انجمن SMCFX
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir)
+-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - امین بهادری - 2024/08/03

عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی و استاد آرمان و جناب سجادیفر عزیز 

من امین هستم ۳۰ سالمه و چند ماهی هست که وارد انجمن شدم. قبل از انجمن حدود یکسال درگیر آموزش دیدن بودم و اول با یه دوره حضوری شروع کردم و بعد از اون چندین دوره مختلف هم غیر حضوری دیدم که مطالبی که دریافت کردم از آموزش ها راضی کننده نبود برام. در پایان دوره حضوری یه مدت برای تمرین روی دمو کار میکردم و نتیجه و سود دهی برام با همون مطالب قابل دستیابی بود ولی اون آموزش ضعف هایی داشت که باعث شد دنبال دوره ها و مطالب دیگه برم. با وجود اینکه مسیر سوددهی برام قابل لمس و نسبتا هموار بود یه سری نکات اذیتم میکرد از جمله ضعف سیستم در مورد تارگت گذاری و نقاط خروج از معامله. ارزش گزاری اوردربلاک ها دقیق نبود و سبک مکانیکی بود بیشتر و جنبه تحلیلی کمتر درگیر بود به خاطر همین نقاط ورود و خروج بیشتر مکانیکی بودن و باعث میشد نشه تشخیص داد که تارگت قیمت کجا میتونه باشه. درک حرکت قیمت بیشتر بر اساس اوردربلاک ها بود و از اونجا که اعتبارشون بیشتر بر اساس تایم فریم تعیین میشد عملا درک مشخصی به جز اینکه بگیم چون قیمت برخورد کرد به این اوردربلاک پس حرکت کرد وجود نداشت.
بعد از اون من دنبال دوره های مختلف رفتم و هیچکدوم چیز خاصی برای ارايه نداشت . بعد از ورود به انجمن و دریافت آموزش های مبانی و بعد آموزش های اصلی اوایل بدبین بودم که احتمالا مطلب خاصی نیست و یه دوره میشه مثل بقیه دوره ها. بعد از اینکه یه مدت آموزشا رو دنبال کردم با بحث القا و نقدینگی مطرح شد و سشن ها در ادامه اضافه شد متوجه شدم جای درستی دارم آموزش میبینم .ضمنا تارگت گذاری معاملات با مطالبی که تا اینجا دیدم و دوره تکمیل نیست به نظرم میتونه خیلی دقیق تر و بهتر باشه چون مبحث چرخه ها و کف و سقف ماژور به این مساله خیلی کمک میکنه.با وجود بستری که فراهمه از گذاشتن تمرینات توی سایت تا تعامل دوستان و پاسخگویی استاد آرمان به سوالات میشه گفت همچین بستری با این کیفیت آموزش تقریبا نیست و امیدوارم افرادی که دنبال فعالیت تو این شغل هستن با انجمن آشنا بشن تا زمان و پول و انرژی شون هدر نره و بتونن در زمان کمتری به مهارت و درآمد برسن. با وجود مطالب زیاد و گسترده گمراه شدن تو این مسیر آموزشی خیلی به وفور اتفاق میفته برای همینم من به شخصه هر کسی که در مورد منبع ازم سوال کنه انجمن رو بهش معرفی میکنم و اعتقادم اینه که اگر کسی تلاش کافی داشته باشه با همین بستر آموزشی میتونه نتیجشو بگیره. برخی مطالب از جمله سشن ها که گفته شده تا اینجا میتونم بگم با این وضوح و روشنی و با این میزان کاربردی بودن جای دیگه من ندیدم و امیدوارم دوستان مبتدی قدر نکات و ارزش آموزش ها رو درک کنن.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
احساس خوبیه که با یه جمعی در یه محیط سالم و پویا تعامل داشته باشم و به هدفم در کنار افرادی که برای اهدافشون تلاش میکنن و به همدیگه کمک میکنند برسم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
تا اینجای آموزش ها متوجه شدم که برای رسیدن به هدفم تو این شغل اول باید صبر داشته باشم.ضمن این فهمیدم که جنبه های مختلفی از زندگی هست که برای فعالیت تو این شغل لازمه مورد توجه باشن و فقط مهارت ترید نیست. متوجه شدم که سبک های کاملا مکانیکی ضعف هایی دارن که در نهایت باعث ناامیدی یا فشار روانی بیشتر میشه و مسیر همواری نداره. از بحث پولبک ها و سقف و کف ماژور و سشن ها با وجود اینکه آموزش هنوز کامل نشده به درک خوبی از حرکت قیمت رسیدم و با برسی چارت بصورت لایو اعتماد به نفسم و اشتیاقم برای دنبال کردن آموزش و تلاش مضاعف بیشتر شد.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
۵
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟

در کل سه ستاره شدن یا ارتقا تو انجمن مرکز تمرکز من نیست بیشتر دوست دارم روی آموزش و درکم از مطالب تمرکز داشته باشم.اگر من درک درستی از مطلب داشته باشم برای خودم در ابتدا خوبه که به درآمد میرسم ضمنا برای بقیه دوستان میتونم راهنمای بهترسی باشم و در صورتی که بخوام به کسی کمکی بکنم توانایی لازم رو خواهم داشت.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 

بزرگترین هدف فعلی من فقط و فقط درک عمیق و صحیح مطالب هست و استفاده بهینه از زمان و زحمت های استاد آرمان و آقای سجادیفر . امیدوارم بتونم حرکات قیمت رو درست متوجه بشم. مسیر حرکت احتمالی رو بهتر تشخیص بدم. قوانین مناسبی داشته باشم و اونا رو بتونم رعایت کنم و در نهایت به دآمد برسم. ولی تمرکز اصلیم برای الان درک نقطه به نقطه تمام مطالب آموزشی فعلی هست.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علی کیاندوست - 2024/08/03

با سلام خدمت خانواده محترم smcfx

بنده علی کیاندوست , حدود 2 سال و نیم هست که وارد بازارهای مالی شدم , در طی این مدت سبک های مختلف آموزشی از قبیل پرایس اکشن , سبک های عرضه یا تقاضا محور , دوره هایی از قبیل ( ICT , PHOTON و ... ) را آموزش دیدم و تمام وقت مشغول بک تست گیری بودم اما در نهایت به جمع بندی واحدی نرسیدم که بخواد به سود مستمر ختم بشه انگار یه پازلی کم میمونه همیشه . همه سبک های معاملاتی یجاهایی جواب میده ولی شما رو به سود مستمر نمیرسونه . در نهایت با مجموعه smcfx آشنا شدم و دلیل خیلی از مسائل و سوالات و چالش هایی که از قبل برام پیش آمده بود را متوجه شدم .

1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

اینی که ما یک کاری بخصوص مانند شغل ترید را بصورت انفرادی انجام دهیم احتمال موفق شدنش وجود دارد ولی طی زمان بلند مدت , اما در کنار خانواده و اعضای محترم با همدلی , پرسش و پاسخ و ثابت بودن یک دیدگاه و تارگت برای همه , این مسیر قطعا می تواند کوتاه تر شود .

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

متوجه یسری نکات ارزشمند و کلیدی شدم که به اشتباه از قبل در ذهن من ایجاد شده بود , چه از طریق فضای مجازی ( یوتیوب و اینستاگرام و گروه های تلگرامی و ... ) چه از طریق پکیج های آموزشی و اساتید نسبتا محترم .

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟

4

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟

3

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟

ملاک اصلا ستاره داره شدن نیست !

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟

به یک جامعیت کامل در مورد شغل ترید و همچنین تریدری سود ده بادرصد حداقلی برسم .

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمدرضا تذکر - 2024/08/07

با سلام
محمدرضا هستم 25 ساله ساکن شیراز .مجرد

یک شخص باعث ورود بنده به بازار فارکس شد که آشنا هم نبودیم با هم درواقع فامیل یکی از دوستانم بود.(وقتی 18 الی 19 سالم بود یک سری تحقیقاتی درباره فارکس و ارز های دیجیتال و ترید کردم اما پیگیر نشدم و بیخیالش شدم.)

