![]() |
|
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir) +-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10) |
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سید رضا حسینی کراب - 2024/08/17 با سلام خدمت همه دوستان عزیز سید رضا حسینی هستم 37 سال سن دارم من بیشتر از عمر کاری که داشتم به فعالیتهای زیادی سپری کردم که چند مورد اون به بورس و خرید ارز و فارکس میشه که متاسفانه به دلیل اشنای کمی که با این بازار ها داشتم دچار اسیبهای مالی وروحی زیادی شدم بیشتر این اتفاق ها به دلیل عدم اشنای با این بازار ها بوده کسانی که من رابا این بازارها اشنا کردن از علم کمی برخوردار بودن چیزی که خیلی مهم و تجربه من تو این مدت بود این که برای رسیدن به هدفی باید در مسیر درست باشیم و انتخاب ادم های درست برای اموزش که به لطف خدا این شانس شامل حال من و خانواده بزرگ شد که با استاد سجادی فر و استاد ارمان عزیز اشنا شدیم من تو این مدت که با انمجن اشنا شدم اتفاق های زیادی برای من افتاد که از لحاظ روحی واقعا تغییر های زیادی کرده ام اموزش بازار فارکس از زبان استاد ارمان واقعا شنیدنی ولذت بخش است همه بچه های انجمن به خوبی با این موضع اشنا هستن که استاد ارمان و استاد سجادی فر برای این که مااین بازار را درک کنیم تلاش زیادی میکنن و پیگیری زیادی دارن من از طرف خود وبچه های انجمن از این دو بزرگوار تشکر میکنم RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - فرید سعیدی - 2024/08/17 فریدسعیدی هستم 42 ساله تقریبا دو سال هس که در بازار های مالی فعالیت میکنم و یک بار هم تجرفه کاربا حساب ریل داشتم که موفق نشدم بعداز تهیه چندتا دوره و عدم ارتباط و نتیچه گرفتن و منتورینگ خیلی خیلی ضعیف در کل تضمیم گرفتم که از فکر تریدر شدن بیام بیرون من پیچ علی اقا رو داشتم و پستاش میومد ردش میکردم میگفتم این دیگه چی میگه یه مشت چرت و پرت مثل بقیه چون من یه دوره اسمارت مانی هم شرکت کرده بودم ولی یه روز یه ضرری کردم که خیلی بهم فشار اورد تو شرایط بد اقتضادی بودم و هستم من نمیتونم کار فیزیکی انجام بدم به همین خاطر رو اوردم به کارهای اینترنتی که ترید رو انتخاب کردم دوباره پست علی اقا برام ظاهر شد تو اینستاگرام اخرین موجودی که داشتم تو بروکر رو تصمییم گرفتم هزینه اموزش جدید کنم و وارد انجمن شدم اموزشها کامل نشده بود و در حال تدریس بود هفته ای یکبار پیش خودم گفتم باز باید صبر کنم اخرش هم به لایو ترید اونم معلوم نیست چی در بیاد با نا امیدی اموزشها رو دنبال کردم وفتی دیدگاه هم یه مقدار نا خوداگاه شکل گرفت تو گدشته بازار تمرین میکردم همون رو تو لایو مارکت تمرین میکردم نتیجه یکی بود که تو هیچ کدام از این دوره هایی که شرکت کردم این جوری نبود امیدوار شدم و با دیدگاه مثبت ادامه دادم هر چند شرایط خیلی سخت بود و هست بازارهای مالی رو افراد سودجو به فضای کثیفی تبدیل کردن و دراین فضا اعتماد معنی ندازه فقط باید هزینه کنی تا بتونی بایک اکیپ درست اشنا بشی از اینکه انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و دارم مسیر تریدر شدنم رو با این انجمن ادامه میدم خیلی خوشحال هستم و وافعا امیدی در من زنده شده که سالهاست مرده بوده من به شخصه ادمی نیستم که بخوام لقمه اماده از دست کسی بگیرم به همین خاطر به لایو ترید دیدگاهم اینه که بتونم از