انجمن SMCFX
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir)
+-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مسعود شاه حسینی - 2024/10/16

سلام خدمت دوستان جان در انجمن 

من مسعود هستم و اگر بخوام خیلی کوتاه و مختصر خودم رو معرفی کنم باید بگم 38 سالمه و حدود 17 سال که تو حوزه اکتیو شبکه تجربه سازمانی و اینترپرایز دارم 

کمتر از یک ساله که تصمیم گرفتم وارد فارکس بشم ولی از روز اول تاکید میکنم از روز اول با چالش آموزش درست روبرو بودم 
شروع کردم به تحقیق کردن چون بزرگترین نگرانیم بود و همیشه اهمیت یادگیری رو درک کردم 

اینطور با انجمن خوبمون آشناشدم که یه روز لایو علی آقا رو دیدم و نکته این نظرم رو جلب کرد تکرار یک جمله بود "درک هدف قیمت" با توجه به اینکه سالها درس میدادم کنجکاو شدم علی جان چی میبینن که ما نمی بینیم این خون سردی و درک عمیق و این روشن بینی از کجا میاد ؟

تصمیم گرفتم تو تلگرام با ایشون صحبت کنم که اونجا با یه چیز خیلی بزرگتر و جانانه تر آشنا شدم که انجمن بود 

الان که دارم نظرم رو در مورد انجمن عرض میکنم جلسه یازدهم هستم تو تاریخ (چهارشنبه بیست و پنجم مهر ماه سال هزار و چهارصد و سه) خواستم به یه حدی برسم بعد حسم رو بگم (حسم حس اطمینانه و قوت قلب از اون حسا که میدونی بهش میرسی و سراب نیست) 

تجربه ای که از آموزش به دست آوردم اینکه باید اینطور باشه درست ترین حالت ممکن به قول استاد لایه لایه  باید مفاهیم درک بشن 
دقت داشته باشید دوستانه جان درک اهمیت یادگیری خیلی خیلی مهمه من خارج از ایران دیدم که طرف برای نظافت خونه میره یک سال آموزش میبینه که از چه مواد شوینده ای برای چه سطحی استفاده کنه 
دقت داشته باشید دوستان بعضی مشاغل سختن بعضی مشاغل هم سختن هم خطرناک مثل ترید 
ترید از مشاغلیه که هم سخته هم خطرناک چرا که دسترنج شما رو ممکنه منفی کنه و آسیبهای ذهنی و روحی به همراه داشته باشه 
استاد آرمان عزیز و علی آقای عزیز خیلی عمیق این موضوع رو درک کردن که تصمیم به تاسیس این انجمن گرفتن و جای تشکر داره 

در مورد اینکه به ما اجازه داده شده در مورد انجمن نمره بدیم لطف علی جان رو میرسونه ولی من فعال در اون حد نیستم که به خودم اجازه بدم نمره بدم ولی مدونم داره تمام تلاش میشه که درست باشه و اصلا قابل مقایسه نیست با جای دیگه 

در خصوص انتخاب منتور ها که به ما کمک میکنم باید علی آقا و منتور های عزیز رو بوسید باید بگم که میدونم علی آقا منتوز ها رو از فیلتر های مختلف رد میکنن و نمره منتور ها رو من 5 از 5 میدم چون وقتی منتور میشه کسی تو انجمن دیدگاهش به استاد آرمان بسیار نزدیک شده من هم دارم اصلاحات ذهنی و فنی خودم رو اصلا میکنم که منتور بشم و بتونم بیشتر به انجمن خوبمون کمک کنم 

هدفم تا آخر سال مشترکه با اینکه بتونم ت شش ماه دیگه که سال تموم بشه توی انجمن خوبون منتور بشم دارم استپ بای استپ براش تلاش میکنم 
من میدونم اگر منتور بشم یعنی شناخت نسبی خوبی پیدا کردم و میزان درک مفهوم خوبی از ترید رسیدم و این یعنی موفقیت 
اینکه تک تک ما موفقیت رو در منتور شدن ببینیم بد نیست چون قبل از منتور شدن به خیلی چیز های دیگه باید رسیده شده باشی و اینکه استاد تائید کنن یعنی که ما مسیر رو درست پیش رفتیم و این موفقیت تاثیر وسیعی تو ابعاد دیگه زندگی ما داره