تا یک سال پیش که تقریبا 24 سالم بود که با دوستم به خانه ی فامیلشون رفتیم.راستش من به شدت جذب حرفه ای بودن اون بنده خدا شدم. انقدر سریع آنالیز میکرد و ترید میزد که برای من بسیار جذاب بود همش میگفتم یعنی میشه منم یه روز انقدر حرفه ای بشم.

هر چی اسرار کردم چیزی به من یاد نداد همیشه میگفت که آموزش دهنده خوبی نیست و این میتونه کار رو سخت تر کنه.طبق گفته خودش سال های زیادی بود که فعالیت میکرد اما تنها چیزی که به من یاد داد این بود که گفت دنبال سبک های مختلف نرو همه تله هست و اصلا هدف حرکت قیمت نابود کردن همون سبک ها هست و بگرد دنبال دلیل حرکات قیمت...

. ترفند های پکیج فروش ها و سواستفاده گر ها رو لو داد که چطور مردم رو جذب خودشون میکنن و بعد هم رفت به یک کشور دیگه. با اطلاعاتی که بهم داده بود خیلی گشتم تا توانستم جای با ارزشی مثل خانواده smcfx رو پیدا کنم و خیلی خوشحالم از حضورم به انجمن.
علاوه بر حرفه ای بودن اساتید بزرگواری مثل استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر عزیز که در اینجا فرا تر از تمام سبک های معاملاتی (فراسبک) رو تدریس میکنند به شکل باورنکردنی ساده و روانء اینجا همه ی دوستان مثل یک خانواده هستیم و به هم کمک میکنیم چیزی که پیدا کردنش اگر غیر ممکن نباشه بسیار سخته .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
خیلی خوشحالم و کار خدا بود که خانواده smcfx آشنا شدم و خدا رو شاکرم 
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
این که قیمت فقط به سمت حد ضرر ها حرکت میکنه و افراد رو مدام با الگو هایی تحریک میکنه به معامله باز کردن و خیلی خوب دلیل حرکات بازار رو درک کردم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا 5. به نظر من کسی که تدریس میکنه و چگونه تدریس میکنه بسار مهمه که استاد آرمان عزیز انقدر مسلط و روان تدریس میکنه که آدم حیرت زده میشه از علم بالای این بزرگوار
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
باز هم 5. انقدر صمیمیت بین اعضا هست که همه با تمام توان به همدیگه کمک میکنند و کسی که عقب افتاده باشه به هر دلیلی رو جلو میندازن مثل یک خانواده سیستم منتورینگ انقدر قوی هست که بعید میونم جای دیگه ای باشه و علاوه بر اون خود استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر هم سعالی رو بی جواب نمیگذارند 
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من تمام تلاشمو دارم میکنم که تا یک ماه آینده دسترسی برام باز شه اگه صلاح بدونن استاد
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
…………………………………………….. . . . . . 

