انجمن SMCFX
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir)
+-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - MR.FX - 2026/05/05

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت اعضای انجمن و همچنین استادان بزرگوار و با آگاهی بالا .خیلی خوشحالم که افتخار عضویت و همکاری در این جمع فرهیخته رو پیدا کردم " اجازه میخوام خودم رو با توجه به گام اول تغییر اینطور معرفی کنم .بنده علی تشتری 32 ساله از استان قم هستم با MBTI »»»(ISTJ ) و تیپ معاملاتی تحلیلی و نظری ام / آشنایی چندین ساله با بازارهای مالی رو دارم و سبک های مختلف زیادی رو گذروندم که متاسفانه نتیجه ای رو دربر نداشت .الان به لطف خدا و انجمن عالیه ی استاد علی سجادی فر و رهنمودهای استاد آرمان عزیز و آموزش های پیشرفته این دو استاد ارجمند  در شیب روشنگری ام و خدارو بابت موقعیت فعلیم شاکر هستم "تشکر ویژه ای دارم بابت همراهی و همدلی تک تک اعضا و فعالیت های آگاهیبخششون( ارادتمند شما کوچکترین عضو انجمن نخبگان ترید )                          پیروز باشید *

3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره ای میدی؟(اجباری) »»»»»»»»»»»»»»»>4

4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری)»»»»»»»»»»»»»»»»»»3

5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری)»»»»»»»> تا اواخر سال جاری به یاری خدا

6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال که در کنار این خانواده مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری) »»»»»»»»»»»»»»»»» سود مستمر

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - YUSOF_FX - 2026/05/22

سلام من یوسف تاجیک هستم متولد فروردین 1384 و 21 سالمه از 14 سالگی درس گذاشتم کنار و نون و کمک خرج خونه شدم سرکار میرفتم از 16 سالگی وارد بازار های مالی اشنا شدم

چند سال اول کریپتو بود وبعد از اون شد فارکس و اومدم سمت جفت ارز ها اموزش های زیادی رو دیدم  از جمله پرایس اکشن کلاسیک الگو های هارمانیک و اسمارت مانی دوره های مختلف و عرضه

تقاضا شاید یک سری ها از ورود اولشون سود کرده بوده

باشن ک هیجانی شده باشن من از همون لحظه اول کال شدم یادم نمیاد حصابی رو تونسته باشم

رشد داده باشم بعد ک یکم پخته تر شدم حصاب معاملاتی رو رشد میدادم ولی پایدار نبود

و بعد از مدتی اون از دست میدادم و حصاب رو کال میکردم پذیرفتم ک ترید لایه های عمیق تری رو داره ک میخاستم خودم این لایه هارو پیدا کنم بتونم حلش کنم نمتونستم  چون اونقدر ها سطح و درکم بالا نبود

مشکلات زیادی روبه رو شدم رعایت نکردن مدریت سرمایه رعایت نکردن درست پلن اجرا نکردن از پلن جا به جایی استاپ و اور ترید کردن

توی فضا محازی صحبت های جناب سجادیفر شنیدم و یه مدت ایشون دنبال کردم

و توی قعطی اسنفند 1404 من توی اپارات اومدم اموزش های مبانی و وبینار های عمومی رو از استاد ارمان عزیز وجناب سجادیفر دیدم و 1405 تصمیم گرفتم وارد انجمن بشم

فضا انجمن خیلی دوس دارم فضای خیلی راحت و مهم تر از اون احترام توش حرف اول میزنه  و همه باهم تعامل وخوب رفتار میکنیم

خوشحالم وارد انجمن شدم چون برام ترید معنی کردن و مسیر منو مشخص تر کردن و من فهمیدم اینبار چی مخام

چیزی ک من فک میکردم اشتباه هست مثل اورترید کردن رو به من معنی کردن و استاد ارمان اینجملشون واقعا توی ذهنم هک شده

تریدر باید اورترید کنه اور ترید یعنی تو بر اسا پلن معاملاتیت ترید زیاد بزنی و ژورنال کنی