اموزشهایی که دیدیم در کنار افرار با تجربه تر در لایو مارکت استفاده کنم که هنگام ترید ترس نداشته باشم در کنار افرادی گه همه از یک دیدگاه استفاده میکنن اونم فرا سبک هست برای من این مرجله خیلی مهم هست که بتونم در لایو بازار بتونم از فراسبک استفاده درست داشته باشم و دیدگاه من در مورد لایو ترید سیگنال گرفتن نیست و فکر نمیکنم دیدگاه فراسبک هم این باشه من هنوز در این مدت اجازه ترید نداشتم و درامدی هم نداشتم که بخوام تعریف و تمجید بیجا کنم و احتیاجی هم نیست به این کار و کسانی که این نظر رو میخونن خواهش میکنم قضاوت نکنن و امتحان کنن در صورتی که با تلاش و تمرین مستمر نتونستن نتیجه بگیرن میتون در مورد ما هر تفکری داشته باشن در مورد استاد ارمان بگم که ما ایشون رو از نزدیک ندیدم و فعلا برای ما جکم بابا لنگ دراز رو داره ولی یک ارامشی در بیان این استاد وجود داره که شما رو از اموزش خسته نمیکه شیوایی بیان دروس و جواب دهی به هنرجویان خیلی برای من باارزش هست و تسلطی که به مباحث دارن و در حواب شبهات و مشکلات هنر جویان بزرگنمایی نمکنند و چیزی که واقفا دربازار هست رو بیان میکنن من شفلم خیاطی هست ولی به خاطر مشکلات جسمی نمتونم کار کنم وچند سال با ناامیدی و زجر امورات رو میکدروندم اما الان خیلی امیدوار هستم موقع جرف زدن دیگه صدام نمیلرزه بلکه خودم رو در کنار یک خانواده بزرگ خس میکنم که میتونیم در کنار هم به موفقیت برسم RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مهدی سادات - 2024/08/17 « به نام آنکه جان را ِفکرت آموخت »
سلام و درود خدمت رفقای داخل انجمن و عزیزانی که از بیرون این انجمن در حال مطالعه سرگذشت بنده هستند
من سید مهدی سادات هستم متولد 18 خرداد 1380 از مشهد؛ حدود سه ساله که درگیر بازار های مالی هستم؛منم مثل خیلی از شماها در ابتدای راه دوره ها و پکیج های مختلف زیادی رو تهیه کردم(بالای 100 میلیون) و با دانش نسبی که پیدا کردم با خودم گفتم خب برم و از بازار سود بگیرم، ولی وقتی که پشت چارت نشستم متوجه این شدم که نه مثل اینکه به این سادگی ها هم نیست.
اما نا امید نشدم و باز هم آموزش دیدم؛ تقریبا به نقطه ایی رسیدم که میتونستم از بازار سود بگیرم، اونم مستمر. اما این پایان راه نبود. واقعیتا من گرفتار توهم «تریدر بودن» شده بودم، توهمی که برای منی که تازه وارد 22 سالگی شده بودم(دقیقا پارسال همین موقع ها) خیلی خیلی گرون تموم شد. که به هیچ عنوان ... به هیچ عنوان در ذهن شما نمی گنجه، چون در ابتدا در ذهن خودمم نمی گنجید. بیشتر توضیح نمیدم، چون اگه بخوام ادامه بدم اشک ها اجازه تایپ کردن بهم نمیدن؛ و بازم در نهایت نمیتونم جان کلام رو منتقل کنم. (اما الان که به گذشته نگاه میکنم میبینم اون درد ها، تجارب و آگاهی هایی رو بهم منتقل کردن که در ادامه خیلی به دردم میخوره)(و من راضی ام، راضی از تمام اتفاقات گذشته). خلاصه مطلب در اسفند ماه پارسال در دورانی که تو آشفته ترین حالت ممکن روحی بودم (ناشی از اتفاقی که برام چند ماه پیشش افتاده بود) ، (واقعا بیان حالت روحی اون زمانم قابل گفتن نیست و کلمات نمیتونن منتقلش کنن)، بطور اتفاقی با یکی از پست های علی جان سجادیفر عزیز و دوست داشتنی داخل اینستاگرام برخوردم. صحبت های علی آقا اون روز دقیقا مثل آیینه ایی بود که انگار جلوم قرار گرفته و داره گذشته وحشتناکم رو بهم نشون میده(اشتباهات - توهمات و...) و من رو با «من» رو به روی هم قرار داده بود. درسته که صحبت های علی آقا اون روز مثل بمبی درونم صدا کرد ولی به دلیل تجارب تلخ گذشته، یه چیزی جلوم رو میگرفت و میگفت نکنه اینم مثل قبلیا باشه؟ بعد از چندین روز پیگیری علی آقا در اینستا و دریافت انرژی بی نظیر از ایشون، دلم رازی به حضور در این انجمن شد. ---------------------------------------------------------------------------------------------- الان روی صحبتم باشما عزیز دلیه که داری این پست رو میخونی: اگر از لحاظ سنی از من بزرگ تر هستید که تاج سر منید و اگرم از من کوچک تری به عنوان برادر بزرگ تر دارم این حرف رو میزنم: -----> قطعا، قطعا و قطعا این انجمن ارزش تجربه کردن رو داره ---------------------------------------------------------------------------------------------- 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس سرزندگی و امید به فردای قشنگ تر و لذت از زمان اکنون جاودانه.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
آموزش ها به قدری درست و اصولی برنامه ریزی شدن که میتونم به جرات بگم در ایران مانندی براش وجود نداره؛ ما رو از پایه میچینه و به ساختاری درست میرسونه. 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
قطع به یقین 5 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
من نمره 4 رو میدم. 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
اعتقادم اینکه هر چیزی در درست ترین زمان ممکن خودش به انجام میرسه، ولی انتظاری که خودم از خودم دارم اینکه طی دو ماه آینده این مهم میسر بشه. 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
قطعا رشد بیشتر در ابعاد مختلف زندگی و شخصیتی
و رسیدن به سود مستمر در کنار چهارچوبی درست و اصولی در بیزینس قدرتمند تریدینگ -----------------------------------
با آرزوی موفقیت و سلامت روز افزون برای استاد آرمان گرانقدر و همگی دوستان
-----------------------------------
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - رضا حسن زاده - 2024/08/17 به نام خدا بنده غلامرضا حسن زاده هستم 35سال دارم , ساکن تورنتو هستم. من با بازار فارکس تقریبا 4 سالی هست که آشنایی دارم . دوره های مختلفی را گذرانده ام من جمله : RTM,AL BROOKS , BRIGS اما هیچ کدام از این دوره ها را نتوانتسم باهاشون ارتباط برقرار کنم. با SMC تقریبا 2 سال پیش آشنا شدم و خوشم آمد. اما آموزش درست ندیدم و متاسفانه حساب real باز کردم و call شدم. با انجمن خیلی اتفاقی آشنا شدم و چون بر پایه SMC بود خیلی دوست داشتم شرکت کنم و بیشتر یاد بگیرم. -حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟ انجمن موهبت بزرگی بود و هست که خداوند به من عطا کرد . انجمن محیطی است دوستانه و حر فه ای که اعضای آن همگی آمدند که تریدر بشوند بنابراین خیلی مسر و جدی در انجمن فعالیت دارند و من به شخصه خیلی استفا ه می کنم از تجربه دوستان عزیزم. محیط صمیمی و حرفه ای انجمن باعث شد که بتونم سوالات ام را مطرح کنم و از تجربه و دیدگاه دیگر اعضای انجمن کلی بهره ببرم. مجموعه ای که اعضا یرای رشد و تعالی هم هر روز در کنار هم هستند. -تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟ آموزش های استاد آرمان عزیز به جرات ممتازترین آموز شی هست که من تا