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد مهدی آلسعدی - 2024/08/07

به نام خدایی که خاک آفرید    کزان خاک انسان پاک آفرید
من محمد مهدی آل سعدی 33ساله از شیراز تقریبا 4سال بود که داخل بازار های مالی بودم و همیشه سر در گم و گیج بودم و نمیدونستم کجای بازارم و دارم چکار میکنم چندین دوره شرکت کرده بودم ،پرایس اکشن و ... اما وقتی داخل بازار میشدم حرفاها و مثال هایی و تدریس هایی که در دوره ها بودن اصلن در بازار رخ نمیداد یا اگرم رخ میداد نقض میشد و حدضرر من خورده میشد یا سود کمی داشت اصلن نمیدونستم کجای بازارم و دارم چکار میکنم تا اینکه اتفاقی داخل ایستاگرام با آقای علی سجادیفر آشنا شدم و اون رو فالو کردم و چندین روز استوری هاشو چک کردم و دیدم دید ایشون با دید باقی کسانی که دارن ترید میکنن زمین تا آسمون متفاوته دقیق میدونه کجاست و باید چکار کنه بهشون پیام دادم و در دورشون شرکت کردم و بعد از گذششتن چند جلسه با استاد آرمان که به جرات میگم بهترین تریدر ایران هستند با ثابقه بالا دیدم که دوره هایی که قبلن شرکت کردم هیچی نمیدونستند و فقط داشتن اشتباهات رو به خورد ما میدادند و اصلن اصولی و درست پیش نمیرفتم،من وقتی این رو متوجه شدم دوره رو به دوستم آقای مصطفی غنی پیشنهاد کردم چون از روز اول با هم پا به این بازارهای مالی گذاشته بودیم و بهش گفتم این دوره یک دوره فوق العاده هست و اونم شرکت کرد و واقعا به جرات میگم که بهترین دوره ای بوده که تا الان شرکت کردم چون میدونم کجای بازارم و باید چکار کنم و دیگه گم راه نیستم و هر روز از خدای خودم رو شکر میکنم که با اقای سجادی فر آشنا شدم و راه درست رو انتخاب کردم و این دوره رو به همه دوستان عزیزی که پیام من رو میبینن و میخونن پیشنهاد میکنم چون میدونم که واقعا دوره بسیار تاپ لولی هست و تفاوت هایی زیادی داره با دوره های دیگه،یکی از خصوصیت های خوب این دوره که انجمن نخبگان نام داره ارسال و  حل تمارین به وسیله دیگر دوستان و اساتید و ارتباط با اون ها در داخل سایت انجمن هست که همه تمارین دوستان دیگر و تمارین خودت بررسی میشه و اگر اشتباه یا خطایی باشه گرفته میشه یا گفته میشه و این خصوصیت بسیار خوب این انجمن هست و خصوصیت بسیار بارز دیگر این دوره روانشناسی که استاد آرمان اوایل هر جلسه به آن میپردازن هست و اگر به آن پایبند باشیم واقعا زندگیتون رو دگرگون میکنه روانشنایس ایشون در زندگیتون هم کارایی بالایی داره و حتی زندگی شمارو هم تغیر میده و یه تشکر ویژه مینکم از استاد سجادی فر و استاد آرمان بابت زحماتشون و بابت این دوره بسیار بسیار خوب،چون کلید راه رو به ما نشون دادن،سپاس از همه دوستان انجمن بابت کمک هاشون

1_حسی که در کناره خانواده smcfxدارم  اینه که همه یه هدف داریم و براش هر روز تلاش میکنیم و روز به به روز به هدفمون نزدیکتر میشیم چون به هم کمک میکنیم و هم رو بالا میکشیم

2_تجربه ای که از آموزش ها به دست اوردم اینه که فهمیدم همه دوره های قبل همه خیال بافی و دروغ بود و من تازه فهمیدم که این دوره میتونه کلید راه من باشه و بهم خیلی کمک کنه و تازه متوجه شدم که کجای بازارم و دارم چکار میکنم

3_از نمره 1تا 5 نمره 5رو به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی میدم چون استاد آرمان همیشه با ایجاد سوالاتی در ذهن ما و درکیر شدنمون در بازار و دنبال سولات رفتن باعث یادگیری عمیق و بیشتر ما میشوند

4_اگر بخوام به تیم منتورینگ از 1تا 5نمره بدم نمره 4رو میدم چهار رو بدلیل شلوغی و ترافیکی که در تمرینات هست

5_فکر میکنم تا یک ماه دیگه داخل انجمن سه ستاره ها بشم و استاد دسترسی اتاق لایو ترید برام باز بشه و تلاشم رو روز به روز بیشتر میکنم تا به هدفم برسم

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علیرضا مراقی - 2024/08/07

با سلام و عرض ادب خدمت استاد آرمان گرامی و استاد سجادیفر گرانقدر 

بنده علیرضا مراقی هستم 19 سالم هست . یک سال و شش ماه هست که با بازار فارکس اشنا شدم و قبل از این با بازار کریپتو کارنسی و پیش از هر دو این 

