به قول یکی از دوستانم که اون هم عضو انجمنه:
«کسی که اینجا تریدر نشه، دیگه تریدر نمیشه.»
درست بودن آموزشها،
جلسات نگرشی،
باگفیکسها، فایلهای ریکپ،
و از همه مهمتر وجود انجمن و تعامل اعضا برای پرسیدن سؤالها
واقعاً چیزی بهتر از این وجود نداره.
هم تیم منتورینگ، هم گروه پشتیبانی و هم خود علیآقا بینظیر و فوقالعادهاند
و همیشه سعی کردن در کوتاهترین زمان ممکن، بهترین پاسخ رو ارائه بدن.
من آرمین کرمی هستم، ۲۲ ساله از کرمانشاه.
حدود دو سال پیش به واسطهی یکی از دوستانم وارد بازارهای مالی شدم.
اوایل مسیرم رو با ایردراپهایی مثل همستر و ناتکوین شروع کردم و بعد وارد بازار اسپات (خرید و فروش) شدم.
هرچقدر جلوتر میرفتم، این سیر تکامل برای من کاملتر میشد تا در نهایت به این نتیجه رسیدم که در حوزهی بازارهای مالی، به ترید کردن علاقهی جدی دارم.
من و دوستم با هم جلو میرفتیم.
ابتدا با سبک پرایساکشن شروع کردیم و بعد از کلی آموزش، تمرین و معاملهگری به این نتیجه رسیدیم که از این روش نمیشه به سود مستمر رسید.
بعد سراغ الگوهای بریکاوت و شکست رفتیم که این روش هم چنگی به دل نزد و بعد از مدتی هر دوتامون زده شدیم.
خلاصه، هر دومون کاملاً سردرگم بودیم…
تا اینکه یک روز کلیپ استاد علی سجادیفر با آقا فرید رو در یوتیوب دیدیم.
از همون نگاه اول و صحبتهایی که دربارهی این موضوع بود که بازار بر مبنای نقدینگی و القا حرکت میکنه، بهشدت علاقهمند شدیم
و در نهایت وارد انجمن شدیم.
. . . . . . .
1. حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟
راستش اینجا واقعاً بینظیره و به جرأت میتونم بگم مثلش نهتنها در ایران، بلکه در جهان هم وجود نداره.تعامل با دوستان و خانوادهی عزیز انجمن باعث میشه اولاً تو این مسیر احساس تنهایی نکنیم و ثانیاً بتونیم سؤالهامون رو از هم بپرسیم.
در کل، فضای انجمن فوقالعادهست.
2. تجربهای که از آموزشها به دست آوردی؟
آموزشهای استاد آرمان واقعاً فوقالعادهان.من همیشه این باور رو داشتم که هیچ چیزی شانسی اتفاق نمیافته و باور نمیکردم بازاری به این عظمت همینجوری شکل گرفته باشه که ما با یاد گرفتن چند تا الگو بتونیم ازش درآمد دلاری داشته باشیم.
زمانی به حقانیت و درست بودن آموزشها و این انجمن پی بردم که واقعیت بازار، یعنی همون جمعآوری نقدینگی توسط Liquidity Provider ، به ما آموزش داده شد.
به قول یکی از دوستانم که اون هم عضو انجمنه:
«کسی که اینجا تریدر نشه، دیگه تریدر نمیشه.»
3. از ۱ تا ۵ چه نمرهای به سیستم آموزشی و
محتوای آموزشی میدی؟
قطعاً نمره ۵.درست بودن آموزشها،
جلسات نگرشی،
باگفیکسها، فایلهای ریکپ،
و از همه مهمتر وجود انجمن و تعامل اعضا برای پرسیدن سؤالها
واقعاً چیزی بهتر از این وجود نداره.
4. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای
علی سجادیفر از ۱ تا ۵ نمره بدی؟
بدون شک نمره ۵.هم تیم منتورینگ، هم گروه پشتیبانی و هم خود علیآقا بینظیر و فوقالعادهاند
و همیشه سعی کردن در کوتاهترین زمان ممکن، بهترین پاسخ رو ارائه بدن.
در مسیر بهتر شدن ...