![]() |
|
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir) +-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10) |
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - حجت شکرزاده - 2025/04/01 با سلام و عرض ادب خدمت اعضای خانواده محترم انجمن نخبگان ترید حجت شکرزاده هستم 46 ساله از خوی متاهل مهندس عمران بیشتر ازیکساله با بازارهای مالی آشنا شدم آموزش هایم را با پرایس اکش شروع کردم و بعد دوره ICT را اموزش دیدم و بعد از آن حدود شش ماه در بازار کریپتو فعالیت کردم سودهای خیلی خوبی چند صددرصدی را شاهد بودم ولی بدلیل تمرکز بر قسمت مکانیکی ستاپ معاملاتی و عدم مدیریت ریسک و سرمایه و مدیریت ذهن بیشتر سودها را از دست دادم و به دلیل آماده بودن برای شاگردی، استاد علی سجادی فر سر راهم قرار گرفت و بعد از دیدن قسمت های پایه و مبانی معامله گری، سوالهای زیادی که در ذهنم بود حل شد و مصصم شدم که وارد خانواده بزرگ SMCfx شوم 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ واقعا از ته دل، خوشحالی وصف ناپذیری دارم از اینکه یک چنین مجموعه ای بدور از حاشیه، در ایران تاسیس شده و به کسانی که می خواهند در این راه قدم بردارند کمک کنند 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ من الان دارم آموزشهای ستاپ معاملاتی(فصل 1) را تمرین می کنم و به جرات جواب جویندگان عمیق مطالب، در این دانشگاه یافت می شود 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ بعد از ارسال تمارین و بازخوردها قطعا نمره 5 میدم 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ با توجه به پیگیری دوستان و عزیزان چند ستاره، در مورد تمارین و سوالهای اعضاء، نمره عالی 5 دریافت می کنند 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ فکر می کنم بعد از اتمام دوره 75 روزه، بتونم وارد اتاق لایو ترید بشم 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 3 ستاره شدن و یادگیری دوباره و دوباره مطالب جهت درک بهتر بازار و سود مستمر و کمک به اطرافیان و راهنمایی جهت ورود به خانواده بزرگ SMCfx RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - حسن شهیدی - 2025/04/06 سلام و عرض ادب خدمت استاد علی سجادیفر و استاد آرمان و خانواده محترم smcfx من حسن شهیدی هستم 27 ساله از اصفهان 6 ساله تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله بورس(ایران) و کریپتو(ارزدیجیتال)و فارکس دارم که درگیرآموزشهای متعددی از جمله (امواج الیوت-سبک وایکوف-تکنیکال کلاسیک-پرایس اکشن و اسمارت مانی)بودم سردرگم بودم و با جمع بندی همین اموزشها ترید های زیادی زدم و با این که تمام این چند سبک را در تحلیل خود به کار می گرفتم باز هم به سود مستمر در این بازار نرسیدم و این که بخواهم ترید را به عتوان یک شغل در نظر بگیرم هر روز نسبت به روز قبل دلسرد می شدم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و فهمیدم که ترید فقط یک سبک معاملاتی ثابت نیست و باید به چیزی فراتر از یک سبک معاملاتی مسلط باشیم و بتوانیم احساسات خود را طوری تربیت کنیم که در لحظه معامله آنها را دخیل نکنیم و عوامل دیگر که همه اینها در انجمن نخبگان ترید به طور کامل برای من شفاف سازی شد . *حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ بهترین حسی که من در این خانواده دارم این است که یک حامی و پشتیبان دارم که در شرایطی که چیزی متوجه نمی شوم به کمک من می آیند و راهنمایی می کنند. *تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی؟مهمترین تجربه ای که من از این اموزش ها به دست اوردم و در هیچ اموزش دیگری ندیده بودم این بود که توانستم احتمال بدهم که هدف قیمت ما تا کجا می تواند باشد. *از 1 تا 5 به سیستم اموزشی و محتوای اموزشی چه نمره ای میدی؟ 