![]() |
|
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir) +-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10) |
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - یحیی علیزاده - 2024/09/20 عرض سلام ودرود خدمت خانواده مهربان و دوست داشتنی خیلی اردت دارم خدمت استاید بزرگ استاد ارمان و علی اقای سجادی فر کوچیک تون یحیی علیزاده هستم 24سالمه اهل افغانستان هستم من حدود یک سال پیش با بازار های مالی اشنا شدم ولی سراغ هیچ دوره ای نرفتم یه سری ویدیو تو یوتوب نگاه کردم چند ماهی و تصمیم گرفتم برم یه دوره ای را تهیه کنم و شروع کنم به آموزش سراغ استاید زیادی رفتم زیاد تحقیق راجب این بازار و رفتم با چنتا استاد حرف زدم و همه شون یه دوره یه ماهه و دوماهه داشتن و میگفتن اینو ببین و برو ترید کن پول دار میشی ولی به خودم اجازه ندادم دوره ای رو خریداری کنم به خودم گفتم این کار واقعا کاری آسونی نیست که تو دو ماه ادم بتونه توش مهارت کسب کنه و بره پول دار بشه کاری سختیه مگه میشه با یه پکیج دو ماهه همه پولار بشن برام سوال بود اگه انجوری هست پس چرا 95درصد ادمای که تو بازار فعالن ضرار ده هستند خیلی کنج کاب و سر درگم بود همهیشه در جستجوی یه استاد خوب بودم همیشه با خدایی خودم میگفتم خدایا یه استادی سر راهم قرار بده که بیدار و اگاهم کنه نه گمراهم با کمال نابوری با پست اقای سجادی فر برخوردم که داشت انتقاد از استاید میکرد و میگفت هیچ تریدری دوره و پکیج نمیفروشه هرکسی پکیج مفروشه قطعا تریدر نیست و شما با پکیج و دوره هرگز تریدر نمیشین یه تلنگر به من خورد و پیام دادم بهشون گفتم پس اگر دوره نخریم از کجا یاد بگریم ترید رو از کی یاد بگریم پس شما که میگید کسی با پکیج و دوره تریدر نمیشه چکار کنیم ایشون فرمود ما قراره انجمنی راه اندازی کنیم و استادی بزرگی داریم که اموزش مون میده حرفاشون به دلم نشست از همون روز اول و شروع شد سیمنار های هفته گی و حرفای که تو سیمنار گفته شد و تجربیات دوستان رو که دیدم بالای شش هفت سال تو بازار هستن هنوز به حدفی که میخواد نرسیده و بازم هم از اول دوباره شروع میکنه یه انگیزه ای عجیب به من دست داد و فهمیدم دروست اومدم و این اتفاق افتاد و چه خوب افتاد و خدایی بزرگم این لطف رو به بنده عنایت کرد که عوض کوچیک این خانواده بزرگ و با نگرش و باعلم باشم واقعا نمیدونم با چه الفاظی از استاید بزرگم تشکر و قدر دانی کنم که بی منت بدونی هیچ چشم داشتی با تمام وجود میاد علم شون را به ما انتقال میدن و با این همه تلاش و این همه زحمت شبانه روزی که میکشن واقعا سپاس گذارم از طرف همه ای دوستان تشکر میکنم که این دانشگاه واین بستر زیبا را برای این خانواده فراهم کردین خدا خیر تون بده انشالله از تجربیاتم بگم که که تو این هشت ماه برام اتفاق افتاده واقعا تغیراتی عجیب غریب تو من رخ داده وقتی نگاه میکنم به اون هشت ماهی قبلم من اصلا اون ادم نیستم واقعا با تمام وجودم حس میکنم که ادمی جدیدی از من ساخته شده تمام زندگیم زیر رو شده نوع دید من به زندگی کلا عوض شده از این زاویه وقتی به زندگی نگاه میکنم همه چی چیقدر قشنگه و چیقدر همه چه عالی هست و میشه همه چیو دروست کرد با این نگرش فوق العاده . واعتماد صد دارم به اساتیدم هیچ شکی نیست که قدم به قدم به سود مستمر میررسیم انشالله خیلی خوشحالم که در کنار همچین خانواده ای قرار گرفتم ودر آخر آروزی موفقیت و دعای خیر دارم به استاد آرمان عزیز و استاد علی سجادی فر و همه