از تجربیات بخام بگم توی مسیری ک در حال رشد هستم دیدگاهم نصبت به چارت بهتر شده و تغییر هایی در من و زندگی شخصی من ایجاد شده ک خودم دارم به وضوح می بینم

برای من این انجمن حکم خانواده رو داره و من نمره رو اینجوری معنی میکنم چون هر نمره بگم  شاید کم لطفی از طرف خودم باشه

تیم منتورینگ عالی هستن همیشه باصبر و حوصله پاسخ میدن ممنونیم ک شماهم توی این مسیر کمک می کنید رشد کنیم تشکر وقدردان شما عزیزان هستیم Heart

سعی من بر اینه بتونم همراه خودم اطرافیانم رو هم رشد بدم اینکه بخام سه ستاره بشم نمی دونم ولی این میدونم ک دو ستار میششم اونجا  بهقدم بعدیم فک میکنم زیاد طول نمیشکشه شاید توی یک سال اینده یابیشتر یا کمتر این انتفاق بیوفته

هدف ک برای امسال تایین کردم اینه ک بتونم توی مطالب عمیق و درک کنم و بتونم توی ترید به  ثبات رفتاری برسم و انشالا این هدف هم تیک میخوره برای امسال و انجامش میدم Heart

موفق باشید دوست دار شما  Heart YUSOF FX  Heart

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - majid - 2026/05/23

سلام خسته نباشید به استاد عزیز استاد ارمان و استاد سجادی فر واقعن ممنونیم که همچین انجمن درست کردن کع ما بتونیم رشت کنیم و واقعن سپاس گزاریم

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - B066 - 2026/08/01

با سلام و احترام

بنده مرتضی منگلی، ۲۵ ساله هستم و حدود یک سال است که در بازارهای مالی، به‌ویژه فارکس، فعالیت می‌کنم. در این مدت تلاش زیادی برای یادگیری مفاهیم مختلف ترید انجام دادم و با سبک‌های گوناگون تحلیلی آشنا شدم. با وجود مطالعه و آموزش‌های متعدد، همچنان به دنبال یک مسیر منظم و اصولی برای رسیدن به سودآوری مستمر بودم تا اینکه حدود ۲۵ روز پیش با انجمن نخبگان ترید و خانواده SMCFX آشنا شدم.

اگرچه مدت حضورم در انجمن زیاد نیست، اما همین مدت کوتاه باعث شده نگاه عمیق‌تر و حرفه‌ای‌تری نسبت به بازار و فرآیند معامله‌گری پیدا کنم و متوجه شوم موفقیت در این مسیر نیازمند دانش صحیح، نظم، صبر و اجرای دقیق قوانین است.

1 . حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟ (اجباری)

حضور در خانواده SMCFX برای من حس امنیت، انگیزه و امید به رشد را به همراه داشته است. فضای انجمن به گونه‌ای است که اعضا در کنار یکدیگر برای پیشرفت تلاش می‌کنند و این موضوع باعث می‌شود احساس کنم در مسیر درستی قرار گرفته‌ام. وجود اساتید و منتورهای دلسوز نیز اعتماد به نفس بیشتری برای ادامه این مسیر به من داده است.

2 . تجربه‌ای که از آموزش‌ها به دست آوردی؟ (به صورت خلاصه) (اجباری)

مهم‌ترین تجربه‌ای که از آموزش‌ها به دست آورده‌ام، درک بهتر ساختار بازار، اهمیت نقدینگی، مدیریت ریسک و نگاه حرفه‌ای به معامله‌گری است. همچنین یاد گرفتم که سودآوری پایدار نتیجه نظم و اجرای صحیح پلن معاملاتی است، نه هیجان و تصمیمات لحظه‌ای.

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی؟ (اجباری)

5 از 5

محتوای آموزشی منظم، کاربردی و قابل درک است و به جای پرداختن به مطالب سطحی، روی مفاهیم مهم و کاربردی بازار تمرکز دارد.

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی‌فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره‌ای میدی؟ (اجباری)

5 از 5

پیگیری، صبوری و دلسوزی تیم منتورینگ واقعاً قابل تقدیر است. پاسخگویی مناسب و همراهی آن‌ها باعث شده مسیر یادگیری برای اعضا بسیار هموارتر شود.

