![]() |
|
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir) +-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10) |
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - پوریا سواری - 2024/09/11 پوریا سواری هستم 24ساله از کردستان یک سال پیش با بازار های مالی آشنا شدم و با سبک های کلاسیک کارمو شروع کردم متاسفانه بعد از کلی تلاش نتونستم نتیجه خاصی از این سبک ها بگیرم و خداروشاکرم کهحدودا دو ماه پیش با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم توی این خانواده بزرگ همه با هم زیر نظر استاد بزرگی تحت آموزش هستیم و این استاد عزیز ما ترید و مباحث مربوط به اون رو بهونه ای کردن که به واسطه اون روی تمام لایه های ذهن ما کار زیادی انجام دادن اینطور بگم که حتی روابط اجتماعی ما هم بسیار تحت تاثیر مثبت قرار گرفته بعد ار اون از مباحث تکنیکالی اسمارت مانی و IST نکاتی رو به ما اراعه دادن که بدون شک هیچ جایی اسمی ازشون برده نشده تا همین الانی که مباحث هنوز تکمیل نشده ما رو به درکی از مارکت رسوندن که میتونیم روزیمون رو از بازار بگیریم استاد سجادی فر هم خیلی دلسوزانه مشتاق به پاسخگویی تمام سوالات اعضای خانواده بزرگ هستن بدون شک بهترین تصمیم زندگیم شرکت توی همچین انجمنی بوده حتی اگر به احتمال یک درصد زمانی هم به سود مستمر در بازار های مالی نرسم باز هم ممنون اساتید عزیزمون هستم. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - فرید فرجام فر - 2024/09/11 سلام و درود خدمت همه دوستان فرید فرجام فر هستم 48 ساله از تهران نزدیک ب 4 ساله در بازار غعالیت دارم و دورهای زیادی دیدم و هنوز موفق ب کسب درامد مستعمر نشدم 1- حسی ک در کنار انجمن دارم ؟ اعتماد ب نفس بهتری پیدا کردم 2- تجربه ای ک از اموزش ب دست اوردی ؟ ب نظر خودم اموزش جدید تمام نکات قبلی که اموزش دیده بودم رو کاملا شست و برد الان اگاه تر با دید بهتر تو مسیر هستم 3- از 1 تا 5 ب سیستم اموزشی و محتوای اموزشیچه نمره ای میدی ؟ پننننننننننننج 4اگر بخوای از 1 تا 5 ب تیم منتورینگ اقای سجادیفر نمره بدی چه عددی هست ؟پنننننننننننننج 5- فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه ؟ از نظر خودم واقعا الان امادگی دارم از همه ابعاد 6-بزرگترین هدف تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش برسی ؟ رسیدن ب بهترین شکل و ابعاد یک تریدر موفق RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - امید احمدی - 2024/09/12 به نام خدا
سلام و درود فراوان خدمت تمام دوستان
امید احمدی هستم 31 ساله از شهر اراک ، اگه بخوام کل تجربه بازار های مالی خودم رو بگم جمعا با بورس ایران و کریپتو و فارکس (تا حالا دست آورد و درامدی نداشته) نزدیک 5 سال هست فعالیت دارم . دوره های زیادی خریداره کردم حتی کلاس های حضوری هم رفتم . بعد از هر دوره حس می کردم خیلی یاد گرفتم ، میرفتم ترید می کردم و با کلی ضرر و ناامیدی دنبال یک دوره دیگه می گشتم . تا اینکه با انجمن آشنا شدم و بعد از دیدن چند جلسه اول فهمیدم که اصلا چیزی از بازار نمیدونم . با اجازه استاد آرمان و استاد سجادی فر نظرمو در مورد انجمن میدم . -حسی که در کنار خانواده smcfx داری ؟ وقتی میبینم تک تک اعضا مثل خانواده به هم کمک میکنند و و افراد با تجربه تر خیلی دوستانه نظرشون رو در مورد تمارین میدن حس خوبی میده . -تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردیی ؟ اولین تجربه من صبور بودن و قدم به قدم پیش رفتن بود و در ادامه ایجاد دید صحیح به نمودار ، تحت آموزش های خوب استاد آرمان . -از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره ای میدی ؟ بدون اغراق 5 -اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی فر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ فقط 5 -فکر می کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید رو برات باز کنه ؟ تمام تلاشمو میکنم تا بتونم تو انجمنن فعالیت داشته باشم و به شخصه زمانش زیاد مهم نیست -بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمینی بهش میرسی ؟ بزرگترین هدفم تاآخر امسال ، تبدیل شدن به یک تریدر و داشتم سود مستمر . RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد جواد لاجوردی - 2024/09/13 به نام بی نام او
عرض ادب و احترام خدمت استاد آرمانِ جان ، جناب علی آقای سجادیفر عزیز و همه عزیزان داخل انجمنمحمدجواد لاجوردی هستم متولد 1362 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) من هم خوش شانسم هم خوشحالم که مثل خیلی از دوستان داخل انجمن طعم تلخ تجربیات آموزشهای بی سر و ته رو نچشیدم من تجربه زیادی توی بازار فارکس نداشتم خداوند رو شاکرم که این راه رو با نظارت این انجمن قراره پیش برم 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) به نظر من هر مسیری و هر راه و روشی برای هموارتر شدن و آسونتر شدن نیاز به یک همراه یا یک بلد داره تا گاهی سرعت بهمون بده گاهی مانعمون بشه گاهی نشونمون بده و گاهی نشانی برایمان بگذارد تا کمی بگردیم و پیدا کنیم (تلاش برای درک مطب) من توی مرحله شناخت و ارزیابی هستم تا امروز که 44 روز از ورودم به انجمن میگذره زاویه دیدم بازتر ، ذهنم پذیراتره و خیلی آرومتر شدم و عجله برای رسیدن ندارم تلاش من و مسیر قراره منو به درک برسونه مخصوصا اینجا با انجمن، لذت میبرم از اینجا بودن حس میکنم جناب استاد آرمان تمام تلاش خودشون رو دارن میکنن تا آرمانی رو در ما رشد بدن و ما رو به باوری برسونن و من تشنه تر و مشتاق ترم تا ببینم که نتیجه این همراهی و شاهدی با من چه میکنه 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) من تقریبا از صفر با انجمن اومدم و تجربه آموزش در این مسیر رو جایی تجربه نکردم ولی با مشاهداتم و اندک پیشرفتم و نظرات دوستان داخل انجمن قطعا 5 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) واقعا دلسوزن واقعا پیگیرن و نمره 5 نمیتونه بیان کنه حس ارادت منو 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) من اهل پیشبینی و حدس و گمان نیستم یک هفته هست که تو جلسه 10 و 11 گیر کردم هر وقت درکش رو بگیرم به کسری از ثانیه دسترسی من رو باز میکنن 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) من اینجا توی مسیر درستم و دوستانی دارم که بی دریغ کمک میکنن اینجا بودن و موندن مطمئنا هدفهای بزرگی رو برای من به ارمغان میاره تا الان که عالی بوده هدف بعدیم بتونم خودم رو به جلسات بروز جناب استاد برسونم به امید خدا طلب خیر دارم برای همه همراهان داخل انجمن
