![]() |
|
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir) +-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10) |
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - آرمین کرمی - 2026/02/03 عرض ادب و احترام به خانواده عزیز و بزرگ SMCFX من آرمین کرمی هستم، ۲۲ ساله از کرمانشاه. حدود دو سال پیش به واسطهی یکی از دوستانم وارد بازارهای مالی شدم. اوایل مسیرم رو با ایردراپهایی مثل همستر و ناتکوین شروع کردم و بعد وارد بازار اسپات (خرید و فروش) شدم. هرچقدر جلوتر میرفتم، این سیر تکامل برای من کاملتر میشد تا در نهایت به این نتیجه رسیدم که در حوزهی بازارهای مالی، به ترید کردن علاقهی جدی دارم. من و دوستم با هم جلو میرفتیم. ابتدا با سبک پرایساکشن شروع کردیم و بعد از کلی آموزش، تمرین و معاملهگری به این نتیجه رسیدیم که از این روش نمیشه به سود مستمر رسید. بعد سراغ الگوهای بریکاوت و شکست رفتیم که این روش هم چنگی به دل نزد و بعد از مدتی هر دوتامون زده شدیم. خلاصه، هر دومون کاملاً سردرگم بودیم… تا اینکه یک روز کلیپ استاد علی سجادیفر با آقا فرید رو در یوتیوب دیدیم. از همون نگاه اول و صحبتهایی که دربارهی این موضوع بود که بازار بر مبنای نقدینگی و القا حرکت میکنه، بهشدت علاقهمند شدیم و در نهایت وارد انجمن شدیم. . . . . . . . 1. حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟
راستش اینجا واقعاً بینظیره و به جرأت میتونم بگم مثلش نهتنها در ایران، بلکه در جهان هم وجود نداره.تعامل با دوستان و خانوادهی عزیز انجمن باعث میشه اولاً تو این مسیر احساس تنهایی نکنیم و ثانیاً بتونیم سؤالهامون رو از هم بپرسیم. در کل، فضای انجمن فوقالعادهست. ………………………………………………… . . . 2. تجربهای که از آموزشها به دست آوردی؟
آموزشهای استاد آرمان واقعاً فوقالعادهان.من همیشه این باور رو داشتم که هیچ چیزی شانسی اتفاق نمیافته و باور نمیکردم بازاری به این عظمت همینجوری شکل گرفته باشه که ما با یاد گرفتن چند تا الگو بتونیم ازش درآمد دلاری داشته باشیم. زمانی به حقانیت و درست بودن آموزشها و این انجمن پی بردم که واقعیت بازار، یعنی همون جمعآوری نقدینگی توسط Liquidity Provider ، به ما آموزش داده شد. به قول یکی از دوستانم که اون هم عضو انجمنه: «کسی که اینجا تریدر نشه، دیگه تریدر نمیشه.» ………………………………………………… . . . 3. از ۱ تا ۵ چه نمرهای به سیستم آموزشی و
محتوای آموزشی میدی؟
قطعاً نمره ۵.درست بودن آموزشها، جلسات نگرشی، باگفیکسها، فایلهای ریکپ، و از همه مهمتر وجود انجمن و تعامل اعضا برای پرسیدن سؤالها واقعاً چیزی بهتر از این وجود نداره. ………………………………………………… . . . 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای
علی سجادیفر از ۱ تا ۵ نمره بدی؟