در نهایت ممنونم از استاد آرمان عزیز و علی آقای عزیز 

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - حبیب ابراهیمی - 2024/10/16

سلام و عرض ادب 
من حبیب ابراهیمی هستم 39 ساله از اصفهان
1سال تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم 
درگیر آموزشهای متعددی از جمله کتاب پرایس اکشن ال بروکز ، کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی ، کتاب معامله گر پرایس اکشن اقای لنس بگز و دوره های اموزشی اقای پورصمدی و اقای اهنگری  بودم
در واقعیت اگر از ابتدا میدانستم معامله گری اینقدر سخت و پرچالش هست شاید برای ورود به این عرصه بیشتر فکر می کردم و شاید حتی وارد نمیشدم
چون متاسفانه در جامعه، ترید و معامله گری یک راه یک شبه پولدار شدن معرفی شد و همه با این ذهنیت که میتوانند از پس این کار بر بیایند و یک شبه ره صد ساله را بروند وارد این بازار می شوند که بنظر من صد در صد اشتباه است و موفق شدن در این زمینه نیاز به تغییرات بسیار زیاد و تصمیم خیلی جدی دارد

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
بیشترین حسی که با وارد شدن به این خانواده پیدا کردم حس اعتماد کردن به خودم بود و اینکه اگر بصورت جدی و مستمر و با تلاش زیاد این مسیر را ادامه بدم قطعا به اهدافی که برای خودم انتخاب کردم میرسم
چون همه سوار یک کشتی هستیم و ناخدای این کشتی موج سواری در دریای پر تلاطم را خیلی خوب بلده 
و برای من زندگی تریدری ام با حضور توی این خانواده به دو قسمت تقسیم شد
قبل از وارد شدن به این خانواده
بعد از وارد شدن به خانواده
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اولین موضوع اینه که از توهم اینکه ترید یک راه اسون و یک شبه پولدار شدنه بیرون آمدم
دومین موضوع اینه که برای استاد شدن اول باید شاگرد خوبی باشم و درک خودما از بازار هر روز عمیق تر کنم
سومین موضوع هم اینه که ترید یک مهارته و برای یاد گرفتنش فقط و فقط باید تمرین و تکرار درست انجام بدهم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بدون اغراق بالاترین نمره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
قطعا همیشه برای بهتر و کامل تر شدن کار برای انجام هست که ان شاالله در کنار هم انجامش می دهیم
ولی در حال حاضر 3/5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
قطعا جوری تلاش و وقت میگذارم که این اتفاق در ابان ماه حتما بیفته
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
تبدیل شدن به یک تریدر با سود مستمر هفتگی و ماهیانه

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سعید پاشا - 2024/10/17

عرض احترام
من 34 سامه از تهران و برنامه نویس CNC شغل حال حاظرمه
تا حالا تجربه ترید با پول ریل نداشتم
و فقط 6 ماه از ابتدای امسال با اموزشهای اقای نیکافروز و اهنگری واین اواخر قبل از انجمن کمی هم پورصمدی
1-همینکه جایی که توش هستیم عنوان خانواده داره حس قشنگیه و قابل احترام
2-تا الان که هنوز بنظرم جا داره تا کامل شم،احساس میکنم رفتار قیمت برام قابل درک تر شده
3-سیستم اموزشی خوبه ولی میتونه عالی تر شه.امابهمحتوای اموزشی قطعلا بالاترین نمره 5
4-سوالی برام بی جواب نمونده ،حداقل برای من که اینشکلی بوده.پسمنورینگ هم 5
5-دسترسیبه لایو تریدو که الان دارم ،البته بعد از ازمون.ولی هنوز خودمو اماده لایو ترید نمیبینم.اما فک میکنم تا اخر سال بتونم 3 ستاره شم.دارم سخت تلاش میکنم
6-هدفی که تا اخر سال مطمعنم بهش میرسم ،آموزش کامل درست ترید کردن است.
موفق باشد.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مهدی غلامی - 2024/10/18