ی خانواده انجمن نخبگان ترید انشالله همیشه در صلح و سلامت و آرامش در کنار خانواده ها تون باشین با احترم?? RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - عباس مجرد - 2024/09/21 عرض ادب و احترام خدمت خانواده جذاب و شریف smcfx من عباس مجرد هستم و از حوزه ارز های دیجیتال وارد این فضا شدم اروم اروم با فارکس اشنا شدم خیلی خدارو شاکرم که با چنین خانواده ایی که یک استاد با دیدگاه کاملا درست و مسیر درست رو نشون میده خداهدایتم کرد به این خانواده من مطمینم در این مسیر اینجا موفق میشم تجربه ای در گذشته که فقط ضرر بود برام اما تجربیات بسیار گرانبها رو بدست اوردم که چراغ راه موفقیتم خواهند بود 3. اگر بخوای از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی نمره بدی چه نمره میدی؟(اجباری) 5 4. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی؟(اجباری) 5 5. فک میکنی تا چند وقته دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟(اختیاری متعهد میشم و منظم تمرین میکنم نهایت تا 2 ماه بعد 6. بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمِینی بهش میرسی؟ (اختیاری) نظم و استایل یک تریدر حرفه ای پیدا کردن و رسیدن به سود مستمر و ایجاد حس خوب برای خودم و خانوادم و عبور از این سختی های مالی RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - فاران امیری - 2024/09/21 وقتتون بخیر من فاران امیری هستم 25 ساله از دیار نصف جهان. 5 ساله که توی بازار های مالی کار میکنم و بعد ار 5 سال میشه گفت ضرر دادن با آرمان و علی جان و این انجمن آشنا شدم و تازه دارم بعد ار 5 سال مکافات و تو در و دیوار خوردن میفهمم توی بازار چخبره و باید چه نگرشی نسبت بهش داشت. حسی که در خانواده smcfx داری؟ من حسم به طور خلاصه میشه گفت انگار دوباره از اول و از نو دارم بازار یاد میگرم با این که 5 سال هم توش مداوم با تلاش زیاد بودم اما حسم الان اینه انگار تازه دارم آشنا میشم با بازار به صورت درست. تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی؟ اینه که بازار فرمول عجیب و غریبی نداره و ذاتش القا و زدن نقدینگی هست یعنی در بیشتر مواقع داره شکل و شمایل و ستاپ میسازه و میگه بیا تو معامله ای که دارم بهت نشون میدم و بعدشم استاپتو میزنه. کافیه فقط بفهمیم که ذات بازار القا و نقدینگیه یعنی گول شکل و شمایلی که بهم نشون میده تا بپریم تو معامله نخوریم و خلاف اون عمل کنیم یعنی دقیقا کاری که بازار با ما انجام میده. از 1 تا 5 به سیستم و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی؟ من 4 میدم چون هیچ چیزی کامل نیست و باید منطقی نسبت بهش نگاه کرد 4 نشونه ایننیست که مشکلی وجود داره نه!! بلکه بخاطر اینه که باید نمره ای رو داد که انجمن و کسانی که دارن کمک میکنن به صورت پویا در حرکت به سمت بهتر شدن و بهترین شدن باشن. اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادیفر از 1 تا 5 نمره بدی چند میدی؟ من بازم نمره 4 مدم چون فکر میکنم جای بهتر شدن و کامل تر شدن داره همه چی. فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه؟ فکر میکنم تا هفته آینده باید این اتفاق بیوفته چون شرایطش رو انجام دادم حقیقتا RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - طاها وهابی - 2024/09/21 من طاها وهابی ۲۶ ساله از تهران نزدیک به ۴-۵ سال هست با بازارهای مالی آشنا شدم و مثل اکثر دوستان اول با دنیای کریپتو آشنا شدم و نزدیک به ۱ سال هست بیشتر روی فارکس تمرکز دارم. با اکثر سبک های ترید آشنایی دارم (اسمارت مانی. پرایس اکشن RTM ICT . والیوم تریدینگ و...) و در تمام این مدت در استمرار سودگیری ناتوان بودم اصلا برنامه ای برای شرکت تو دوره ای نداشتم اولین بار با آقای سجادیفر میخواستم در مورد منتورینگ صحبت کنم با راهتماییشون تو دوره شرکت کردم نزدیک به ۴ ماهه در انجمن فعالیت دارم بنظرم کسایی که تو بازار تجربه داشتن اکثر مسایل رو میدونستن ولی هیچ جایی منبعی نبود و نیست تدریس استاد آرمان نقطه عطف انجمن بوده تا الان برام یکم از بخش ستاره دهی و طبقه بندی دوستان دلخورم ایشالا در آینده بهتر بشه ۱. احساس خاصی ندارم خانواده رو آدم باید سالی یه بار ببینه با نه؟ همش مجازی که نمیشه که ۲. بصورت خلاصه بخوام بگم چشمام تازه باز شدن ۳. صددرصد ۵ ۴. ۱ ![]() ۵. ۱ روز دیگه ۶. ۴ هفته سود مستمر (۴-۳ درصد در هفته) RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مهدی قلیج اوغلی - 2024/09/21 سلام و درود به هر عزیزی که این متن را میخونه من حداقل ۱۲ دوره آموزشی را با جون و دل گوش کردم و به کار بردم ولی در نهایت هیچکدام کاربردی نبود اگر خیلی خیلی میتونست کمک کنه ، نهایتا برآورد یِر به یِر در ماه تمام میشد حتی یه دوره حضوری رفتم و ۲۰ میلیون پرداخت کردم و ۴ ماه طول دوره بود و نهایتا مثل قبل... شبانه روز پای چارت نشستم، کندل به کندل حرکت میکردم، واکنشها و ... در نهایت به این نتیجه رسیدم که اگر ۱۰۰۰ دلار سرمایه داری، با یک دلار وارد پوزیشن بشو، حج کن، از هر طرف که خوب رفت توی سود، از طرف دیگه میانگین بزن و نهایتا سر به سر معامله رو ببند حدودا ۲ ماه به این شکل کار کردم و خوب بود، ولی بعدش دیدم که حتی ۱ به هزار هم ریسکه و تصمیم گرفتم که ۱ به ۲۰۰۰ وارد معامله بشم سودش خیلی کم بود، ولی خیال راحت بود که کال شدنش تقریبا محال میشد، مگر اینکه طمع کنی چون نتیجه شبانه روز نشستن ها، و تمام سختیهای جسمی و روانی که فقط یه تریدر درکش میکنه، این شد که فقط با مدیریت سرمایه بتونی کمی سود کنی و الا هیچ قانونی در این مارکت وجود نداره که حتی بتونی یه کندل را پیش بینی کنی و احتمال بدی در این اثنا با انجمن نخبگان و استاد سجادی فر در اینستا آشنا شدم مجذوب اسم با مُسمایی شدم که گذاشته بودن روی انجمن و درخواست عضویت دادم زمانیکه کلاسهای رایگان را گوش دادم، دیدم چقدر استاد آرمان با سواده، تُن صدا، لحن، شیوه بیان، و انرژی، نشان از یه منبع مملو از اطلاعات بود در کنار وقار و طمانینه، و همزمان خضوع استاد سجادی فر در مقابل استاد آرمان، این برداشت ایجاد میشد که با یک مجموعه با سواد و ارزشی، که فعالیتی فراتر از بعد مالی ایجاد کرده اند من معتقدم که کسی که تریدر باشه، به هیچ درآمد دیگه ای نیاز نداره، که بخواد پکیج بفروشه یا سیگنال فقط ۲۰ جلسه رایگان مقدماتی انجمن، حداقل ۴۰ میلیون ارزش داشت، وای به بقیه ی کلاسها و لایوها این حرکت، معامله ی دل است با خدا و لا غیر بنده از بهمن ۱۴۰۲ عضو انجمن شدم وقتی میدیدم که استاد سجادی فر و استاد آرمان کلاسها را راس تایم، بدون تاخیر و با نهایت محتوا و کیفیت برگزار میکنند، به خودم اجازه حتی یک ثانیه تاخیر در کلاس را نمیدادم و خودم را ملزم به حضور به موقع، و مرور با دقت کلاسها جزوه نویسی و ... میدانستم الآن بعد از حدود ۸ ماه که امروز در آزمون قبول شدم، آنقدر خوشحالم و شاکر که توانستم تا این مرحله نتیجه تلاشهای خودم، پاسخی