5 . فکر می‌کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟ (اختیاری)

برای من اول ۲ ستاره و ۳ ستاره شدن هدف نیست، بلکه نتیجه عملکرد درست است. برنامه‌ام این است که با نظم، تمرین مستمر و اجرای دقیق آموزش‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن شایستگی این جایگاه را به دست بیاورم. امیدوارم طی چند ماه آینده بتوانم با عملکردم اعتماد استاد را جلب کنم و ثابت کنم که برای حضور در اتاق لایو ترید آمادگی لازم را دارم.

6 . بزرگ‌ترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش می‌رسی؟ (اختیاری)

بزرگ‌ترین هدف من این است که تا پایان سال به یک معامله‌گر منظم و دارای پلن مشخص تبدیل شوم، به ثبات در عملکرد معاملاتی برسم و پایه‌های موفقیت بلندمدت خود را در بازارهای مالی به‌صورت اصولی و حرفه‌ای بنا کنم.

در پایان از استاد علی سجادی‌فر، استاد آرمان و تیم منتورینگ و تمامی اعضای خانواده بزرگ SMCFX بابت ایجاد چنین محیط ارزشمند و حرفه‌ای تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانم در کنار این مجموعه روزبه‌روز پیشرفت بیشتری داشته باشم.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - B327 - 2026/08/02

درود 
محسن قاسمی هستم حدودا از سال 98 با بازار فارکس اشنا شدم  و بعد از یادگیری اصول اولیه یا همون ترید کلاسیک اموزش استاد سوسفی دلیری به نام مستعار خاکستر رو شروع کردم و هر اموزشش رو به جرات میتونم بگم بیشتر از 200 بار طی 6 سال دیدم و تمام سوالاتی که جواب داده بودن رو هم خوندم و خیلی کار کردم و کلی حساب رو هم به سودهای خیلی خوب رسوندم و هم کال کردم یکسال پیش هم اموزشهای استاد پور صمدی رو دیدم و یه مدت هم با اون روش کار کردم مشکل من سبک و استراتژی نبود که البته این رو موقعی متوجه شدم که چالش 200 ترید استاد سجادیفر رو دیدم و اونو کامل دنبال کردم و هیچ وقت با ریسک دو درصد ترید نکرده بودم و بعد از دیدن اون چالش باوری در من تغییر کرد و یه جمله ایشون منو به شدت زیر و رو کرد و اونم اینکه ترید یه تعریف خاص داره و تریدر بودن یعنی رعایت یک سری قوانین و یادگیری و بهبود بازی احتمالات 
و این جمله و البته دیدن نتیجه تریدهای استاد سجادیفر منو ترغیب کرد به انجمن بپیوندم و یک دلیل دیگه اینکه من ادم عجولیم و مدل فست اسکلپ رو دوست دارم انجام بدم 
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حس خوبی دارم و فقط یه مشکل دارم اون هم محدودیت 10 روزه که روی اموزشهای اسپات پلیر گذاشته شده چون من تمام وقت دارم اموزش میبینم مثلا الان که قسمت A رو تموم کردم باید حدالق 5 روز دیگه منتظر بمونم تا بخش بعدی باز بشه
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تا اینجا که عالی بوده مخصوصا اون دید فرکتالی و دیدن بازار از دید اسمارت مانی 
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
تا اینجا نمره 3
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
صادقانه بگم نمره 4
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
نمیدونم 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
مطمنم که صد درصد یک تریدر سوده مستمر خواهم شد 
در اخر برای همه عزیزانی که برای پر بارتر شدن این انجمن تلاش میکنند ارزوی بهروزی و موفقیت دارم و از همه دوستان ممنونم که با راه اندازی و تلاش در این انجمن راهی برای بهتر شدن تریدرها ایجاد کردند و تشکر ویژه از استاد سجادیفر و استاد ارمان