![]() RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - امیر عباس فتحی زاده - 2024/09/14 سلام و ادب خدمت دوستان انجمن و استادان محترم من امیرعباس فتحی زاده 24 سال از کرمان.اولین تجربه و ورود من میرسه یه سال 1400 یه آگهی استخدامی دیدم برای درامد دلاری به همراه اموزش یه مجموعه بود که اول اموزش میداد بعد از اموزش یه حساب دمو میزاشت در اختیارمون باید اصولی طبق استراتژی که یاد داده بود یه درصد مورد نیاز رشدش میدادیم مثل حساب های الان پراپ روز مصاحبه یه مبلغ از کسانی که مصاحبه رو قبول شده بودن برای اموزش گرفتن و شروع شد واقعا برام جلب بود چنین بیزینسی ولی خیلی برام سسخت بود استراتژی اون شخص که خودش طراحی کرده بود اسمش هفت خط بود هفتا خط مینداخت روی چارت میرفت بلا بای باید میگرفتیم میرفت پایین سل اولش به نظر ساده میومد ولی من هربار که وارد میشدم بر عکس میرفت تلاشم رو کردم ولی نشد اونی که فکرش رو میکردم دیگه بیخیالش شدم تازه هم بحث ارز های دیجیتال داغ شده بود تصمیم به ورود به اون بازار رو داشتم ولی چون مثل فارکس نبود روش خرید فروشش یه جورایی به دلم ننشست کلا رها کردم تا بحث ایردراپ ناتکوین که برای برداشتش دوباره پام باز شد یه دوره رایگان مقدماتی دیدم درمورد بلاک چین ساخت ولت ثبت نام صرافی و... دوباره شروع کردم گفتم اینبار بیشتر تلاش میکنم که توی این کار موفق بشم بدون اموزش یه چند باری معامله انجام دادم طبق اصول حمایت مقاومت که بیشتر ضرر بود تا سود شروع کردم دنبال یه اموزش اصولی که با یه اموزش رایگان اسمارت مانی اشنا شدم کامل نبود البته. در همین حین میدیدم بعضیا اتاق لایو ترید دارن و دیگران ثبت نام میکنند بعضیا رایگان و بعضیا پولی همرا اون شخص ترید میزنن گفتم چرا برم دوره اموزش بینم ثبت نام میکنم همینجوری سود میکنم اموزش هم داخل این اتاق هم کم کم یاد میگیرم تا یه روز یه پست از اقای سجادی فر دیدم و گفتم ایشون به نظر میاد بهتره و کامل تر هست برای لایو ترید توی سایت ثبت نام کردم و توی یکی از جلسات جمعه ها شرکت کردم وقتی صحبت میکردن متوجه شدم باید دوره تهیه کنم پشیمون شدم که ولش کنم ولی صحبت های درمورد استاد ارمان داشتن و حقیقت این بازار دو دل بود وقت دوره مقدماتی رو دیدم گفتم اینجا فرق میکنه یه چیز دیگه اینجا هست ثیت نام کردم و الان به خودم میگم بهترین تصمیمی بود که گرفتم. تشکر از استادان آرمان بزرگوار و اقای سجادی فر عزیز. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) ه حس عالی که باعث تغییر من میشه 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) تغیر دید نسبت به بازار های مالی 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) قطعا 5 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) نمره شماره 5 رو میدم انگار دارن به خودشون یاد میدن با تمام توان 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) نمیدونم ولی امیدوارم اون روز یه دید کاملا درستی رسیده باشم 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - میثم دارابی فر - 2024/09/14 عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان عزیز و استاد آرمان و استاد سجادی فر عزیز خیلی خوشحال هستم از اینکه در کنار شما خوبان و دوستان عزیز هستم و بابت این موضوع از خدای خودم تشکر می کنم بنده رو با این انجمن و شما دوستان عزیز آشنا کرد من میثم دارابی فر 38 ساله از خراسان رضوی مشهد حدود یک سال نیم است که با بازار های مالی آشنا شدم به توست یکی از دوستان فعالیت خودم در بازار فارکس شروع کردم شروع آشنای من با این بازار واقعا برام تلخ بود چرا که با اعتماد بیش از حد به همون دوستی که بنده رو با این بازار آشنا کرد بدون تحقیق بدون هیچ گونه اطلاعات سرمایه زیادی بهش دادم و زحمت کشیدن کل سرمایه زندگی بنده رو در عرض یک ماه به باد دادن و مقصر خودم بودم در این یک سال نیم فقط درگیر آموزش