بدون شک نمره ۵.هم تیم منتورینگ، هم گروه پشتیبانی و هم خود علیآقا بینظیر و فوقالعادهاند و همیشه سعی کردن در کوتاهترین زمان ممکن، بهترین پاسخ رو ارائه بدن. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - یاسر لگزیان - 2026/02/11 درود و ارادت خدمت اساتید عزیزم و اعضای عزیز انجمن بنده یاسر لگزیان هستم ۳۹ ساله . از سال ۹۶ وارد بازارهای مالی شدم با ارز دیجیتال و سبک پرایس . سپس وارد بورس شدم و خوشبختانه از آنجا جان سالم به در بردم . بعد از ریزش شدید بورس برگشتم به کریپتو و خوشبختانه سودهای خوبی کردم اما بدلیل نوسانات زیاد در هر صحبت یک فرد خاص این بازار را قابل دستکاری دیدم و وارد فارکس شدم اما سبک پرایس برای فارکس جوابگو نبود و آموزشهای زیادی در سبک های مختلف دیدم از جمله آی سی تی و اسمارت مانی و ال آی تی و ... اما با از دست دادن یک حساب کوچیک و چندین پراپ فهمیدم مشکل من ساختاری هست و فقط به استراتژی برنمیگرده . رفتم سراغ دوره های مدیریت سرمایه و روانشناسی که متاسفانه اثرگذار نبود تا اینکه در یوتیوب کلیپ جناب استاد عزیز و بزرگوارم آقای سجادی فر رو دیدم و عضو انجمن شدم با افتخار . یک صحبت کوتاه دارم در مورد جناب سجادی فر عزیز بعضی آدمها فقط درس نمیدهند… زندگی میسازند. استاد من فقط ترید یادم نداد. صبر یادم داد. نظم یادم داد. مسئولیت اشتباهاتم رو گردن گرفتن یادم داد. ساعتها وقت گذاشت برای کسی که شاید هیچ تعهدی نسبت بهش نداشت. از تایم معاملاتی خودش میگذشت؛ تایمی که میتونست براش سود باشه، پول باشه… اما انتخاب کرد کنار ما بایسته. وقتی اشتباه میکردم، بیشتر از خودم حرص میخورد. نه از روی عصبانیت، از روی دلسوزی. از اینکه میخواست بهتر باشم. از اینکه نمیخواست زمین بخورم. جانانه پشتم بود. بدون منت. بدون توقع. توی زندگیام آدم زیاد دیدم، اما کمتر کسی رو دیدم که اینطور واقعی پشت آدم بایسته. استادی که فقط نمودار نشون نداد؛ مسیر نشون داد. فقط سود یاد نداد؛ شخصیت ساخت. اگه امروز یک قدم جلوترم، اگر امروز با اعتماد به نفس پشت چارت میشینم، بخش بزرگی ازش رو مدیون مردی هستم که از وقت، انرژی و حتی سود خودش گذشت تا ما رشد کنیم. بعضی معلمها فقط آموزش میدهند… اما بعضیها آینده میسازند. و من خوششانس بودم که یکی از اونها رو داشتم و صد البته تمام گفته هام در مورد استاد آرمان بزرگ و صبور هم صدق میکنه که علم و تجربیات خودشون رو خالصانه در اختیار ما قرار دادن و در آخر تشکر کنم از اعضای انجمن عزیز که در رشد کردن من سهیم بودند و در فضایی دوستانه دست منو گرفتن و راه رو برام هموارتر کردند در مورد نمره دهی به سایت و پشتیبان و بقیه موضوع ها بگم همه بالاترین نمره رو میگیرن از سمت من و بنده هیچ مشکلی نداشتم که رفع نشده باشه . عالی عالی و عالی امیدوارم بتونم سالیانه سال در کنار شما باشم و لذت ببرم و یاد بگیرم ❤️❤️❤️❤️ RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سامان رمضانی - 2026/02/14 درود و عشق به خانواده ی روشن ضمیرم انجمن نخبگان ترید با هدف ساختن شخصیت تریدر موفق پله پله دانش و مهارت بهمون تزریق میکنه و با تمرین و تکرار خودمون میتونیم رشد کنیم ذهن مرکبی که توی این مسیر ساخته شده سرعت رشد همگیرو چند برابر میکنه خوشحالم تو جمعتونم عزیزای من موفقیت شما موفقیت منه تشکر میکنم از استاد ارمان و استاد علی که کاملا هدفمند و یک پلن کاملا حرفه ای دارن مارو رشد میدن اصل اول