الان دیدم . انسجام مطالب و لایه لایه بودن آن خیلی به من کمک کرد که مطالب عمیق برایم قابل درک باشد. مباحث و مطالب کاملا مطابق با واقعیات و چالش هایی هست که یک تریدر همیشه با آن مواجه هست . تغییر نگرش کلی نسبت به ماهیت بازار و علت حرکت قیمت از مزایای این اموزش هست که به جرات من هیچ جای دیگری ندیدم. -از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟ 5 -اگر بخوای به تیم منتورینگ به آقای سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟ 5 RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد میرزایی - 2024/08/18 سلام عرض ادب و احترام بنده محمد میرزایی هستم 35ساله از تهران... من تقریبا دوسال ونیم پیش در اینستاگرام چند تا پست در باره ترید فیلم دیدم و از اونجا پیگیر تریدر شدم که چی هست بعد از 5 .6 ماه یک کانال سیگنال خریدم یک ماهه و اصلا هم ازش استفاده نکردم اون موقع نمیدونستم این شخص کیه یکی از بزرگترین استادهای بازاره و البته در فضایه مجازی خوب و بدش رو هم کاری ندارمبعد اومدم یک پکیج اموزشی خریدم از سالار پکیج فروشا بعد از تقریبا 6 ماه دیدم این اموزش اندکاتورها و چیزهای که میگن چالبه ولی در لایو دقیقا برعکس عمل میکنه.باز اومدم یک دوره وی ای پی این بنده خدا رو خریدم 6000دلار که تقریبا یک سالی با این بنده خدا همراه بودیم اخرهای اموزش بود که اکثر بچه ها به دنبال یک سر نخی یک استراتژی یه چیزی که ما بتونیم ترید کنیم بودیم خدایه من شاهده رفت ی دوستی داشت که فارکس کار بود اونو اورد اونم بما اموزش داد. باز دم دوستش گرم حدادقل ی چیزی تونست درس بده ولی به هیچ عنوان حداقل یک حرکت رو بلد نبودن به ما درس بدن فقط چند سالی که در بازار بودن تجربه ای داشتن بواسطه تجربه ای که داشتن ترید میکردن و سود میگرفتن و گرنه بازار رو نمیفهمین{اینو استاد ارمان دقیقا بهش اشاره کرده در کلاسها} البته اینا رو الان که در انجمن هستم میفهمم اخرش استادمون اومد یک اندیکاتوری شبیح ار اس ای که 3 تا خط داره رو اورد گفت هر وقت این خطا از این عبور کرد ترید بزنید نهایت یک دوره 6000دلاری این بود دوستانتجربه ای در این زمینه میتونم بهتون بدم اینه به هیچ عنوان دوره گرون قیمت نخرید اموزش رایگان در اپارات و یوتیوپ هست میتونید ببینید ولی اگر اگر واقعا بدنبال تریدر شدن هستید و واقعا بهایه تریدر شدن رو در خودتون میبینید که میتونید بهاش رو بدید لطفی در حق خودتون و خانواده خودتون بکنید و در انجمن ثبت نام کنیدوبهاش رو بپردازید بهاش گوش دادن به حرف های استاد ارمان و لیدر سجادیفر و تکرار و تمرین است ولاغیر بعداز اموزش های استاد پکیج.اومدم اپارت و یوتیوپ 1000برابر بالاتر از اموزشهایی که دیده بودم بالاتر بود سطح اموزش در یوتیوپ واپارات دو تا کانال رو اموزش دیدم ولی نتونستم بیشتر از4الی 5درصد در ماه مثبت بشم و چند باری هم کال شدم.تا اینکه شب عیدی با پیج لیدر عزیز سجادی فر اشنا شدم شرایط روحی و روانی خرابی داشتم ذهنم میگفت اینم مثل بقیست ولی منطقم میگفت جایه درجه یکی رو پیدا کردی و بعداز 3 ماه من ثبت نام کردم خیلی حرف زدم زیاد شد فقط اینو بگم کسانی که واقعا میخان ترید یاد بگیرن باید بدونن ترید یک شخصیته و باید شخصیت رو هم عوض کرد و دوباره ساخت انجمن متخصص اینکاره واقعا اینکارست منتها ادموشو میخاد.یا علی مدد 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) حس اعتماد دارم حسی که یکی هست که پشتمه رو دارم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