های پرایس اکشن و لیکوییدیتی بودم در فضایی مجازی و در هیچ دوره ای شرکت نکردم تا اینکه به لطف خدای خودم با این انجمن و بهتر بگم با انجمن خودم آشنا شدم حسی که در کنار خانواده smcfx دارم خیلی خوشحالم در کنار شما دوستان عزیز قرار گرفتم تشکر می کنم از استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر عزیز که این خانواده بزرگ تشکیل دادن برای مردم کشور عزیز خودشون که ما رو از این سردرگمی نجات بدن و چراغ راهی برای ما باشند برای شما و همه دوستان ارزوی سلامتی دارم تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردم تا به این مرحله واقعا عالی بوده و به نظرم استاد چراغ راه برای ما در همون جلسات اول روشن کردن و نتیجه برمی گرده به خود ما چرا که هیچ مهارتی بدون تمرین و تکرار زیاد به دست نمیاد از 1 تا 5 به سیستم آموزشی خانواده عزیزم قطعا نمره 5 میدم اگر بخوام به تیم منتورینگ استاد سجادی فر عزیز نمره بدم قطعا نمره 5 میدم سوال 5 حقیقت به این موضوع فکر نکردم و بستگی به درک خودم داره من تمام تلاش خودم می کنم برای ارتقا خودم و درک بهتر آموزش ها امیدوارم بتونم به این درک بالا با تمرین و تکرار زیاد برسم و تشخیص این موضوع فکر می کنم به استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر عزیز برمی گرده بزرگترین هدف من تا اخر امسال این موضوع است که بتونم خودم رو به درک بالا و شناخت رفتار قیمت برسونم و در اخر بازهم تشکر می کنم از همه دوستان و خانواده عزیزم و استاد آرمان و استاد سجادی فر بهترین هارو برای تک تک دوستان آرزو می کنم
RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - شیوا یوسفیان - 2024/09/14 سلام و عرض ادب خدمت همه اعضای این خانواده دوست داشتنی. من شیوا یوسفیان هستم. 29 ساله. مربی ورزشی (فیتنس) هستم حدودا پنج سالی هست باداداشم با بازار های مالی آشنا شدم و دوره های زیادی رو تو این زمینه گذروندم. مثل اکثر دوستان عزیزم منم به نتیجه دلخواه نتونستم برسم. تا اینکه داداشم دو ماه زود تر از من وارد انجمن نخبگان ترید شده بود و به منم معرفی کرد تا وارد بشم (مرسی داداش همیشه نور راهمی) از این خوشحالم که تجربه ها و دوره های قبلی باعث شدن ارزش این انجمن و اساتید گرانقدرم جناب آرمان و جناب سجادی فر رو خیلی بیشتر متوجه بشم . از خدا ممنونم که این انجمن رو سر راه من قرار داد که عضوی از این خانواده باشم. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) علاوه بر اینکه حس یک خانواده رو دارم، احساس میکنم یک نزدیکی از جنس رفاقت های ناب بین اعضامون هست، و خیلی برای من دلنشینه، همه دور هم جمع شدیم که خالصانه به پیشرفت هم کمک کنیم. فوق العادس این حس. 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) حس میکنم یک چشم انداز ذهنی متفاوت برای من شکل گرفته با آموزش های استاد آرمان و استاد سجادی فر ، از حالت تک بعدی خارج شدم و جوری این شغل و مارکت رو میبینم که تا الان هیچ وقت ندیده بودم. و این تاثیر زیادی تو بقیه جنبه های زندگیم گذاشته. آموزش ها برای من خیلی خاص هستن و هربار انگار یه جرقه تو مغزم روشن میشه. 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) قطعا پنج 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) بدون شک پنج 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) حقیقتا نمیدونم ، ولی میدونم که میخوام همه تلاشمو بکنم که هر وقت صلاحیت داشتم قبول بشم. 6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) رسیدن به دیدگاه درست در ترید و درک مفهومی همه مطالب آموزشی و کمک به خانواده. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - saeed nikroo - 2024/09/17 من سعید نیک رو هستم ۵۱ ساله و ساکن کرج.کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک هستم و از رتبه های ممتاز دانشگاه سراسری .در بازارهای مالی از بورس تهران شروع کردمدقیقا از ۸ خرداد ۹۸ . دست و پا شکسته از اینترنت یه سری آموزشها رو اینترنت دیدم مثل حمایت و مقاومت و خط روند و کندل شناسی و ... . از بهمن ماه ۱۴۰۱ با بازار کریپتو آشنا شدم وشروع دوره های کذایی آموزش از اسفند ۱۴۰۱ شروع شد . که ایکاش اون موقع انجمنی مثل انجمن نخبگان و شخصی مثل جناب سجادی فر سر راه من قرار میگرفت تا اینقدر به بیراهه نرم.دوره پشت دوره گذروندم دقیقا ۶ دورهو چندین دوره هم از اینترنت گذروندم ولی به سود مسمتر نرسیدم .مدام حساب رو شارژمیکردم و به علت عدم پایبندی به مدیریت سرمایه و نداشتن پلن معاملاتی و ذهنیت درست بارها و بارها حسابم رو کال کردم.همه اینها مربوط به ضعف دوره های آموزشی و نداشتن منتور بود. خیلی اتفاقی مثل بیشتر بچه های انجمن در اینستاگرام با جناب سجادی فر آشنا شدم . صحبتهای که از ایشون شنیدم به دلم نشست و خواستم برای آخرین بار از آموزشی جدید استفاده کنم و وارد انجمن نخبگان شدم. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری) درابتدا به دیدی که نسبت به بقیه آموزشهایی که در سطح ایران وجود داره وارد شدم و فکر میکردم بعد از آموزشها رها میشیم در بازار و مجدد ضرر پشت ضرر. خیلی خوشحالم که در این جمع هستم و به آینده مسیر تریدری خودم بسیار امیدوارم (تقریبا ۱۰۰ درصد).قصد تعریف و تمجید ندارم ولی این انجمن نامبر وان هست .منشور انجمن گویای همه چیز هست و باعث افتخاره که در این جمع هستم. 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری) من در این دوسالی که بازار فارکس رو شروع کردم برای اولین بار هست که اسمارت مانی رو آموزش میبینم و برام سبکی کاملا جدید هست.مفهوم بازار و حرکتهای نقدینگی رو خیلی بهتر گذشته درک میکنم . موضوع جالبتری که برای من اتفاق افتاده تغییراتی هست که تو این مدت در من ایجاد شده. من اون شخص اسفند ماه ۱۴۰۲ نیستم و دیدم به زندگی و اطرافیانم خیلی تغییر کرده که همه اینها رو مدیون این انجمن و جناب سجادی فر و استاد آرمان عزیز میدونم. 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری) قطعا ۵ 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) منتورینگ جناب سجادیفر بسیار عالی است و سریعا پاسخ میدن.نمره منتورینگ ۵ هست. 5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری) البته من خیلی دیر این نوشته رو قرار دادم . انشاا... به زودی. ……………………………………………6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) بزرگترین هدفم ارتقای شخصیتم چه در زندگی شخصی و چه در مسیر تریدر بودنه.بسیار امید دارم که بهش میرسم.