بازار ها با بورس ایران فعالیت خودم رو شروع کردم . آموزش های متعدد زیادی از سبک های پرایس اکشن و تکنیکال کلاسیک از پکیج فروش های مختلف دیدم 
و هیچ نتیجه و دستاوردی در بازار کریپتو و فارکس ندارم و فقط و فقط تا به اینجای کار قبل از اشنایی با شما عزیزان و دو استاد مهربان فقط و فقط درجا زدم و 

اما [b][b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ [/b]
از زمان اشنایی با انجمن پرقدرتی که تاسیس کردید و لایو ترید هایی که استاد سجادیفر در اینستاگرام به صورت صریح و کاملا شفاف قرار میدن هر روز با [/b]

انرزی و نظم درست تا به اینجای کار فعالیت کردم و تمرین ارسال کردم و مهم تر از همه احساس متفاوتی به این دوره از زندگیم و روندی که در پیش روی

داستان داریم دارم .و پایان خوشی میبینم 

………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (بله قطعا که همین طور  هست .با شیوه تدریس لایو عالی استاد آرمان و خیال اسوده به دلیل وجود لایو ترید در بازار با استاد سجادیفر )
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(5)
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (5) وقتی همچین چیزی اصلا تو دنیا نیست 
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (2ماه )
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (رسیدن به نشونه های رسیدن من به اول مسیر سود مستمر )

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - Mohammadreza Nahalikhelejan - 2024/08/08

سلام عرض میکنم خدمت خانواده عزیزم ضمن تشکر از همه دوستان وتشکر از استاد ارمان و استاد سجادیفر که واقعا خیلی زحمت میشکن لازم دونستم اینجا از دوستانی که واقعا

زحمت میکشن و تمرینات دوستان رو اصلاح میکنن نهایت تشکر رو بکنم 

میخواستم بگم این کار واقعا به شدت زمان بر هست اولا باید از تمرین یه نفر اسکرین شات گرفته بشه بعد جز به جز تمرین مورد بررسی قرار بگیره بعد اصلاح بشه بعد توضیحات

داده بشه بعد اپلود بشه من اینجا نمی خوام اسم ببرم که شاید اسم کسانی جا بیوفته از نوشتن این حرفها میخواستم واقعا از این دوستان که واقعا وقتشون رو برای ما میزارن نهایت تشکر

روبکنم  وباید قدر این دوستان رو بدونیم ودر اخر دوستان بیاییم قدر این انجمن رو بدونیم و سرسری از کنار این مطالب نگذریم و یک بار برای همیشه قضیه ترید رو برای خودمون 

حل کنیم                                                                                                                                                                                      دوستار شما  محمدرضا نهالی

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مهدی بهجتی - 2024/08/08

باسلام عرض ادب و احترام خدمت اساتید گرامی استاد آرمان وعلی اقای سجادی فر و هم قبیله ای های خودم

بنده مهدی بهجتی 30ساله متاهل  دارای فرزند مهندس عمران با رتبه 307 ورودی مهر91 دانشگاه تهران در خدمت شما عزیزان هستم

در اول حرفها خواستم عرض کنم در هیچ دانشگاهی شاید شبیه به این دانشگاه کسی این حجم از دلسوزی نسبت به دانش پژوهاش نداشته باشه
کسی اینقدر دغدغه یادگیری و پیشرفت در مجموعه تشکیل شده رو نداشته باشه
ودر آخر کسی بدون چشم داشت و توقع برای یک مجموعه کار بی وقفه نکنه..

بنده باید اعتراف کنم در تمام مدت تحصیلم تا قبل از ورود به انجمن اینقدر زمان وتمرکز صرف یادگیری نکردم،و خوشحالم که در جمع شما خوبان و اساتید گرانقدر شاگردی میکنم.
من هم مثل اکثر دوستان تجربه ناکامی در این بازار رو تا حدودی داشتم ولی خداوند رو شاکرم که در این مسیر درست و روشن قرار گرفتم..

1. حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟

احساس میکنم که قبلا جایی کار خوبی کرده ام که پاداش اون ورود به این خانواده بوده Smile 

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
من هم مثل سایر دوستان با سبک ها و استراتژی های کذایی درگیر بودم و در جلسات 4-5متوجه شدم که تقریبا هیچی نمیدونم و چه مسیر اشتباهی رو رفتم..
با ادامه جلسات آموزشی اطمینان پیدا کردم که مسیر مسیر سعادت و کامیابی هستش وبا جان و دل مایه گذاشتم

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 5
برای سیستم آموزشی فکر و برنامه بوده و واقعا متد و روش کاربردی و کار سازی هستش

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
استادی داشتم که میگفت برای رسیدن به هدف سعی کن برای خودت پلنb نداشته باشی
اگه شد که شد نشد میرم سراغ بعدی..
با این رویکرد وارد انجمن شدم که پلنbندارم و محکوم به رسیدن هدفم هستم.
تلاش ازمن رفتن،به اتاق لایوترید با صلاحدید استاد..

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ پیشرفت در ابعاد مختلف زندگی که فکر میکنم بنای انجمن بر این مدار هستش

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مرتضی قلیچی - 2024/08/08

به نام خدا
سلام و عرض ادب خدمت استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر دوست داشتنی و تمامی دوستان و خانواده خوب انجمن و عزیزانی که این مطلب رو می خونن 
من مرتضی قلیچی بازنشسته بانک و اهل قزوین هستم ،آشنایی من با بازارهای مالی بر می گردد به سال 97 که در بورس شروع به فعالیت کردم و بعد از اتفاقاتی که در سالهای 98 و 99 برای بورس افتاد به این نتیجه رسیدم که بازارهای مالی در ایران منطق مالی درستی ندارند و به خاطر همین دیگه فعالیتی در بورس انجام ندادم.
در سال گذشته 3 ماه قبل از اینکه با انجمن آشنا شوم شروع کردم به آموزش دیدن در بازار فارکس که با خریدن و شرکت در دو تا از دوره های آموزشی شروع به ترید زدن کردم ،که برآورد اون ضرر کردنم بود،تا اینکه از طریق اینستاگرام با آقای سجادی فر و انجمن آشنا شدم ، از همون ابتدا نوع گفتار و عملکرد جناب سجادی فر مشخص بود که مثل خیلی از اساتید این حوزه دنبال رویا فروشی و فروش پکیج نیستند و با ورود به انجمن و شرکت در آزمون ورودی مطمئن شدم که انجمنی هست که به صورت علمی ایجاد شده و دنبال جذب افراد به هر قیمتی نیست.

-حسی که در کنار خانواده  SMCFX داری؟ بسیار حس زیبا و دوست داشتنی و اینکه همه یک خانواده هستیم و برای هدف مشترک ضمن تلاش و کسب مهارت به همدیگر کمک می کنیم.
-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟ تجربه به من ثابت کرده که برای بدست آوردن و موفق شدن در کاری باید تلاش و پشتکار و صبر داشته باشی ، شاید بعضی مواقع خسته و دلسرد می شدم ولی ادامه دار نبود و مجددا به آموزش ادامه می دادم ،شما از ابتدا با دیدن مبانی معامله گری متوجه سواد بالای استاد آرمان میشید و در ادامه تسلط و تجربه استاد را به عینه مشاهده می کنید ، آموزشها بسیار عالی هستند.
-از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟ قطعا نمره 5 میدم چون مباحث آموزشی در همه زمینه ها به اون توجه شده و دانش پذیرا رو به حال خود رها نکردند، شما در نظر بگیریید یک دانشگاه رو برای آموزش 24 ساعته در اختیار داشته باشی.
-اگر بخوای به تیم منتورینگ به آقای سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟ آشنایی اکثر ما با انجمن از طریق جناب سجادی فر اتفاق افتاده و ایشان فوق العاده پیگیر مسائل دوستان و انجمن هستند و نسبت به انجمن تعصب خاصی دارند،حتما نمره 5 میدم
-فکر می کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه؟ تعیین زمان که مشخص نیست وظیفه من اینه که تمام تلاشمو بکنم که به اون سطح برسم و با عمیق شدن در مباحث و ادامه دار بودن این تلاش انشاا... به اون سطح برسم.
-بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش می رسی؟ ارتقاء سطح زندگیم  در همه زمینه ها با آموزش و تلاش مستمر در کنار خانواده انجمن.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - افشین کریمی - 2024/08/09