به نام خدای نیکو سرشت

با سلام  به خانواده بزرگم  و هم چنین عرض خسته نباشید خدمت استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر عزیز

بنده مهدی غلامی هستم 30 سال سن دارم از استان خوزستان از شهر ((اندیمشک))

حدود 3 سالی هست در بازار مالی فعالیت دارم  در طی این مدت آموزش های مدام دیدم سردرگم بودم و سود آور نبودم  در گیر سراب های بازارهای مالی شده بودم و از خدای بزرگم شکر گذار هستم من را مورد لطف و عنایت خودش قرار 

داد با یک دیدگاه و نگرش خاصی در این بازار اشنا شدم .

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ اول این که شکر گذار خدا هستم من را در این خانواده قرار داد به من  حس امید  و انگیزه داد تا بتونم به اهداف خودم برسم.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ در حال حاظر آموزش ها رو تکمیل نکردم ولی پذیرش گرفتن رو یاد گرفتم و دیدگاه من رو عوض کرد حتی تائثیر آن هم در زندگی شخصی خودم دیدم و این رو میتونم بگم دیدگاه من رو 

عوض کردن استاد آرمان بزرگ  و همیشه قدردان شما هستم.

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ صد درصد 5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ صد در صد 5

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ بستگی به ظرفیت و تلاش خودم داره و تمام تلاش خودم را می کنم با قدرت و  ایشالا به یاری خدا اتفاق بیفتد .

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ اول این که زنده ماندن در این بازار است و پیدا کردن درک درست از این مارکت و رسیدن به سود مستمر و خوشحال کردن خانوادم و آرامش .

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد حسین دهشیری - 2024/10/19

به نام خدایی که همیشه حضورشو تو زندگیم حس میکنم و یه لحظه منو تنها نذاشته و شکرگزارش هستم که منو با خانواده جدیدم اشنا کرد .

ه من محمد حسین دهشیری هستم ۲۶ ساله از رفسنجان 3 سال تجربه ترید در بازارهای مالی کریپتو (ارز دیجیتال) و 2 سال تجربه فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و ار تی ام وایچیموکو و امواج الیوت و . . .) بودم ، و روز به روز سردرگم تر و نا امید تر میشدم من سرباز بودم پول سربازیم وبعدش کارگریمو جمع میکردم دوره میخریدم و ترید میکردم وهمشو تو بازار مالی از دست میدادم  چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم  و اینو به عنوان ضرب و المثل بگم قدر زر زرگر داندو قدر گوهر گوهری منم اینقدر دوره دیده بودم دیگه اخریا با دیدن چند جلسه از هر دوره می‌فهمیدم همشون کلاه بردارین یا تهش چیزی که من دنبالشم  نیس تا با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم و شاید باورش براتون سخت باشه ولی با دیدن فقط دو جلسه فهمیدم زرو گوهر اینجاست و آستاد عزیزم همونیه که چندین سال دنبالشم و الان بعده سه ماه چنان تغییراتی نسبت به چارت و روان و ذهنم و زندگیم کردم که با خودم میگم اگه این حسینی که الان هستم پس اون ادم چندماه پیش کی بود؟.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حسی که دارم باید بگم که بی همتا همین که یه صدایی تو ذهنته و بهت میگه که تو یه خانواده داری تو دنیایه مجازی ارزشش بیشتر از خانوداه واقعیت نباشه کمتر نیست و زیباییش به اینه که هم نگرشته و تو این راه درکت میکنه و نیازی نیست این راهی که داری میریو ازشون پنهون کنی برای ترس از قضاوت شدن  و حتی حرفتو میفهمن و این یکی از بهترین حسایی هست که تجربه کردم . 
………………………………………………… . . .
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
اموزش ها جوریه که نه تنها تو ترید بلکه زندگیتم دچار تغییر و تحول میکنه و همه ی ابعاد زندگی رو با هم رشد میده و نظیر نداره من که با نگاه کردن نزدیک پنجاه دوره نظیرشو  ندیدم بسیار منظم و دقیق و با برنامه که من هر روز با خودم میگم من چه ثوابی یا کاری کردم که با این انجمن اشنا شدم .
……………………………………………… . . . .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
نمره کامله ۵ 
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 
نمره کامله ۵
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ 
والا زمانش اصلا برام مهم نیس و به روند یادگیری و افزایش مهارتم ادامه میدم و اینقدر به استاد ایمان آوردم میدونم هروقت زمانش برسه  حتی ده سالم بگذره اون روزی که سه ستاره شدم دقیقا زمانش بوده و استاد عزیز منو بهتر از خودم می‌شناسه که به این نتیجه رسیدن باید این زمان بگذره و  اون روزی که سه ستاره شدم دقیقا لیاقتشو دارم .
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 