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - A819 - 2026/08/19

به نام خدای بی‌همتا
بنده مهدی بخشی هستم، ۴۶ ساله و ساکن تهران.
حدود ۵ سال است که در بازارهای مالی جهانی فعالیت می‌کنم و تقریبا ۱۵ سال در بورس ایران. در سال‌های ابتدایی مسیرم، دوره‌هایی از سودآوری را تجربه کردم و همیشه خداوند بزرگ را شاکرم که فرصت آشنایی با این مسیر و تجربه‌ی دنیای متفاوت بازارهای مالی را در اختیارم قرار داد.
در این پنج سال، سبک‌ها، متدها و آموزش‌های مختلفی را تجربه کردم. هر کدام بخشی از مسیر را برایم روشن کردند، اما در نهایت همیشه احساس می‌کردم یک حلقه‌ی گمشده وجود دارد؛ چیزی فراتر از ستاپ، اندیکاتور یا صرفاً تحلیل نمودار.
بیشترین سردرگمی من نه در پیدا کردن نقطه ورود، بلکه در نوع نگاه به بازار و درک منطق پشت حرکات آن بود.
امروز احساس می‌کنم آشنایی با دانشگاه SMC FX برای من صرفاً یادگیری یک سیستم معاملاتی جدید نبوده؛ بلکه تغییری در زاویه دید من نسبت به بازار ایجاد کرده است.
۱. چه حسی در کنار خانواده SMC FX داری؟
اگر بخواهم صادقانه بگویم، مهم‌ترین حسی که امروز در کنار خانواده و دانشگاه SMC FX تجربه می‌کنم، آرامش و اطمینان است؛ چیزی که در سال‌های گذشته کمتر تجربه کرده بودم.
من در این پنج سال، مسیرهای مختلفی را امتحان کردم و بارها با اطلاعات و روش‌های متفاوتی روبه‌رو شدم؛ اما همیشه بخشی از مسیر برایم مبهم بود و همین ابهام باعث می‌شد با وجود تجربه و تلاش زیاد، هنوز احساس کنم چیزی را درست متوجه نشده‌ام.
امروز به لطف خدا و در کنار دانش و راهنمایی اساتید، احساس می‌کنم آن سردرگمی کم‌کم جای خودش را به درک و وضوح داده است.
برای من، SMC FX فقط یک دوره یا یک سیستم معاملاتی نیست؛ بیشتر شبیه مسیری است که باعث شده نگاه من به بازار از «پیدا کردن معامله» به درک رفتار بازار و پیدا کردن منطق پشت حرکت قیمت تغییر کند.
و شاید مهم‌ترین چیزی که به دست آورده‌ام همین باشد؛ اینکه دیگر برای موفق شدن در بازار، عجله ندارم.
می‌دانم این مسیر زمان می‌خواهد، تجربه می‌خواهد و مهم‌تر از همه، صبر و استمرار می‌خواهد.
امروز با آرامش بیشتری به آینده نگاه می‌کنم؛ نه به این دلیل که فکر می‌کنم بازار را می‌توانم پیش‌بینی کنم، بلکه چون یاد گرفته‌ام در بازاری که هیچ قطعیتی ندارد، با آگاهی و اطمینان بیشتری تصمیم بگیرم.
۲. مهم‌ترین تجربه‌ای که از آموزش‌ها به دست آوردی چیست؟
مهم‌ترین دستاورد من، تغییر نگرشم نسبت به بازار بود.
به این درک رسیدم که بازار صرفاً مجموعه‌ای از کندل‌ها و حرکات تصادفی قیمت نیست؛ بلکه در پشت رفتار قیمت، منطق، ساختار و تصمیمات معامله‌گرانی وجود دارد که بر نقدینگی، ورود و خروج سرمایه و ایجاد حرکت‌های اصلی بازار تأثیر می‌گذارند.
در واقع یاد گرفتم به جای اینکه فقط بپرسم:
«قیمت قرار است کجا برود؟»
باید بپرسم:
«چه کسی این حرکت را ایجاد می‌کند، نقدینگی کجاست و ردپای این تصمیمات را در کجای بازار می‌توانم پیدا کنم؟»