5 . چون به واسطه این سیستم ما می توانیم به دیدگاه تحلیلی افراد مختلف دسترسی داشته باشیم. *اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟ 5 . *فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟ برای این که بتوانیم به درک عمیقی نسبت به اموزش ها و عملی کردن انها در اتاق لایو ترید برسیم به نظر من یک بازه 6 ماهه لازم است. *بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمنی بهش میرسی؟ مهمترین هدف من تا اخر امسال پاس کردن چالش پراپ و رسیدن به سود مستمر است. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - هادی میرزایی - 2025/04/08 (2024/09/07، 08:46 PM)milad نوشته است: درود و عرض ادب به خانواده smcfxسلام میلاد جان ارادت توضیحاتی که فمودی کامل مطالعه کردم حتما اعتماد کن و ادامه بده واقعا حیف هست که خودتو از این فرصت فوقالعاده محروم کنی رفیق ادامه بده من و بقیه دوستان حتما همراهیت میکنیم RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سعید رستمی - 2025/04/25 سعید رستمی هستم 24 ساله.تقریبا 4 سالی هست که با بازار مالی آشنایی دارم ولی متاسفانه مثل اکثر دوستان من هم یک شکست خورده بودم.چند وقتی بود دیگه به ترید فکر نمیکردم تا اینکه با انجمن آشنا شدم و انگار این دفعه همه چیز فرق داشت و منی که به همین راحتی ها در بازار به کسی اعتماد نمیکردم(مخصوصا استاد نماهای ایرانی)تصمیم گرفتم برای آخرین بار شانس خودمو امتحان کنم.با اینکه به تازگی عضو انجمن شدم ولی به یقین رسیدم که این بار همه چی واقعا فرق داره. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ راستش اول حس خوبی نداشتم ولی الان هرروز ارتباط بیشتری میگیرم و داره مثل خانواده خودم میشه 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ آموزش ها رو به تازگی شروع کردم ولی به نسبت تجربه ای که قبلا داشتم الان متوجه شدم ک چقدر بی راهه رفتم و سطح اینجا چقدر بالا و حرفه ای هست. 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ قطعا با وجود استاد آرمان 5 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ استاد سجادی فر یدونه هست.5 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ فعلا متاسفانه درگیر سربازی هستم ولی مطمعنم نهایت تا آخر سال 1404 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ سود مستمر 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داریت کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - کیا نوروزی - 2025/04/27 alisj 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس خوبی را دارم و دوست دارم در این مسیر یتوانم در کنار تیم شما پیشرفت کنم ……………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
…من دوره های آقای پور صمدی را شرکت کردم و راضی بودم و در این مسیر خیلی پیشرفت کردم بهترین آموزش مدیریت ریسم سرمایه گذاری هست و وروان شناسی در این بازار …………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
……………………نمره 3 را می دهم ………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
………………5…………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
……………………من تا 2 ماه دیگر وارد می شوم ……………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
…………………آموزشم را بیشتر کنم که هر لحظه که چارت را باز کردم به خودم مطمءن شوم که فرد موفقی هستم ………………………….. . . . . .
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - Ali Pashanezhad - 2025/05/03 سلام و ارادت خدمت همه دوستان علی پاشانژاد هستم 35 ساله از تهران من هم مثل خیلی از دوستا با بازار کریپتو با این بازار آشنا شدم حدود سال 1400 و با دیدن یک دوره سعی بر یاد گرفتن داشتم که طولی نکشید که حسابم رو از دست دادم. از اول سال 1403 تصمیم داشتم که خیلی جدی تر و با مهارتتر وارد بشم و شروع کردم به آموزش دیدن و دو سبک آموزش رو دیدم و با گرفتن حساب پراپ دوباره ورود زدم اما اینسری در فارکس. طولی نکشید که دوتا حساب پراپ رو هم از دست دادم در همین بازه مدتی بود که پیج آقای سجادی رو زیر نظر داشتم و حس میکردم که میتونه راه درست رو به من نشون بده درواقع نقطه عطف زندگی من همین تصمیمی بود که وارد انجمن شدم. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ خیلی حس خوبی دارم جوری که امید به آینده رو درونم زنده نگهداشت. 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ دیدن آموزشها خیلی تجربه خوبی بود و مثل یک جورچین دقیق و برنامه ریزی شده [b]3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ [/b] بدون فکر میشه نمره 5 داد 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ از اونجایی که هروز تعداد نفرات انجمن زیاد میشن ولی باز از کیفیت انجمن کم نشده و نمره 5 داده میشه 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ من تمام تلاشمرو دارم انجام میدم و خیلی دنبال ستاره نیستم و میدونم هروقتی که وقتش بشه خود استاد ستاره سومم بهم میده دقیقا مثل ستاره دوم ![]() 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ بزرگترین هدفم اینکه بتونم به اون سطح از ترید برسم که بدونم چیکار دارم میکنم و تسلط کامل به خودم داشته باشم و بتونم این دانشی که از این انجمن یادگرفتم رو داخل همین انجمن به کسانی که تازه ورود کردن انتقال بدم ![]() RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علی غلامی - 2025/05/05 سلام و عرض ارادت خدمت اعضای محترم خانواده smcfx در ابتدا تشکر ویژه ای دارم خدمت استاد آرمان عزیز و آقای سجادی فر عزیز بابت فراهم کردن این بستر آموزشی فوق حرفه ایی و زحمات فراوانی که برای اعضای انجمن میکشند. بنده علی غلامی هستم ساکن قم 29 ساله فارغ التحصیل کارشناسی ارشد عمران دانشگاه تهران هستم. تقریبا حدود 2 سالی هست که در حال دیدن دوره های مختلف بودم مثل اکثر دوستان از اموزش تحلیل تکنیکال به روش البروکس آقای پورصمدی شروع کردم و بعد از آن به دوره هایی از قبیل عرضه و تقاضا و ار تی ام و ای سی تی پرداختم.پس از گذراندن این دوره ها و وقت گذاشتن بسیار زیاد بر روی این اموزش ها و نتیجه نگرفتن ازین اموزش ها خیلی مایوس شدم. البته که خیلی ازین آموزش ها ناقص هستند و بدون منتور ارزش خاصی ندارند. هدفم از ابتدا ترید کردن بر روی بازار فارکس بود و تمایلی به بازار کریپتو نداشتم. پس از دیدن آموزش ها شروع به ترید کردن کردم و در بهترین حالت همیشه سربه سر یا کمی توی ضرر بودم. بعد از چند وقتی که ازین اموزش ها گذشت یه روز به طور تصادفی داخل اینیستاگرام باآقای سجادی فر را آشنا شدم و پست های ایشان را دیدم که چقدر منطقی و حرفه ایی و مسلط در مورد این بازار صحبت میکنند. کنجکاو شدم و برای عضو شدن در انجمن اقدام کردم . 1. حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری) در ابتدا حس خوبی دارم بابت مطالب اموزشی کامل و حرفه ایی که توسط استاد آرمان عزیز که اموزش می دهند. که برعکس بقیه دوره ها فقط در مورد تکنیکال اموزش نمیدهند بلکه اصولی و از ابتدا همه چیز را به درستی توضیح میدهند و آموزش ها شامل مدیریت سرمایه و ریسک و مدیریت ذهن هم می شود. و با توجه به مطالب داخل انجمن فهمیدم که بقیه ی اعضای انجمن هم با همکاری یکدیگر محیط بسیار دوستانه به دور از رقابت را فراهم کرده اند و برای ارتقای خود و بقیه اعضا تلاش میکنند. 2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ مطالب اموزشی بسیار دقیق و منظم و کاربردی بیان می شوند و اینکه بعد از آموزش ها باید همان مطالب را تمرین کنیم و داخل انجمن ارسال کنیم تا توسط بقیه دوستان بررسی شود و اشتباهات اصلاح شود. و باعث شده به صورت دقیق تر به رفتار حرکات بازار بپردازم. 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟ نمره 5 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟5 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟ فکر میکنم حدودا 6 الی 8 ماه 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ هدفم فهم عمیق مارکت و به تبع آن تبدیل به یک تریدر سودده شدن. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - امین ابراهیمی - 2025/06/01 با عرض سلام امین ابراهیمی هستم 36 ساله از ارومیه 1 سال تجربه ترید در بازارهای مالی فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و . . .) بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که در ایسنتاگرام با پیج استاد سجادی فر اشنا شدم به دلیل نزدیکی به دیدگاهی که داشتم نسبت به حرکت قیمت با نقدینگی با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم . . . . . . 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) حسی هست که دقیق شبیه خانواده واقعیت هستش اینجا کسی با هم رقابت نمیکنه همه در کنار هم برای افزایش لول تلاش میکنن تا اهدافی که دارن برسن 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) دیدگاهی که استا ارمان و استاد سجادی فر میدن و سبک که اموزش میدن خیلی به واقعیت و ساختار بازار نزدیک هستش مثل تیکه ی از پازل بود که قبلش گمش کرده بودم 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) تریدری که از فصل 1 پارت1 رو ببینه دقیقا متوجه میشه که هرچی از قبل فهمیده هیچ بوده و تجربه گذشته یکم در ادامه کمکش میکنه.حجم و محتوا اموزش خیلی خیلی در سطح بالای هستش من از تح دل 5 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) اول اینو بگم که اقای سجادی فر نون دلشو میخوره واقعا این انجمن برای ایشون هیج سود مالی نداره فقط برای دلشه که این همه تایم میزاره تا تریدر های بیشتری رو بتونه در راه درست نگه داره چون دقیقا میدونیم که تو فضای ترید کشور چه قارچ های سمی رشد کردن .دوم اینکه برای دوستانی که کنار ایشون هستن و در کنار بچه ها قرار دارن و خیلی تلاش میکنن تا نو اموز ها بتونن بیشتر تلاش و تمرین کنن تا مراحل رو رد بشن نمره 5 کمه 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) من الان 24 روزه در انجمن هستم به باوری که به خودم دارم و تلاشی و تمرین های که میکنم و سطحی که در این 24 روز رسیدم تا 15 روز دیگه میتونم امتحان فصل اولو بدم ولی یک مسله ایجا هستش هدف من اولا 3 ستاره بودن نیست چون من تلاشمو دارم میکنم ستاره ها بعد تلاش و کوشش خودشون به اجبار میان دوم هدفم از اتاق لایو ترید این نیست که برم پیش استاد ترید بزنم دلار در بیارم میرم تا امین ابراهیمی رو اثبات کنم واقعا عاشق ترید شده و با ساختار های بازار و حرکت قیمت به سمتی ذوق میکنه عشق میکنه. 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) من تو این مسیر هستم ادامه میدم قهرمانانه و در حین حرکت مسیر به قول استاد سجادی فر هدفها هم ایستگاه های دارن من از کوچیک شروع میکنم تا بزرگ و بهشونم میرسم میدونم که میرسم بگذار سقوط کنی اگر قرار است سقوط کنی انکه خواهی شد تو را خواهد گرفت RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمدرضا گودینی - 2025/07/04 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد ارمان و استاد علی سجادی فر بابت تک تک زحماتی که واسه ما بچه های انجمن میکشید . یه تشکری هم کنم از تمام اعضای 3 ستاره که واقعا در راهنمایی تمرین ها کمک دست اساتید هستن و مارو راهنمایی میکنن. جواب سوالات و نظر شخصی من در مورد انجمن نخبگان ترید بعداز 4 ماه به این دیدگاه رسیدم. 1. حسی که من در کنار این خانواده و انجمن دارم یه حس فوقالعاده خوب هست . به این دلیل که در مسیر درستی در کنار استاد های کار بلدی قرار گرفتم تا سیر تکامل من تکمیل بشه. 2. تجربه شخصی من چون فنجون ذهنی خالی داشتم وقتی با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم دیدگاه خیلی خوب و متفاوتی نسبت به بقیه تریدر های که کلی دوره از پکیج فروش ها دیدن دارم. 3. من به این آموزش ها و محتوا های آموزشی که انجمن نخبگان ترید در اختیار تریدر های انجمن نخبگان ترید گذاشتن نمی تونم نمره بدم به این دلیل که واقعا یک گنجینه خیلی با ارزش هستن این اموزش ها و مطالب های گفته شده توسط استادارمان کبیر و استاد علی سجادی فر. 4. من به Mentoring Team آقای علی سجادی فر نمره 5 میدم اونم چون واقعا راهنمایی و پشتیبانی این تیم حرفه ای است و پاسخ گویی 24 ساعته این تیمو متمایز کرده . 