شایسته به مردانگی این دو مرد بزرگ ، استاد سجادی فر و استاد آرمان را در حد توان بدم غرور و نشاطی که این دو مرد بزرگ در دل اعضای خانواده ایجاد کردند، وصف ناپذیره مطمئن باش عزیزم که کارمای جهان، به گونه ای پاسخ تمام خیر خواهیهای تو و مهربانیها و آرزوهای قشنگ و مثبت تو رو داده که امروز در این خانواده عضو هستی و در کنار این دو مرد بزرگ، که هر آنچه در چنته دارند را با نهایت اخلاص در کف دو دست تقدیم تو کرده اند به گذشته فکر نکن فقط آینده زیبای خودت و حال قشنگ و مملو از عشقتو در این لحظه به واسطه این دو مرد بزرگ ببین و خدارو هزاران مرتبه شکر کن اونقدر آموزشها مفید بوده اند که اگر قبلا از حرکت قیمت سر در گم و گاها نا امید میشدی ولی الآن از حرکتش لذت میبری نمره این سیستم آموزشی از ۵، بیسته و نمره منتورینگ از ۵، چهل و نمره بزرگی دل این دو مرد از ۵ ، هزار تبریک به خانواده انجمن نخبگان ترید که بواسطه دو مرد بزرگ در کنار یکدیگر جمع هستند و با یک فرکانس در خوش ترین حال زندگی میکنند و مسیر کمال را طی میکنند RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - فاطمه جعفرزاده - 2024/09/22 سلام و عرض ادب خدمت استادان گرانقدر و همراهان همیشگی انجمن بنده کوچیک شما فاطمه جعفرزاده هستم ۲۸ ساله از تهران تقریبا یک سال دست و پا شکسته با ترید از طریق آموزش های پرایس اکشنی آشنا هستم ولی با دیدن چندین باره آموزش ها بازم هم سردرگم و به دنبال سوال هام بودم چندین بار در این بازار ترید زدم که بعضی باعث سود بعضی باعث ضرر شد که اگر بخوام صادقانه صحبت کنم نه دلیل سودم رو متوجه میشدم نه دلیل ضرر در پوزیشن ها تا اینکه با انجمن نخبگان ترید آشناشدم این قسمت رو سبز نوشتم چون واقعا این انجمن منو امیدوار کرد به آینده ،به سود مستمر ،به پشتیبانی همه جوره افراد پرقدرت انجمن حسی که به این انجمن دارم:در حقیقت من خانواده اصلیم و شغل اصلیمو پیدا کردم من میدونم با وجود اساتیدی چون استاد آرمان و استاد سجادی فر من در آینده ای نه چندان دور جزو کسانی میشم که میتونم باعث کاهش فقر در ایران بشم و مردمم رو شاد کنم تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردم :مثل یک بچه شیرخوار از من مراقبت شد پشتیبانی و حمایت شد تا بتونم به مرحله تاتی کردن برسم و به زودی میدونم که میتونم با در دست داشتن دستان پرتوان این انجمن به دویدن و سرعت بالایی برسم از ۱تا ۵ به این انجمن نمره ۵ رو میدم ولی به اعتقادم به انجمن نه به تک تک کلمات و جملات و صفحات این انجمن باید نمره ۱۰۰ داد و ۵ عدد ناچیزیه در برابر عظمت و قدرت این انجمن به بچه های منتور هم عدد ۵ قطعا تعلق میگیره و یه خسته نباشید از همین جا بهشون میگم بی نظیرید بی نظیر من فکر میکنم تا کمتر از یکی دوماه دیگه من جزو افراد لایو ترید هستم بزرگترین هدفم تا آخر امسال برای خودم بی نیازی در درآمد و رسیدن به درآمد ۲هزار دلاری در ماه است و بزرگترین هدفم برای انجمن و کشورم ایران تبدیل شدن به یک منتور با سواد و قدرتمند و آموزش به افراد جامعه برای رسیدن به درآمد و ریشه کن کردن فقر و کلاهبرداری به امید روزی که مجدد گردهم جمع بشیم و از اهدافی که تیک زدیم صحبت کنیم RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - شهاب شمشیری - 2024/09/23 به نام خدا عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان و اساتید من شهاب شمشیری 38 ساله از تهران و تقریبا 5 سال تجربه ترید در بازار فارکس دارم و تا الان یکی دو تا حساب کوچک کال کردم و یه حساب 8000 دلاری و متاسفانه توی این 5 سال با آموزشهای مختلف دور خودم چرخیدم و هیچوق سود مستمر نداشتم اما با آموزشهایی که توی این مدت کوتاه توی انجمن دیدم و آموزشهای استاد آرمان عزیز و بقیه بچه ها نگاهم کلا به بازار عوض شد و بازار رو جور دیگه ای میبینم . 