برای من، این تغییر سؤال، یکی از بزرگ‌ترین تغییرات مسیر معاملاتی‌ام بود.
۳. اگر بخواهی از ۱ تا ۵ به سیستم و محتوای آموزشی نمره بدهی؟
با توجه به اینکه طی حدود ۵ سال، آموزش‌ها و متدهای مختلفی را تجربه کرده‌ام، می‌توانم با اطمینان بگویم که بالاترین نمره را به این سیستم آموزشی می‌دهم.
دلیلش صرفاً حجم یا پیچیدگی مطالب نیست؛ بلکه ارتباط منطقی بین مفاهیم و تلاش برای ساختن یک نگرش منسجم نسبت به بازار است.
برای من ارزشمندترین بخش آموزش این است که مطالب صرفاً برای پیدا کردن یک Entry Point ارائه نمی‌شوند؛ بلکه تلاش می‌شود نگرش و ذهنیت پشت آن Entry ساخته شود.
۴. اگر بخواهی به تیم منتورینگ آقای علی سجادی‌فر از ۱ تا ۵ نمره بدهی؟
بدون تردید بالاترین نمره.
چیزی که برای من ارزشمند بوده، فقط انتقال دانش نیست؛ بلکه نوع نگاه، پیگیری و همراهی تیم منتورینگ است.
آقای علی سجادی‌فر برای من صرفاً یک مدرس نیستند؛ بیشتر شبیه استادی هستند که در یک مسیر دانشگاهی، قرار است دانشجو را به مرحله‌ای برسانند که در نهایت بتواند خودش فکر کند، خودش تحلیل کند و خودش تصمیم بگیرد.
و به نظرم ارزش واقعی یک منتور دقیقاً همین است؛ اینکه وابستگی ایجاد نکند، بلکه استقلال فکری ایجاد کند.
۵. فکر می‌کنی چه زمانی به ۳ ستاره می‌رسی و دسترسی اتاق لایو ترید برایت باز می‌شود؟
واقعیت این است که برای من خودِ ستاره‌ها هدف اصلی نیستند.
هدف اصلی این است که به جایی برسم که دانش، تجربه و مهارت لازم برای حضور در آن مرحله را واقعاً به دست آورده باشم.
اگر قرار باشد این مسیر یک مسابقه با زمان باشد، شاید بخواهم سریع‌تر حرکت کنم؛ اما اگر قرار باشد یک حرفه برای سال‌های آینده زندگی من ساخته شود، ترجیح می‌دهم درست حرکت کنم، نه صرفاً سریع.
بنابراین هر زمانی که احساس کنم از نظر دانش، درک بازار، اجرای سیستم و کنترل خودم به سطح لازم رسیده‌ام، آن زمان برای من بهترین زمان خواهد بود.
۶. بزرگ‌ترین هدفت تا پایان امسال در کنار این خانواده چیست؟
بزرگ‌ترین هدفم این است که فرآیند یادگیری را به یک مرحله‌ی عمیق‌تر برسانم و از یک معامله‌گر صرفاً دنبال‌کننده‌ی ستاپ‌ها، به یک تریدر هنرمند و مستقل تبدیل شوم.
تریدر هنرمندی که به جای دنبال کردن کورکورانه‌ی حرکت قیمت، بتواند منطق پشت حرکت را درک کند؛ بتواند ردپای اسمارت‌مانی را در بازار پیدا کند؛ نقدینگی را بهتر ببیند؛ و مهم‌تر از همه، در شرایطی که آینده را نمی‌داند، بتواند تصمیم درست و مبتنی بر فرآیند بگیرد.
برای من، رسیدن به این نقطه فقط به معنای سودآوری نیست.
می‌خواهم در پایان این مسیر بتوانم با اطمینان بگویم:
من بازار را پیش‌بینی نمی‌کنم؛ من آن را می‌خوانم.
من نتیجه را کنترل نمی‌کنم؛ فرآیند خودم را کنترل می‌کنم.
و به جای جست‌وجوی یک معامله‌ی قطعی، به دنبال ردپای پول هوشمند و احتمالات باکیفیت هستم.
و در نهایت، از خداوند بزرگ شاکرم که در این مقطع از زندگی، مسیر و خانواده‌ای را پیدا کردم که به من کمک می‌کند نه فقط یک سیستم معاملاتی، بلکه یک طرز فکر جدید نسبت به بازار و خودم بسازم.