موفقیت میگه توی مسیری که هستی به کی داری گوش میدی ایا اون ادم به سطحی رسیده شما بهش گوش میکنی ایا بهترین هستش ایا اینقدر رو خودش کار کرده که بتونه شما رو رشد بده و من خوشحالم دارم به استاد ارمان و علی گوش میدم انسان های اگاه هدفمند پر تلاش شکر حضورتون RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علی دوستی - 2026/02/17 من علی دوستی هستم ۲۴ ساله از قزوین حدودا سه ساله که در بازارهای مالی از جمله کریپتو بورس ایران و فارکس و حدودا دوساله به صورت مستمر در فارکس کار میکنم اولش با سردرگمی فراوان و درگیر بودن با سبک های مختلف و اندیکاتورها ترید میکردم و حدودا یکسال هست که فقط با اوردر بلاک ها کار میکنم چند باری توانستم از پراپ برداشت بزنم اما هنوز به سود مستمر نرسیدم با توجه به چند جلسهای اخیر واقعا اینجا جان بازار داره گفته میشه و واقعا احساس خوبی دارم امیدوارم که همین قدر پر قدرت باقی بمانید با تشکر RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - Danial Salehi - 2026/02/22 به نام معمار هستی
دانیال صالحی هستم و۳۲ ساله و شغل اصلیم طراح و مجری دکوراسیون داخلی و معماری هست.
اواسط سال 97 با بورس ایران آشنا شدم ، آموزش های تکنیکال و فاندامنتال رو دیدم و علاقه پیدا کردم به بازارهای مالی. بعد از اون کریپتو ، اینجا بود که به صورت منظم و هدفمند پیگیر این بازار شدم و برای یک سال تونستم با ترید به سود مستمر و زیادی برسم ،اما نه با تکیه بر مدیرت ذهن ، پلن یا استراتژی و یا مدیریت سرمایه خاصی که بتونه از یکجایی به بعد من رو توی این بازار نگه داره. از این مقطع به بعد من حدود ۷ماه از بازارها دور شدم به واسطه یکسری زنجیره اتفاقات احساسی وخانوادگی، همینجا بود که فروپاشی و سیر نزولی در من و روند کاری و زندگیم شروع شد و هرچی دست و پای بیشتر میزدم بیشتر توی باتلاق ذهنی که ایجاد شده بود برام فرو میرفتم. بارها و بارها ریکاوری کردم و دوباره برگشتم و ادامه دادم ولی دیگه هیچی مثل روزای خوب نشد. خلاصه که همانطور که الان به پشت سرم نگاه میکنم مثل برخی از دوستانی که تجربه کردن این مسیر رو تازه میفهمیم این مسیر چقدر دره ها و قله هایی داشته و ما هرکدوممون به نحوی در نقطه ای از اون قرار گرفته بودیم و پیروزی های مقطعی و شکست های پیاپی رو تجربه کردیم تا به اینجایی که هستیم رسیدیم و این اتفاقی نیست!
1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس تازه متولد شدن.
حس بچه ای رو دارم که تونسته خانواده خودش رو خودش انتخاب کنه و حس پیروزی دارم، و این بچه انگار میدونه که قراره با انرژی تازه همون دورانش اینبار راهی رو بره که از اخرش باخبره ومیدونه ومطمعن که نتیجه میگیره.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
من هنوز مات و مبهوت سیاست و استراتژی این نوع آموزش دادن هستم که اینقدر درست انجام شده و گاه گاهی در قسمت هایی از آموزش متوجه این سیاست میشم و میگم *دمتون گرم* دمتون گرم* دمتون گرم* این حرفم فقط برای سیاست برنامه آموزشی هست . خود آموزش تخصصی که نظیر نداره و فوق العاده هست.