اهداف ثانویه ام هم تسلط بر اسمارت مانی و رسیدن به سود مستمر هست. RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - بهنام صادقی - 2024/09/17 من بهنام صادقی هستم 39 ساله از تبریز - 13 سال مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات یک سازمان بودم. 12 سال سابقه سرمایه گذاری و فعالیت حرفه ای در بورس ایران رو داشتم. و زندگی من اساسا نه با کارمندی بلکه بر اساس درامدم از بورس ساخته شده و خانه و ماشین و ازدواج حتی تلویزیون و لوستر خونه رو هم با پول بورس خریدم. ده ها جلد کتاب آموزشی مختلف از جان مورفی گرفته در تکنیکال کلاسیک تا داینامیک تریدینگ رابرت ماینر و کتاب های اقای پرچر در الیوت و کتاب های مربوط به جناب گن و هم چنین کتاب های روانشناسی مختلف از جمله شیوه لاکپشت ها هفت گناه کبیره ، مربی معامله گری روزانه و معامله گر منظم و غیره مطالعه کردم. شاگرد چند استاد خوب کشور در حوزه سرمایه گذاری بوده ام. ( الیوت و گن ) در 4 سال اخیر تجربه ترید در بازارهای مالی از جمله کریپتو (ارز دیجیتال) و فارکس دارم درگیر آموزشهای متعددی از جمله (پرایس اکشن ، اسمارت مانی و سبک گن و چرخه های زمانی . . .) بودم 4 سال گذشته شاگرد یکی از اساتید گن و چرخه های زمانی بصورت خصوصی بوده ام. و با این اینکه تلاش های بسیار زیادی در این زمینه داشته ام بعد از 4 سال با توجه به اینکه هدف من تریدر واقعی شدن هست متوجه شدم این سبک مناسب سرمایه گذاری است جوابگوی نیاز بازار فارکس نیست به اصطلاح علی اقا فنجانم را خالی کردم و وارد فرا سبک شدم. و نتیجه کار من رو حیرت زده کرده و در طی این 5 ماه گذشته بخش بزرگی از انرژی من صرف مطالعه و تمرین نوت برداری و تحقیق بر روی فلسفه ی فرا سبک بوده است. و از جلسه ششم به بعد برای من حجت تمام شد و گره های ذهنی و نقاط کور بازار برایم کشف شد. خدا رو شاکرم در آخر از استاد آرمان عزیز کمال تشکر را دارم بگشای لب که قند فراونم آروزست *** بنمای رخ که باغ و گلستانم آروزست *** ای افتاب حسن برون آ دمی ز ابر *** کان چهره ی مشعشع تابانم آروزست 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس قدرت دارم به پشتوانه انجمن ، حس آرامش که فضای اموزشی خوبی داریم.
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
تلاش صبر - کسب مهارت
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟(اجباری)
5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
2
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
1 ماه دیگر یعنی مهر ماه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) برای من یک قدم کافی هست. هر روز یک قدم به سمت تریدر حرفه ای دن RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علی آقاجانی - 2024/09/20 من علی آقاجانی هستم 28 ساله از تبریز. تجربه ای از ترید در بازار مالی جز دو سه ماه کورکورانه و بیهدف از جمله کریپتو و فارکس نداشتم. 1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ اولین باری هست در داخل کشور داخل گروه و مجموعه ای شدم که حس همدلی و تشویق و حمایت برای پیشرفت رو روزانه و هر جلسه دریافت کردم. به نظرم این انجمن در ایران نمونست. واقعا حس یک خانواده رو داره. 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه) آموزش های استاد به شکلی طراحی شده که گویا کاملا با روحیات من از قبل آشنا بودن هیچ عجله ای برای جلو رفتن نبود تا تمام آموزش های قبلی به طور کامل برای اعضا کامل شده باشه و استاد در جلسات پرسش و پاسخ ساعت ها وقتشون رو در اختیار میذاشتن 3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمرهای میدی ؟ قطعا امتیاز 5 کامل حقیقتا نظم در آموزش و جلستات و کاربردی و بنیادی بودنشون بی نظیر بود. 4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ قطعا 5. استاد علی عزیز مثل برادر بزرگ پله های پیشرفت رو بهمون نشون میدادن و در هماهنگی و منتورینگ اعضا تمام انرژی و تلاششون رو انجام دادن |