دلیل اکثر حرکت هایی که در بازار زده میشه رو بدونم و این یعنی عاقبت مارکت
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
فکر میکنم 2الی3 ماه دیگه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)رسیدن به شخصیت بالا.ذهنیت آرام .و رسیدن به سود مستمر در بازار RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد فتحی - 2024/08/18 با درود و خداقت به استاد آرمام عزیز و علی سجادی فر دوست داشتنی و عزیز از اون روزی که با انجمن آشنا شدم بی اقرار میگم همون ویدیوهای مقدماتی خیلی نظرم رو جلب کرد چون من دوره زیاد دیدم ولی تا به امروز بیشتر حرفارو 70 درصدشون رو انصافا کسی نگفته بودش بهم فقط میتونم دمتون گرم نمیدونم چرا تمام روز فقط میخوام بشه یکشنبه صدای استاد آرمان و علی آقا بشنوم چون حس خوبی از این خانواده میگیرم علی آقا دمت گرم آموزشها چون سطح بندی میشه بنظر خودم تو طول روزهای و هفته که پیش میریم سطح درگ و فهمم رو از بازار زیاد میکنه ناخواسته بعدش شما یک هفته فرصت دارید تا یک ن=تمرین رو انجام بدید و به غیر از جلسه آنلاین چندین بار میتونید ویدیو رو ببینید و عقب و جلوش کنید پس نکته زیاده هر باری که نگاخ کنی ویدیدو ها رو من خودم بشخصه 1بارجلسه آنلاین هستم یکبار نگاه میکنم بار سوم تازه نت برداری میکنم تازه استاد زخمت کشیدن ویدیوهای بررسی تمرین هم برامون تهیه میکنن که من دانبود کردم و قسمت 10 و 11 و 12 رو بیشتر 5 یا 6 شایدم بیشتر دیدم هرجایی که گیر دارم به عکسهای بچه ها تو انجمن نگاه میکنم و ایراد کار خودم رو پیدا میکنه دوستان خودشون نمیدونن ولی بعضیها عکسهای پست میکنن که افراد چندستاره هم براشون قفله انصافا دیدم که میگم به سیستم آموزشی استاد آرمان و علی آقا استاد به شخصه نمیتونم نمره بدم چون اینتقدر با ارزش هستش این دوره که نمیتونم براش حدی قاعل بشم در مغز نمیگنجه فقط میتونم بگم با تمام وجود از این آموزشها مراقبت میکنم چون طلا هستن و قابل ارزش گزاری نیستن باجسارت و شرمساری نمره بینهایت رو بهش میدم ![]() درمورد منتورینگ هم یه کار با ارزش علی آقا بازم نمیتونم بهش نمره چون بعد از خداوند و پدر و مادرم میگم فقط علی آقا مرده بمولا با جسارت و شرمساری نمره بینهایت رو بهش میدم من وقتی علی آقا بهم پیام دادن و گفتن جز اعضایی دوستاره شدم گریه ام کرفتش چون یکنفر باارزش بیاد و برای تو ارزش گذاری کنه و بین بیشتر از 500 نفر شما رو جز نفر برتر بخونه حس قدرت حس دانش زیاد حس مسولیت بیشتر حس خوشحالی زیادی بهم دست دادش من 3ستاره نمیخوام تمام تلاشم ر میکنم تا برترین بشم داخل انجمن زیاده خواهی نیستش تمام تلاش رو برای بهترین شدن میکنم چون پیش بهترینها دارم آموزش میبینم علی آقا اذت میزنم جلو منتظر چراغهای نور بالا باش باید بری کنار ![]() یزرگترین هدفم اینه بتونم خودم رو توی انجمن بالا بکشم درسطح علی آقا و استاد آرمان عزیز و بتونیم این انجمن رو بین المللیش کنیم با مدیریت علی آقا و استاد آرمان عزیز ![]() علی آقا در آخر شیرمادر حلالت از اینکه این انجمن رو پایه گذاری کردی و محکم پشت همه هستی اذت ممنونم