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
قطعا و قطعا
**5**
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
قطعا و قطعا
**5**
البته من هنوز پستی منتشر نکردم در انجمن که با منتورها ارتباطی گرفته باشم و فقط با بررسی رفتارهای گذشته منتورها که الان حرفه ای شدن متوجه این داستان شدم.
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
من دارم این مسیر رو به صورت کاملا جدی و مشخص دنبال میکنم و از نقشه راه مشخص شده توسط انجمن با جدیت و پیگیری خودم استفاده میکنم تا به این مرحله برسم .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
**تا پایان سال 2026 خفن ترین تریدری که میشناسید میشم**
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مسعود شاکری - 2026/02/23 سلام من مسعود هستم 43 ساله از اصفهان . حدود 6 سال سابقه کار بازار فارکس بصورت متناوب داشتم . آموزش های متنوعی را گذراندم ولی عملا نتیجه مناسبی بصورت ممتد نگرفتم . در اینستاگرام با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم و حدود 6 ماه لایو ترید های جناب سجادیفر را نگاه میکردم و مطمئن شدم راه را اشتباه رفتم . 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ در این مدت حس اطمینان از به نتیجه گرفتن زمان و هزینه هایی که دارم صرف میکنم را دارم 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ دوره های متفرقه فقط الزام به روند محور بودن بود و دید واقعی را نداشتم که همین موضوع از دوره های متفرقه نتیجه کسب نکردم . ولی دوره هایی که در فصل اول انجمن را گوش میدهم و میبینم تا اینجا که ایتدای راه هم هست ولی بینش واقعی از بازار رو به من میده . 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ چون هنوز تازه وارد هستم بهتره در گذر زمان بتونم با دیدی درت نمره بدهم . ولی ایجاد ساختار منظم و منسجم و سیستمی بودن اون ، یکجور دانشگاه غیر حضوری هست و این عالیه . 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ مجددا چون تازه وارد انجمن شدم نمیتونم عدد بدم ولی بصورت کیفی خوبه 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ به نظرم 2 تا 3 ماه دیگه . 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ گذراندن دوره و درک مفاهیم ارائه شده و ایجاد ذهن آرام از به نتیجه رسیدن تلاش ها. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - کاربر بدون نام - 2026/02/27 سلام و ارادت خدمت تمامی دوستان بخصوص استادهای گرامی 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ من خیلی خوشحالم ازاینکه تونستم کنار دوستان و خوانواده محترم اعضا هستم و امیدوارم در کنار شما دوستان ب رشد بهتر برسم 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ تا اینجای کار ک خدمتتون حضور داشتم و دارم واقعا مطالب خیلی زیادی بهم اضاف شده و سپاس گذارم از اساتید 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ بنظر من اصلا حرفی برای نمره دادن نیست و هرچی بگم واقعا کمه و من نمره 5 میدم 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ درست مثل خوانواده تمتم اعضا در کنار هم نمره 5 RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سید مختار دشتی - 2026/03/12 سلام و عرض ادب خدمت همه 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) خیلی خوبه و همه به هم در حد توان کمک میکنیم و این باعث رشد میشه ………………………………………………… . . . 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) آموزش ها نگاه جدید و حرفه ای را ایجاد میکنه من قبلا ترید میکردم ولی نگاه حرفه ای نداشتم با اینکه استراتژی معاملاتی داشتم ولی نگاه درستی به ترید نداشتم ……………………………………………… . . . . 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) پنج ……………………………………………… . . . . 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) پنج …………………………………………… . . . . . 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) …………………………………………….. . . . . . 