رسیدن به سود مستمر و لول آپ  شدن تمامی جنبه های زندگیم 
.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - هادی میرزایی - 2024/11/02

باسلام
من هادی میرزایی ۳۶ ساله و کردستانی هستم
حدود یک سال با بازارهای مالی اشنا شدم کلاس خاصی ثبت نام نکردم قبلا جسته گریخته از یوتیوب و فضاهای مجازی دیگه با پرایس اکشن اشنا شدم ولی وقتی دیدم دارم وارد چرخه ضررده میشم ازش دست کشیدم وبعد از مدتی خوشبختانه به انجمن رسیدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) 
یک مسیر کاملا درست و پویا
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
پرچالش و اموزنده بوده و یک لقمه اماده نبوده بلکه فرد رو وادار به تکرار تمرین و جستجو کردن میکنه که از دیگر اعضای خانواده کسب تجربه بکنه
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بدون شک ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجبار
ایشون بسیار زحمت کش و کار درست هیتن۵
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
الان که دو ستاره هستم و دسترسی به لایو ترید دارم و احتمال میدن تا سه ماه دیگه ۳ ستاره بشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
کسب مهرت و درک کافی نسبت به بازار و روانشناسی معامله گری و رسیدن به حداقل سود مستمر روزانه

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علی علیشیر - 2024/11/07

بنام خالق دوست که هر چه دارم از اوست
قبل از هر چیز خدای منان رو شاکرم که جناب آقای علی سجادی فرد رو سر راه من قرار داد تا با انجمن نخبگان ترید آشنا بشم که چراغ زندگی کردن رو برام روشن کرد .
به واسطه علی آقا با شخص فرهیخته با علم و مهربون استاد آرمان عزیز آشنا شدم که به خودی خود استاد ارمان با صحبت شیوا و قابل درک تحول عظیمی در زندگی من رقم زده . شخصی بسیار بزرگ که زبان از گفتن کمالات قاصره سر تعظیم کمترین کاری هستش که میتونم انجام بدم .

من علی علی شیر متولدلار استان فارس هستم ساکن بندر عباس ۳۵ سال عمر از خدا گرفتم که بهترین ثمره عمر داشتن همسر مهربان وهمراه دلسوز و فرزند دختر ۸ ساله به نام لاوین هستم .