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ این سوال برای من فقط یک جواب داره و اون اینه که دیگه ترید برام به عنوان شغل ثابت و تنها منبع درآمدم یه آرزو نیست و مطمئنم این تیم قوی و اساتید این انجمن و همه بچه های انجمن که برای خودشون توی تحلیل صاحب نظر هستن , باعث رشد و پیشرفت کل انجمن میشن. 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟والا تجربه که چی بگم , کلا همش تجربس از اولین جلسه تا آخرین جلسه ای که تا الان حضور داشتم همش تجربه بوده و همه چیزهایی که توی جلسات گفته میشه توی زندگی و توی جامعه هم قابل استفادس .اینجا دانشگاه آدم سازیه که مثلش هیچ جا پیدا نمیشه .یه تجربه مهم که کسب کردم رو میگم شما تا آخرش رو متوجه میشین , توی این 5 سال تا حالا یکبار هم روی چارت از خودم نپرسیده بودم که هدف حرکت قیمت کجاس ,حتی یکبار هم کسی نگفته بود یا نشنیده بودم اما اینجا فهمیدم که این مهمترین و اولین سواله 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟قطعا 5 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ والا تا الان خیلی درگیر منتورینگ نبودم که تجربه دیگه ای داشته باشم ولی تا الان همه چی برای من عالی بوده و 5 میدم 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟والا من توی یک سری مسایل یکم ضعیف عمل میکنم ایشالا اونها رو بهتر کنم 3 ماه دیگه 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟واقعا تنها هدفم فقط اینه که مطمئن بشم هرهفته سود مستمرم رو از بازار میگیرم و خرج زندگیم رو درمیارم و از کار پر استرسم استعفا بدم , مطمئنم که تا آخر امسال اتفاق میفته RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علیرضا علیان - 2024/09/24 سلام به همه دوستان علیرضا هستم 37 ساله تهران از دنیای ترید فقط شنیده بودم پول خوبی داره هرکسی که میبینی میگه من تریدر هستم ولی بعد از اینکه یکم در این باره خوندم متوجه شدم اینجوری نیست و این هکش فریب برای فروختن پکیج تا بعد از گشتن های زیاد با انجمن اشنا شدم و تازه درک کردم تریدر بودن یعنی چی و خدا رو شاکرم که در این مسیر از همون اول با انجمن اشنا شدم ![]() 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ وقتی تلاش استادها رو میبینم اونم برای اموزش ما و بعد دوستان که دارن برای پیشرفت تلاش میکنن حس رقابت و سر خوشی دارم ………………………………………………… . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
تریدر بودن به معامله کردن نیست سود گرفتن نیست راز کار در مستمر بودن و حفظ سرمایه هستش
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟
میشه بگم 100 چون 1 تا 5 خیلی کم
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
100 واقعا همیشه در سریع ترین وقت ممکن جواب گو بودن
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
باید تمرین کنم من دوست دارم زودتر از چیزی که هست به این درجه برسم و تلاش میکنم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
که در کنار خانواده و استادان به سود مستمر برسم
…………………………………………….. . . . . .