5. من فکر کنم نهایت تا یک سال 3 ستاره بشم با کمک خدا و پشتکار زیاد توی اتاق لایو استاد جایی داشته باشم انشاالله. 6. بزرگ ترین هدف من در کنار این انجمن لولاپ شدن خودم تو زندگی و تربیت روح و روانم با صحبت های استاد ارمان و استاد علی سجادی فر راجب راه و رسم زندگی و روانشناسی. و لول اپ شدن درآمدم و راهنمایی و کمک به دوستان تازه وارد انجمن در تمرین ها و بقیه مسائل. تمام این جواب هارو من واقعا از اعماق وجودم و با دیدگاهی که پیدا کردم جواب دادم. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سید عارف مظفری - 2025/07/22 با عرض سلام خدمت همه عزیزان من عارف مظفری هستم از سال 97 وارد بورس ایران شدم همزمان با کریپتو وارد ارز دیجیال شدم دوره های زیادی رو مثل همه عزیزان پشته سر گذاشتم خیلی جدی بحث تریدر شدن رو پیش گرفتم تو این سالها اکانتهای زیادی از دست دادم و تو این دو سال اخیر به صورت ماهنه برداشت داشتم ولی این چیزی نبود که میخواستم چون از وقتی پزیشنهام دو یا سه تا در هفته بود باید منتظر میموندم به نقطه ورودم برسه بتونم وارد معامله بشم و ایا تی پیشد یا استاپ میخورد اما ت این چند سال اخیر به این مسله واقف شدم که ترید نیاز به یک نظمی داره به یک دیسپلین تریدری نیاز داره که بتونی تکرارش کنی من از استراتيی های زیادی استفاده میکردم اما از زمانی که استراتیژی هامو محدود کردم و رو تی پی دو علا رغم خواستم خارج میشدم سوده شدم و این ذهن منو ارضا نمیکرد یعنی این تصوری که من از تریدر شدن داشتم این نبود بعد این همه سال وقتی با جناب سجادی فر عزیز و سبک معاملشون اشنا شدم یه سالی پیگیر این داستان بودم که چطور یه ادم انقدر مسلط میتونه ترید کنه و قطعا این ضعف علمیه من و اگاهی من نسبت به ترید کردن بود و نوع عملکردم بود که خدا رو شکر خدا این انجمن رو سر راه من قرار داد با استاد ارمان عزیز اشنا شدم و انگار قطعه پازل گمشده خودمو پیدا کردم برای تریدر شدن اول باید انسان درست و خوبی بود یعنی انقدر درون محکم و بدون استرسی در خود ایجاد کنید تا این بازار کم ترین تاثیر رو روی شما داشته باشه من چند سالی خیلی جدی روی خودم کار کردم و تقریبا قلب رومی دارم اما زمانی که تو ا ولین جلسه با استاد ارمان که فقط شنونده بودم انگار که قطره ای بودم در مقابل دریا عشق امیدوارم تو این مسیر که خیلی دوسش دارم در کنار بچه هایی که از لحاظ علمی بسیار انسانهای کار کرده و اگاهی هستند که واقعا از این سطح انرژِ ی و اگاهی لذت میبرم چون همچین جمعی رو نمیشه هر جایی پیدا کرد بتونم اول انسان بهتری باشم و بعد بتونم برای خودم انسانی باشم که 10 سال دیگه به پشت سرم نگاه میکنم از خودم راضی باشم 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ من این جمع رو از اعماق وجودم دوست دارم چون انرژی بسیار بالایی دارند 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ این اموزشها به جرات میتونم بگم که هر تریدری به این اموزشها نیاز داره برای تریدر شدن اما تو این همه دوره ای که ثبت نام کردم و با عضق دنبالشون کردم حتی بخش کوچیکی از این اموزشها هم نبود 3. از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ 5 میدم چون تا الان هیچ دوره رویه من تا این اندازه اثر نداشت 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5 میدم چون تا الان مشکلی ندیدم 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ من اول دوست دارم ظرف ذهنی ام باز بشه تا بتونم هندل کنم لایو ترید رو دوست ندارم دیگه عجله کنم سعیمو میکنم که درست و اصولی اموزشها رو ببینم و تمرینش کنم مهم نیست که کی به لایو میرسم مهم اینه انسان کاملم وارد لایو بشه که دیگه به عقب بر نگرده 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اینکه بتونم تا اخر امسال تغیرات زیادی در درون خودم ایجاد کنم و انقدر قدرت بهم بده بتونم کار مهاجرتمو دوباره شروع کنم به کمک تریدر شدنم |