مدت ۴ سال هستش که با بازار مالی آشنا شدم طبق معمول که اکثر افراد دیدشون به این سمت کشیده شد دوران اوج بازار بورس ایران بوده . بعد از اتفاقات که در بورس افتاد با خوب و بدیهای که پیش آمد با ارز دیجیتال آشنا شدم که در همین فصل سودهای خیلی خیلی خوب بدست آوردم که تمام به صورت شانس و اتفاقی بود و تمام کمال به بازار پس دادم هرچند به اشتباه ولی پر خیر و برکت بود که گاها با این دید که همیشه سود هستش و ضرر وجود ندارد عدم وجود علم کافی با شناخت اشتباه بازر بوده .
بعد از اون موضوع کم و بیش با فارکس آشنا شدم که بیشتر از قبل پول از دست دادم و من از بازار دور شدم با این دیدگاه که این بازار و بازار وابسته کلاه برداری و از این قبیل الفاظ بود که صد در صد نداشتن دانش و شناخت این بازار عظیم بوده که احساس بد کلاه برداری بازار در ذهنم پرورش داده بودم 
تا حدود ۲ سال پیش با تمام مشقت های سخت زندگی که فشار روانی داشته از فضای مجازی باز وارد بازار شدم و میدیدم سود های کلان دلاری در کمترین زمان ممکن لذت بخش بود و دوباره وارد بازار شدم و در دوره های اساتید مختلف شرکت میکردم از این شاخه به اون شاخه باز نتیجه نمی گرفتم و باز میگفتم ممکن هست زدو بند دارن با بروکرها چطور با باز کردن معامله وارد سود میشن و من هیچ تغییر نمیکنم . ناگفته نمونه که همون زمان که از بازار دور شدم تمامی پیجهای که فالو داشتو رو حذف کردم حتی علی آقا رو هم فالو داشتم و ایشونم مثل بقیه انفالو کردم ??? کاش انفالو نکرده بودم ?? به دلیل این صحبتم میرسیم .
بعد مدتی آقای سجادی تو اکسپلور میدم و کمو بیش پیگیر بودم پستشون ذخیره کرده بودم گاهی سر میزدم . تا این که پیج آقای سجادی اعلام کرد که در حال ران کردن مجموعه ای هستیم که یک نقشه راه انجمن نخبگان ترید بود و شروع به ثبت نام کرده بودن در همون زمان روی پرایس اکشن کار میکردم با استادی...و در حال آموزش بودم حدود شش ماه هرچه جلوتر میرفتم می دیدم ضررم داره بیشتر میشه دارم چیکار میکنم سر درگم بودم . از اونجایی که آقای سجادی توی اون مسیر قسمتی داشت بنام اتاق لایو ترید ترغیب شدم که برم وارد اتاق بشم و پشت دستشون ترید بزنم و سودم کسب کنم . پیام دادم صحبت کردم آزمونی بود انجام دادم و به صورت اقساطی شهریه حضور پرداخت کردم بشدت بحران مالی داشتم و به امید لایو ترید شروع کردم . وارد کلاس شدم و حدود ۱۸ جلسه برگزار شده بود هر هفته یک جلسه و تا رسیدن به کلاس آنلاین دو هفته زمان برد که خودم رو به روز کنم تا درک مفاهیم داشته باشم . قسمت ضبط شده رو می دیدم آموزشهای استاد که میدیدم با خودم میگفتم این موضوعات کجا بودن چرا من هیچی نمی‌دونم چرا این دوره های که شرکت کردم در این مورد صحبت نشده بود مگه این بازار همونی نیست که تا به حال اساتید مختلف تدریس می‌کردن نیست پا جای گذاشته بودم که میشه گفت در دنیای دیگه رو به روم باز کرده بود مسائل فوق العاده مفهومی و منی که هیچی نمی‌دونستم با ادعای دونستن بسیار سخت بود هر بار که تکرار قسمت ها رو میدیدم به موضوع جدید تو دل همون قسمت پی میبردم همین الان که خدا می‌دونه چند بار من این ویدیو هارو دیدم باز برمیگردم موضوع جدید یه نکته خیلی کوچک ولی صد در صد کارآمد وجود داره خدارو صد هزار مرتبه شکر که خدا راهی بین تمام بیراه ها واسم باز کرد تا با انجمن آشنا بشم .
من هرچی از این مجموعه از این خانواده بگم که صمیمانه همه با هم همفکری میکنن و هر چیزی که یاد میگیرین رو در اختیار همدیگه قرار میدن کمه .