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علیرضا مظلوم زاده - 2024/09/24 عرض ادب و احترام مظلوم زاده هستم علیرضا 30 ساله از شیراز بنده از اواخر سال 1400 وارد بازارهای مالی شدم اکثرا آموزش های رایگان نگاه میکردم تک و توک دوره های مالی ثبت نام کردم ، دیماه 1401 بود که زدم به سیم آخر گفتم یکبار واسه همیشه اصولی و حرفه ای یاد بگیرم بازارو ، اونموقع بازار ارز دیجیتال فعالیت داشتم هنوز با فارکس آشنا نشده بودم . خلاصه یه دوره آکادمیک سنگین تهیه کردم به ارزش 14 ملیون تومن و شروع کردم، واسم پول سنگینی بود ، یعنی همه پولم بود ! یجورایی می خواستم خودمو مجبور کنم به "زود به درآمد رسیدن" . نشستم پاش و یادش گرفتم ، فراز و نشیب داشت خیلی ، دوره هم سنگین بود خداییش ! پر از فرمولای ریاضی و محاسباتی واسه پرداخت کارمزد کمتر و حجم هر بلاک چقدره و سرعت هش چطور محاسبه میشه و شکل تراکنش های شبکه و انواع ولت آدرس ها از نظر سرعت و پهنای باند و خیلی چیزای دیگه ... در کل واسم بد نبود خیلی چیزا یاد گرفتم چشمم به دنیای مدرن باز شد یجورایی . ولی خب هنوز خبری از سود مستمر و استقلال مالی نبود . معامله میزدم ولی سودم به ضررم نمیارزید . رفته رفته بحث بازار فارکس به گوشم خورد ، اول که چون شناخت نداشتم تعصب کریپتو رو میکشیدم و جبهه میگرفتم واسه ورود به فارکس ، بعد مدتی یه دوره جدید ثبت نام کردم یه گروه چند نفری بود و کارشون صرفا تجربی بود ، بازم باید بلد میبودی تا بفهمی اینا چی میگن ! ولی خب باعث شد مسیر واسم شناخته تر بشه. اواخر سال 1402 بود که اتفاقی توی اینستا یکی از کلیپای آقای سجادیفر رو دیدم و به نظرم اومد خیلی قاعده مندانه و اصولی کار میکنن . توی همین حال و هوا یکی از عزیزانم هم تو فامیل همچنین اتفاقی یک کلیپ از آقای سجادیفر دیده بودن . من و این عزیز آخر هفته همدیگرو دیدیم و داستان و تعریف کردیم که یه انجمن هست و فلانه و .. عه ! توام دیدی ؟ آره ! بریم ؟ بریم ! ![]() دیگه ثبت نام کردیم و وارد شدیم البته من اوضاع مالیم خیلی مساعد نبود تا به خودم جنبیدم شد تعطیلات عید نوروز .) بسیار بسیار خوشحالم از اینکه آشنا شدم با این انجمن ، با آدمایی که عملا دلسوزانه 100 خودشونو میذارن ، چقدر مسؤلیت پذیرن ، و میدونن ! همیشه دنبال آدمایی بودم که دانایی دارن نه زبون نه شواف، اونایی که تو خلوت خودشون هم خوب زندگی میکنن . کسانی رو الگو دارم و میذارم که نه فقط تو یک زمینه رشد کردن. اونایی واسم با ارزشن که حرف زدنشون درسته، نوع برخوردشون با آدما حرفه ایه ،حتی با طبیعت با حیوانات رفتار صحیحی دارن، دلیل دارن واسه انجام هر کارشون ! آدمایی که مقلد نیستن مرجع تقلیدن ! اینجا اساتیدی داره به شدت آگاه و دانا و با معلومات ، کلام میکنن ما لذت میبریم ! خلاصه که همه چی حساب کتاب شدست و فکر پشتشه ، جایی یا چیزیه که پیدا کردنش بیرون سخته و پیدا شدنش به خود من و شما بستگی داره. در کل حس میکنم اینجا دیگه خونه آخره ، شاخه آخره ، مسیر درستیه میمونه فقط همت کنیم بریم جلو ! بریم ؟ .) 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس فوق العاده عالی ، حس کاری که دوسش دارم و با حوصله وقت میذارم ، حس آشپزی 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ تجربه من صبر بود بیشتر ، نظم دادن زندگیم بود ، بیشتر از قبل اهمیت دادن به سلامت جسمم بود ، کتاب خون تر شدم ، آروم تر شدم ، تو بحث کار هم همون عجله نکردنه بیشتر طبق آموخته ها راحت به انتظار میشینم تا اتفاق بیافته، صبور و مسلط مثل شکارچی. 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی؟ سیستم 5 محتوا 4.9 شاید اطلاعات بیشتری باشه من ندونم ![]() 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ این واقعا 5 چون تا الان جایی بهتر ندیدم 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ والا راستش ستاره داشتن یا نداشتن خیــــــــــــــــــــلی واسم ملاک نبود اوایل ، چون بالاخره اتفاق میافته دیگه ! دیر و زود داره... اما به دو ستاره که رسیدم به مسؤلیت های جدید برخوردم که بی معرفتیه بخوام پشت گوش بندازم ، پس تلاش بیشتر میکنم هم خودم هم بقیه بچه ها برسیم . یکی دو ماه دیگه ایشالا. 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ 403 سال پر تلاشیه واسه من و در هر صورت آخر سال یه عیدی تپل به خودم میدم . ولی اینجا کنار تیم باحال و اساتید عالی هدفم اینه به یه حدی رسیده باشم که کمتر اذیت کنم عزیزان رو با خطا هام. اینکه انقدر حرفه ای بشم که تو زمان خیلی کم بتونم هر شاخصی رو رفتار شناسی کنم ، کلا دوست دارم تحلیلگر ماهری باشم و سبک خودمو داشته باشم. ایشالا تا آخر 403 اتاق لایو و رفتیم تمریناشو حسابی جا انداختیم فکر و جسم آماده ، همه مدیریتا رعایت شده ، میریم واسه برداشت سال 404 . کل سال سیستم بانکا بزنه Error 404 ! پ.ن : (چون این داستان مربوط به زندگی تریدریم هست چیزی نگفتم والا از کودکی هنر آشپزی رو علمی و تخصصی به عنوان یه حرفه دنبال میکنم ولی کار اصلیم نیست) RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - رضا مهرابی - 2024/09/26 با سلام رضا مهرابی زاده هستم حدود 5سالی هست در بازارهای مالی فارکس و کریتو فعال هستم من در این پنج سال سبک های زیادی رو اموزش دیدم ولی وقتی میخواستم ترید انجام بدم عملا هیچ کاری نمی تونستم بکنم اینقدر اذیت شدم و ترید من بیشتر توی کریپتو بود که با کانال سیگنال معامله میکردم همش ضرر ده بودم در کل استحوان دار و با برنامه هیچوقت نتونستم ترید بزنم الان در خدمت مجمعوعه نخبگان هستم تا انشااله این قفل پنج ساله بصورت اصولی باز شود و منترید زدن رو بتونم اصولی انجام بدم * حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ حس میکنم بهترین جای ممکن هستم از روزی که شروع به اموزش ها کردم در درونم احساس عجیبی رو تجربه میکنم که اینابار نقطه درستی ایستادم واقعا سپاسگذارم... *تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ اینقدر لول اموزشها بالاست و اینقدر شیرین اموزش میدن استاد ادم دلش نمیخواد ثانیه ای از تدریس استاد رو نفهمند سرسری بگذری ازش دوست دارم ثانیهد به ثانیه اموزش رو با جان دل پیش ببرم... *از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ واقعا بالاترین نمره ممکن رو میخوام بدم و همچنین تشکر ویژه از اساتید بزرگوارم دارم که من رو با این اموزش فراسبک اشنا کردن... *اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ بخدا قسم من هر موقع اموزش ها رو می بینم صدای علی اقا میاد بالا خود بخود گلیمر (یه وایب احساسی قشنگ یه شعف خاصی وجودم رو میگیره ) میشم و بسیار عالی هستن خودشون و گروه منتورینگشون... *فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ واقعا عجله ای ندارم مهم اینه که درست اموزش ببینم مسئولیت پذیر باشم و تمارین رو درست انجام بدم هر موقع با ریتم درست پیش رفتم و استاد تشخیص دادن من اماده ام... * بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ من حقیقتا هدفی ترسیم نکرده ام ولی چشم انداز بسیار مثبتی دارم و به این روشن بینی رسیدم در مسیر درست هستم... در پایان با تشکر از مجموعه وزین انجمن نخبگان ترید دارم بعداز چندین سال من رو از سردرگمی دراوردند احساس مهم بودن باارزش بودن دارم ممنونم از این حس زیبای که برای من ساختین |