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) …………………………………………….. . . . . . RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد علیاری - 2026/03/29 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ احساس فوق العاده عالی - بودن کنار عزیزانی که همه فقط به دنبال رشد هستند و کمک به هم ………………………………………………… . . . 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ آموزش ها خیلی کامل و دقیق و بینظیر ارئه میشوند ……………………………………………… . . . . 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ من قبلا پیش بهترین و معروف ترین استاد پرایس اکشن دوره دیدم ولی پر از سوالاتی بودم که جواب نداشتن - دوره لول 2 دیدم که متاسفانه فقط شو بود و کمترین راندمان و بعد اعتراض گفتن شما در لول 3 موفق میشید و هدف فقط فروش دوره بود - اما اینجا سیستم و محتوا بسیار کامل هست و در یک مسیر به دنبال موفقیت اعضا ……………………………………………… . . . . 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ از همینجا خسته نباشید میگم به خمدشون و تیم عالی - نمره 5 …………………………………………… . . . . . 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ تمام 100 خودم رو میگذارم تا پیشرفت کنم و مطالب رو یاد بگبرم -حدود 3 تا 4 ماه …………………………………………….. . . . . . 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ رشد شخصی و شخصیتی - رشد شخصی و تریدی …………………………………………….. . . . . . RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - ابوالفضل واحدی پناه - 2026/04/03 درود و مهر،بنده ابوالفضل واحدی پناه هستم امروز 21 ساله شدم،بسیار حس پشت گرمی دارم در این انجمن از هر جنبه ای،من در تاریخ1402/11/08وارد بازار فارکس شدم بنده از بچگی عاشق کندل ها و بالا پایین شدن های موج های کندل ها بودم اما اصلا نمیدونستم چی هستن هیچوقت هم پیگیر نبودم فقط دوسشون داشتم تا اینکه یه روز یه ریلز درمورد بازار فازکس دیدم علاقه مند شدم بهش با یه مجموعه ای که سیگنال فروش بودن سبک کلاسیک رو یادگرفتم چون ادم تعصبی بودن فک میکردم که دیگه قراره کار بده یکسالی با خطوط روند نقاسی میکشیدم و دمو میزدم چون اصلا سرمایه ای نداشتم حتی سواد خیلی دقیقی ام نداشتم تا اینکه تصمیم گرفتم بند کفشام رو محکم تر ببندم و عمیق تر وارد بشم یه دوره 20 تومنی اسمارت مانی ثبت نام کردم از اولش مطمعن بودم کار نمیده چون با نقدینگی ها تقریبا آشنا بودم و میدونستم ساز و کار بازار اینطوری نیست به هر حال 1 سال هر روز چشم به چارت دوخته بودم اما صبوری کردم و راه اومدم ولی دیگه دست کشیدم واقعا روانم رو تحت تاثیر قرارداده بود حساب پراپ بود که پشت هم فیل میشد بعد با استراتژی AMD آشنا شدم و واقعا جواب بود همین استراتژی سشن خودمون تقریبا بعد مصاحبه علی اقا سجادیفر رو با اینتوم دیدم تحت تاثیر قرار گرفتم بعدش تو اینستا بطور اتفاقی بازم علی اقا رو دیدم و دیدم که چقدر استراتژی که رو چارت پیاده کرده با سشن ها همونیه که من میخوام و خلاصه وارد مسیر انجمن شدم البته اینم بگم که در طور این مسیر استراتژی و سبک های دیگه ام یاد گرفتم اما خلاصه اش کردم. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس افتخار حس آرامش حسی چون متکی
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
یکی از تجربه هایی که دوست دارم بگم اینه که فهمیدم ترید یک بیزنسه و بازی با احتمالات قابل اندازه گیری
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
نمره5 واقعا هیچ چیزی کم نداره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
نمره 5 علی اقا شب و روزش رو برای ما گذاشته واقعا خدا بهشون قوت و زندگیشون برکت بده
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
دسترسی اتاق لایو ترید برام باز شده اما قعلا در شرایط جنگی هستیم و اینترنت قطع و امیدوارم که بتونم تا سال اینده عضو 3 تاره انجمن باشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ بزرگترین هدفم سود مستمر هست حتی اگر روزی 2 دلار باشه و با تکیه به این انجمن و تلاش و استمرار خودم قطعا بهش میرسم |