برادر من خواهر من اگه روزی وارد قسمت نظرات کاربران شدی و این پیام رو خوندی منی که ضرر های کلانی دادم ازت میخواهم دیگه نگردی اصلا نرو بمون همون لحظه به ما بپیوند که فقط فقط امروز قصد دارن جیبت رو خالی کنن اینجا خالصانه آموزش میبینی بدون هیچ چشم داشتی هرجا بری جز دور ریختن پولی که امروز به زحمت به دست میاد هیچی نیست بمون با هم موفق میشیم سخته ولی میشه اول به کمک خدا وتلاش خودمون و آموزشهای استاد ارمان و علی آقا که بدون کم و کاستی وقت میزارن رو داریم که یک تنه ایستادن تا من وتو ضررده رو با تلاش به سر منزل برسونن هیچ چیز و هیچ کس تو انجمن عقب نمیمونه لازمه به درک مفاهیم برسی دونه دونه چراغ راه روشن میشه . امروز باید حرکت کنی تا برسی

امروز که این پست رو میزام هنوز موفق نشدم وارد اتاق لایو ترید بشم هم ناراحتم هم خوش حال که این موضوع باعث شده من بیشتر و بیشتر آموزشها رو ببینم .
این موضوع رو هم گوشه ذهن داشته باشید . اگه اینجا به احتمال یک‌ در میلیون تریدر نشی استاد آرمان محبت بزرگی رو به نام زندگی کردن رو بهمون یاد میده که خودش به تنهایی قابل ستایشه و این ارزش رو نمیتونی با مبلغ ریالی ارزشگذاری کنی . موضوعات صحبت استاد خودش روش و منش زندگی سالم توام با خوشبختی رو یاد میگیری
بیشتر از این خستتون نمیکنم ولی از من کوچکتر اینو داشته باشید اینجا اول و آخرین جایی هستش که بخواهی تلاش کنی موفق میشی.
(الان متوجه این شدید که چرا نباید علی آقا رو انفالو میکردم البته بگم اگه نکرده بودم به اینجا نمی‌رسیدم باید می‌گشتم ضرر میکردم تا از طمع وارد بشم که با غول بنام فارکس بهتر آشنا بشم ??)

سر بلند و پیروز باشید ❤️

۱. حسی که در کنار خانواده داری ؟
فکر میکنم در بالا به تمام این موضوع اشاره کردم با توضیح کامل دادم . ولی انجمن حس آرامش یک خانواده رو میده گاها لازم نیست خطاب کردن خواهر و برادر همو خون بودن باشه در طول زندگی اشخاصی وارد زندگیت میشن که لطف محبتشون از هم خون بودن بیشتر و میشه گفت اونا بیشتر خواهر و برادراتن ?
۲. تجربه که از آموزش به دست آورم
بازار واسه آدم عجول درست نشده کسی که مدیریت حساب نداره با تمام دانشی که به دست آورده بدون شک محکوم به شکست هستش
۳. از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره میدم
عدد ۵ خیلی کمه ارزش این خانواده رو به مقیاس ۵ هم نمیتونم ارزش گذاری کنم
۴. اگر بخواهم به تیم منتورینگ آقای سجادی فر نمره بدم از ۱ تا ۵ چه نمره ای میدم
آقای سجادی شخص بسیار شریف و با حوصله هستش که در همه حال همراه ماست ما که بجز زحمت چیزی نداشتیم همیشه آماده همیشه در دسترس
۵. فکر می‌کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه
الان که اینجام دو ستاره شدم برای سه ستاره شدن باید درک مفاهم بالا به همراه انتقال مفاهیم بصورت شفاف لازمه . تمام تلاشم میکنم که سه ستاره بشم به تیم متوری آقای سجادی بپیوندم امیدوارم که تا آخر امسال به این درک برسم .
۶. بزرگترین هدف تا آخر امسال در کنار خانواده که مطمئنم که بهش می‌رسیم
امروز از هیچ چیز نمیشه مطمئن شد ولی بهترین دستاورد میشه سود مستمر . که بشه شرایط فعلی رو مساعد کرد.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - هادی هاشمیان - 2024/11/11