من افشین کریمی هستم ۳۶ ساله از تهران ولی هامبورگ زندگی میکنم. کارم برنامه نویسی هوش مصنوعی هست. ۸ ماه تجربه ترید در فارکس دارم. البته در این ۸ ماه هر روز حدود ۱۲ ساعت پای چارت بودم و با اسمارت مانی شروع کردم ولی بقیه سبک ها رو هم  از منابع عمومی مثل یوتیوب یاد گرفتم. هیچ پکیجی تا الان تهیه نکردم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حس میکنم یکی از بهترین تصمیم های زندگیم رو گرفتم و قراره کلی توی سرنوشتم و آیندم تاثیرگذار باشه.
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من یه ستاپی الان دارم که خوب جواب میده و از بررسی سشن ها و هانت سبک های مختلف ترکیب شده. وقتی آموزش ها رو دیدم خیلی جالب بود برام. چون دقیقا چیزایی که به صورت شهودی و نگاه کردن ممتد به چارت متوجه شده بودم رو کاملا به صورت علمی و منطقی استاد آرمان توضیح دادن. این باعث شد به درک عمیق تر دلیل حرکت قیمت برسم.
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
قطعا ۵. بعد از دیدن آموزش ها آدم حس میکنه خودش داره بازار رو حرکت میده.
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
معلومه ۵. برام جالبه که یک تریدر موفق اینقدر علاقه داره که دانششو با بقیه به اشتراک بزاره و به همه کمک کنه و اینقدر دلسوز باشه.
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
راستش خیلی مهم نیست کی ۳ ستاره بشم. من هدف بلند مدت دارم و میخوام به سود مستمر برسم. نهایت تلاشمو میکنم که پیشرفت کنم. حالا دیگه اساتید هر موقع صلاح بدونن تایید میکنن وارد اتاق لایو ترید میشیم.
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
من قطعا تا آخر امسال یک تریدری هستم که در راستای شروع مسیر موفقیت قدم برداشتم و حتی به سود مستمر رسیدم. 

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد عباسی - 2024/08/16

[color=var(--trow1color)]محمد عباسی هستم 32 ساله از شیراز 6 سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (کلاسیک و . . .) بودم ، سردرگم تا با  جمع بندی آموزش ها  شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم  یه جورایی نه نقطه ورود درستی داشتم که وارد معامله بشم  نه نقطه خروج داشتم ..که گاها معملات سود ده من تبدیل میشد به ضرر زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم این سردر گمیو گیج بودن در بازار برا من برطرف شد  و به جرات میتونم بگم کامل تر از این انجمن هیچ جایی پیدا نمیشه و این انجمن رو من توصیه میکنم به هر شخصی که دنبال یک پله بالاتر در زندگی خودش میگرده[/color]

[color=var(--trow1color)]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  [/color]
[color=var(--trow1color)]……اینجا یه خانواده هست هرنقطه ای که سر در گم بشی یکیی هست دستت رو بگیره …………………………………………… . . .[/color]
[color=var(--trow1color)] 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]من با درک بازار توی این انجمن تازه فهمیدم قبلا فقط توهم تریدر بودن رو داشتم……………………………………………… . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]5کامل……………………………………………… . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)[/color]
[color=var(--trow1color)]5کامل…………………………………………… . . . . .[/color]
[color=var(--trow1color)]5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)[/color]
[color=var(--trow1color)]هرکسی به درک برسه فک نکنم به لایو ترید نیاز داشته باشه ولی برای رفع یک سری ابهامات نیاز هست به یک منتور یا یک رهبر ..که فک کنم کمتر ازیک ماه…………………………………………….. . . . . . [/color]
[color=var(--trow1color)]6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)[/color]
[color=var(--trow1color)]…لول اپ شدن و یک پله بالاتر از جایگاه فعلیم ازجمله افزایش مهارت های خودم در زمینه های مورد نظرم………………………………………….. . . . . . [/color]

تمرکز روی هدف . . . .