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - Nastaran Taghizade - 2024/08/18 متن نمونه (خلاصه ای از زندگیه تریدریتون) : سلام من حدود یک سالی هست که وارد بازار مالی شدم زمانی که وارد بازار مالی شدم حتی نمیدونستم کندل چی هست فکر میکردم کندل هارو باید خودم با فکرو ایده خودم تو چارت رسم کنم تو این راه همسرم خیلی کمکم کردوهمیشه قدردان لطف ومحبت و صبوریش هستم و باهمدیگه شروع به اموزش و یادگیری کردیم همسرم خیلی خوب پیش رفت وشروع به ترید کرد وخداروشکرخیلی موفق شده ولی من ترس از وارد شدن دارم انگار ادم دیگه همش باهام صحبت میکنه نکنه اشتباه تحلیل کردی همسرم خیلی تلاش کرد ترسم بریزه ولی موفق نشد تااینکه بااقای سجادی فر اشنا شد تو اینستا پیگیری کرد گف میخوام ثبت نامت کنم اینجا ترست میریزه ولی تمایلی نشون نمیدادم تا اینکه ثبت نام کرد و دنبال این بودم انصراف بدم میگفتم من چیزی از تدریسشون متوجه نمیشم والان خیلی خوشحالم که داخل انجمن هستم احساس میکنم اینجا جایی هست که نقاط ضعفتو تقویت میکنن و باعث رشدم میشن 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) خوشحالم درکنار افرادی هستم که هممون برای یک هدف تلاش میکنیم و میجنگیم واین کنار هم بودنه قوت قلب وقتی خسته میشی و کم میاری تمیرینات بچه هارو نگاه میکنی میگی الان وقت کم اوردن نیسیه جورایی باعث تشویق هم دیگه میشیم که قوی تر از قبل ادامه بدیم ………………………………………………… . . . 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) اموزش هاخیلی خوبه و از همه مهم تر اینه که اکثر اموزش ها فقط رو نقطه ورودت کار میکنن متاسفانه رو نقطه خروج و مدیریت سرمایه اصلا کار نمیکنن ……………………………………………… . . . . 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) ۵ ……………………………………………… . . . . 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) اگه بخوام نمره بدم ۵ تیم خوب و دلسوزی دارن فقط اقای سجادیفر دیر جواب میدن البته من خیلی سوال میپرسم وادم عجولی هستم اصلا صبرو تحمل ندارم دوس دارم وقتی سوالی میپرسم همونجا جواب بدن وهمین موضوع باعث میشه خیلی حرص بخورم ولی خوب همچین چیزی امکان پذیرنیس …………………………………………… . . . . . 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) تارگتم تا ابان هست …………………………………………….. . . . . . 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) رسیدن به سود مستمر و مدیریت سرمایه درست ……………… RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - امیر امیری - 2024/08/19 من برنامه نویس سایت و اپلیکیشن و کارشناس و پشتیبان چندین شرکت اینترنتی هستم چندین سال در زمینه بازارهای مالی فعالیت دارم . دوره انواع سبکهای ترید رو سپری کردم ولی ... تا اینکه چند ماه پیش با استاد ارمان دوست داشتنی و استاد علی سجادی فر و خانواده خوب و دلسوزم ( انجمن نخبگان ) اشنا شدم و بالاخره فهمیدم تا حالا هرچی دوره دیدم فقط مکانیکی بوده و درک من از بازار تغییر کرد . مطمعنم این انجمن رتبه ایران را در دنیا تغییر میدهد با تشکر از همه اعضای خانواده RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - امیرمحمد تقی پور - 2024/08/20 سلام و عرض ادب خدمت خانواده بزرگ smcfx من امیرمحمد 18 ساله از آذربایجان شرقی هستم و خیلی تجربه آنچنانی در بازارهای مالی ندارم فقط مدت کمی در بازار کریپتو فعالیت داشتم که خداروشکر میکنم تو این مدت کم تونستم با استاد سجادیفر آشنا بشم تا من رو وارد انجمن کنند و اون دیدی که تا اینجای کار تو انجمن کسب کردم علاوه بر اینکه مهارت تریدریم رو افزایش داد بلکه باعث شد ذهنیت و نوع نگرش من به هرچیزی عوض بشه و یک ذهنیت درست پیدا کردم 1.حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) از نظر من یکی از بزرگترین انجمن های ترید دنیا محسوب میشه و اینکه کنار افرادی هستم که هم نگرش با من هستند و بدون هیچ چشم داشتی مثل خانواده ای دلسوز در هر لحظه کمک میکنند خیلی خوشحالم 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) بنظر من این تجربه ای که بدست اوردم برخلاف اکثر سبک تریدر ها هست و یک دید فراتر از دید تریدر رو کسب کردم 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) بالاترین نمره رو میدم چون هیچ مشکلی در بحث آموزشی نمیبینم 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) بالاترین نمره رو میدم 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) بنظرم تا اواسط مهر بتونم 3 ستاره بشم 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) بزرگترین هدفم درک درست و منطقی از بازار و همچنین تغییر نوع نگرش و دیدم نسبت به هرچیزی و اگر بخوام عدد بگم رسیدن به 1 هزار دلار درامد در ماه. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - حمید وهمانی - 2024/08/21 با عرض سلام حمید وهمانی هستم39سال سن دارم از نهاوند.حدوا 5سالی میشه که با بازارای مالی سر وکار دارم اول بورس بعد کریپتو و حالا فارکس تمام سرمایم ماشین و طلا و خونه رو تو بورس از دست دادم بعدش رفتم کریپتو انتقام بورس رو بگیرم که بدتر شد، رفتم شروع کردم اموزش دیدن و پکیج خریدن که موفق نشدم کاری از پیش ببرم تا اینکه با انجمن اشنا شدم. در حال حاضر بزرگترین مشکلم ترس هست تو معامله اونم بخاطر ضررهای زیاد که امیدوارم اینجا حل بشه. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ اطمینان قلبیم به اینکه میتونم در کنار شما و عزیزان دیگه در این کارزار موفق بشم بیشتر و بیشتر میشه و هر روز امیدوار تر 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ از بحث سیستم و فراسبک که خیلی زیاد هستش و مهم تقریبا چیزایی یاد گرفتم که جای دیگه نمیتونستم یاد بگیرم علت حرکت قیمت و جهت حرکت و القاها حلقه گمشده همه سبکها بود،اما ازنظر نگرشی هم اینکه گذشته گذشته و نباید بقیه عمرم حسرت اون رو بخورم و چیزایی که از دست دادم ،الان قدر چیزایی که دارم رو بیشتر میدونم و میفهمم خانواده و دوستانی مثل شما. 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ مباحث بی نظیر هست ولی اگر بخام 5 بدم یعنی اینکه همه مباحث رو خوب فهمیدم و بلدم که دروغ هستش و هنوز جای کار دارم،ولی چون مشکل از فهم و درک منه 5 میدم. 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ دوستان عالی هستن و کلا یه چیز متفاوت.4میدم چون همیشه یه کم جا باید واسه تلاش بیشترشون بذارم. 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ من دارم همه تلاشمو میکنم حالا هر وقت اساتید صلاح بدونن ایشالا که لایق میشیم. دیر یا زودش فرق نمیکنه اینکه مباحث رو یاد بگیرم و بعد شما تایید کنید لذت بخش هست. 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اینکه بتونم در همه ضمینه ها شخصیتی مادی و معنوی یه تغییری نسبت به سال قبل داشته باشم و بهتر بشم. |