درود عرض ادب خدمت خانواده بزرگ smcfx
من هادی هاشمیان 3سال در ارز دیجیتال فعالیت داشتم در کانال های سیگنال هم عضو بودم/چندین دوره آموزشی هم شرکت کردم با مبلغ های مختلف
ثمره این دوران جز از دست دادن پولم چیز دیگه ای نبود حتی کانال سیگنال که الان کلی هم ادعاشون میشه
دوره ای که همیشه همراه باشن و تاریخ انقضا نداشته باشن باورم نمی شد دوره ای که لولتونو ببره بالا دید شمارو نگرش شگارو آبدیت ککنه
1_در جواب سوال حسم در کنار انجمن باید بگم:
احساس میکنم سالهاست همدیگرو میشناسیم<دوستان برای پاسخ به سوالات دوستان تمام تلاششونو میکنن
2_تجربم از آموزشها که بدست آوردم:
یاد گیری لایه ایه/استمرار در یادگیری بهترین روش یادگیریه/برای رسیدن به چیزی اسرار نکنیم فقط تلاش کنیم/
3_چه نمره ای به سیستم محتوا آموزش میدم از1تا5
من بشخصه 6دمیدم آموزش عالی پشتیبانی محشر و مهمتر از همه نداشتن تاربخ پایان آموزش
4_نمرره به منتورینگ
چون فعالیت من بخاظر فشارهای رندگیم خیلی کمه نمیتونم در اینباره نظر بدم
5-چند وقت دیکه 3 ستاره میشم
به زودی فقط چون تو فشار و مشکل اقتصادی قرار دارم باید تمرکزمو بزارم به سیستم
6_بزرگترین هدفم
شروع به ترید منظم

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نیما محمودی کیا - 2024/11/12

درود و عرض ادب خدمت همه عزیزان 
من نیما محمودی کیا هستم 35 ساله تقریبا 5 سال هست که با ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس اشنایی دارم ولی یکی دو سال هست که درگیر آموزشهای متعددی از جمله :پرایس اکشن و سبکهای مختلفی که الان زیاد داریم توی فضای مجازی میبینیم , بودم ، سردرگم تا با  جمع بندی آموزش ها  شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم 

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حسی که این انجمن به من میده دقیقا حس بودن کنار اعضای خانواده هست من زیاد به حضور توی جمع علاقه ای ندارم ولی در کنار شما عزیزان حس خوبی دارم و خوشحالم ک تونستم با این انجمن اشنا بشم و میتونم در کنار این جمع بزرگ و دوست داشتنی و در یک فضای خیلی خوب کار ترید رو ب صورت اصولی اموزش ببینم

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
از لحاظ مکانیکی خیلی بهتر از قبل و با دید بهتر به چارت نگاه میکنم و خیلی بهتر مارکت رو درک میکنم و هرچی بیشتر اموزش ها رو میبینم مسلما بهتر هم میشه و از لحاظ روانشناسی هم واقعا اصولی ک اموزش داده میشه خیلی عالی هستن , نه تنها برای ترید بلکه این اموزش ها در زندگی هم خیلی بدرد بخور هست و به کار میاد 

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
اگه بخوام نمره بدم نمره 5 رو میدم چون برای من یک دریچه ی جدید به سمت ترید باز کرد و اموزش ها باعث شد ک خیلی مطمین تر و مصمم تر بشم در این مسیر و اینکه محتوای اموزشی واقعا خیلی پر بار هستن و بنظرم برای درک بهتر بازار نسبت به سبک های دیگه خیلی عمیق تر ب بازار نگاه مبکنه باعث میشه خیلی بهتر بازار رو درک کنیم

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
به استاد سجادی فر و تیم منتورینگ هم نمره 5 رو میدم چون ایشون با صبر و حوصله ی زیادی پای بچه ها ایستادن و همیشه بدون هیچ منتی تمام انرژی و توانشون رو برای یادگیری و پیشرفت بچه های این انجمن و خانواده گذاشتن مرسی از شما استاد سجادی فر عزیز و استاد ارمان بزرگ

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد ایمانی - 2024/11/20

من محمد ایمانی 32ساله از اصفهان هستم .سال 1400 از طریق دو تن از دوستان که سبک پریس اکشن کار میکردند با فارکس آشنا شدم و خیلی سریع و با اشتیاق آموزش را شروع کردم . یکی از این دوستان که مدعی بود 18 سال سابقه ترید دارد و سود مستمر از بازار گرفته در ازای درییافت مبلغی قرار شد تا به من پریس اکشن لایه سوم آموزش بدهد . آموزش ها تمام شد و از طریق اینستاگرام با آموزشهای آقای پورصمدی آشنا شدم و متوجه شدم دوست عزیزمون مطالب دوره جامع پورصمدی را به عنوان تجربیات خودش به ما قالب کرده بودند . خوب بعد از چند ماهی که اوقات فراغت از کارم را برای آموزشهای آقای پورصمدی قرار دادم با توهم دانش کارم را رها کردم وحساب را شارژ و وارد دنیای فارکس شدم . دو سه ماهی طول کشید تا ضرر 40 درصدی روز اولم را صفر کنم ولی تنها چند روز بالانسم مثبت بود و حسابم کال شد . مجدد دو برابر مقدار قبل شارژ کردم و اون هم تو یک هفته از دست دادم .
دست از پا درازتر سر کار سابق برگشتم . مضطرب افسرده و شکست خورده . همه رویاهام از دست رفته بود و به این سوال رسیده بودم که : آیا تا ب حال کسی از فارکس سود گرفته؟ جوابم هم مشخص بود اینکه همه ش واسه گرفتن پولهای من و امثال من همچین بازارهایی تشکیل شده.
نزدیک به 8 ماه حسابی کار کردم ولی توجهم معطوف بازار بود . تو این حین آموزشهای آقای آهنگری را دیدم که انصافا خدا خیر بهش بده کل نوهمات قبلی که توی سرم نقش بسته بود تو 4 جلسه اولش شسته شد . اما یه جایی از پازل خالی بود .
توی اینستاگرام یه پست از علی آقای سجادی فر دیدم واقعا از تسلطش لذت بردم . بعد از یک ماه دنبال کردن ایشون به این نتیجه رسیدم که وارد انجمن بشم
هدیه تولد 32 سالگی م به خودم ثبت نام در انجمن بود و فکر کنم بهترین هدیه ای بود که توی تمام عمرم دریافت کرده باشم. از این بابت خیلی خوشحال و سپاسگزارم.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
من در ابتدا که وارد انجمن شدم حدود 4-5 ماهی از آموزش ها عقب بودم و چون شغلم فوق العاده ازم زمان میگرفت خیلی سخت میتونستم خودم را برسونم. احساس یاد نگرفتن و عقب ماندگی داشتم و چند باری خواستم انجمن را رها کنم ولی سعی کردم زمان بیشتری واسه آموزشهام بذارم و الان هم یکی دو ماهی میشه کاملا در حال آموزش و عمیق شدنم و تازه حس هراهی و همدلی توی انجمن را دارم تجربه میکنم
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
آموزشها عالی و بی نقصن و تنها لازمش تکرار و تمرین در جهت عمیق شدن در لایه های اونه
همین جا جای داره از جناب استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر بزرگوار تشکر کنم . من از آموزشهایی که این دو عزیز ارائه کردن نه تنها فهم خوبی از فارکس کسب کردم بلکه نگرشم به زندگی و سبک زندگی م بسیار تغییر کرد
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
اگر نسبت به برنامه و پلن روزانه م پایبند باشم تا 30 -40 روز آینده این اتفاق میفته
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
این که با دلی قرص و اطمینان خاطر بگم : من انسانی هستم که مهارت ترید کردن را بلدم و میتونم از این شغل کسب درآمد کنم