انجمن SMCFX
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir)
+-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سید احمد حسینی - 2024/09/09

سلام به همه خونواده عزیزم

تشکر میکنم از زحمات ارزشمند استادان عزیزم
استاد آرمان عزیز 
استاد سجادی فر گل

تشکر ویژه دارم از خونواده عزیز انجمن

توی مسیری ک همراهتون بودم تا به امروز ک بیش از ۴ ماه از عضویتم میگذره
نگرشم نسبت به زندگی و مسائل اطرافم بالکل عوض شد

همچنین نسبت به آموزشها و مسائل مرتبط با اون هم تغییراتی بخصوص دیدم

قربان همه شما دوستان
سید احمد حسینی یکی از اعضای خونواده انجمن نخبگان ترید ایران?❤️

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - محمد جوادی - 2024/09/09

سلام و ادب خدمت خانواده ی عزیز و ارزشمند انجمن نخبگان 
من محمد جوادی هستم 28 ساله از اراک و حدودا 3 سال تجربه آشنایی با بازار فارکس رو دارم، و دوسال قبلش هم تو بورس ایران فعالیت میکردم، که متأسفانه نه تو 2 سالی که داخل بورس ایران فعالیت میکردم به نتیجه ای رسیدم و نه 3 سال بعدش که تو بازار فارکس کم و بیش فعالیت میکردم، اگه بخوام واضح بگم تو بورس ایران گاهی سود میکردم و گاهی ضرر ولی تو فارکس که اومدم فقط ضرر بود ، یعنی حدودا 90 درصد پوزیشن هام منجر به ضرر میشد و خیلی کم پیش می اومد که سود کنم، تو مدتی که با بازار فارکس آشنا شدم دوره های پرایس اکشن رو میدیدم و با سبک ها و الگوهای پرایس اکشن پوزیشن میزدم، ولی خب همش ضرر میشد البته از لحاظ ذهنی و روانی هم نمیتونستم خودم رو هنگام معامله کنترل کنم ، یا مارتینگل میکردم و ضررم چندین برابر میشد و یا بعد ضرر میترسیدم و معامله نمیکردم و میدیدم که موقعیت منجر به سود میشد، این از لحاظ روانی و ذهنی بود ، اما تو سبک معاملاتی هم خیلی تناقض میدیدم یعنی میومدم الگوهای سبک پرایس اکشن رو توی چارت پیدا میکردم ، ولی خیلی مواقع اینها نقض میشد، من همیشه فک میکردم مشکل صرفا به خاطر خودمه ولی وقتی به لطف خدا وارد این انجمن شدم متوجه شدم که سبک معاملاتی هم میتونه باعث ضرر و اشتباه تریدر بشه ، که واقعا به نظر من ارزشمند ترین مطلبی که در کنار خونوداه ی بزرگ انجمن یادگرفتم همین مطلب بود 
البته این رو نادیده نگیرم، چیزی که باعث شد من وارد این خونواده ی واقعی و دوست داشتنی بشم، این بود که من همیشه چه تو آموزش ها و چه تو تمرین ها تنهایی فعالیت میکردم، و خیلی دوست داشتم تو این مسیر چن تا رفیق و همراه داشته باشم، چون به عقیده ی من فعالیت گروهی همیشه بهتر نتیجه میده، چون باعث میشه نقطه ضعف های همدیگه رو متذکر بشن و از هم دیگه انرژی بگیرن و ... به همین خاطر وقتی با استاد سجادی فر آشنا شدم و متوجه شدم ایشون بستری رو ایجاد کردن که هم آموزش ترید هستش و هم یه خونواده ی واقعی برای رسیدن به هدف محسوب میشه، برام خیلی جالب بود، چون تا حالا هر دوره ای که دیده بودم صرفا یه پَک آموزشی بود و تمام، ولی انجمن فرق میکرد، و در واقع چیزی که من رو قانع کرد که با این خونواده همراه بشم و (اگه افتخار بدن من هم جزئی از این خونواده باشم) این جنبه ی رفاقتی و فعالیت گروهی این انجمن بود، البته من اولش فک میکردم، این مطلب شاید کمی اغراق شده باشه ، ولی وقتی وارد این خونواده شدم، به حدّی شگفت زده شدم که واقعا نمیتونم توصیف کنم، واقعا نمیدونم خدا رو چجور باید شکر کنم که تونستم با این خونواده آشنا بشم، حتی من خیلی روی جنبه ی آموزشی انجمن حساب باز نکرده بودم ولی وقتی جلسات آموزشی رو شرکت کردم فهمیدم که واقعا با یه تیر 2 نشون زدم، یه دوره ی آموزشی که هیچ جا پیدا نمیشه و یه خونواده ی واقعی و دوست داشتنی که اینقد همراهیت میکنه تا مرحله به مرحله و قدم به قدم باعث پیشرفتت بشه، و همه ی اینها رو مدیون استاد آرمان بزرگ و مهربان و صبور و دلسوز هستم (تک تک این صفات رو بدون ذره ای اغراق به کار میبرم) و همچنین استاد سجادی فر بزرگ که واقعا مدیون این دو بزرگمرد هستم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
حسم رو تو قسمت قبلی به اشتراک گذاشتم، ولی خب اگه بخوام همه ی حسم رو تو یه کلمه خلاصه کنم ، کلمه ای جز (خونواده) نیست
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
مهمترین درکی که تو انجمن بدست آوردم این بود که علاوه بر آموختن سبک های مکانیکی و فرمولیک ما باید یه فراسبک رو درک کنیم و اون رو به عنوان یه معیار قرار بدیم تا بتونیم اشتباهاتمون رو متوجه بشیم و اصلاح کنیم 
یه نکته هم که خیلی مهمه این بود که روند آموزشی تو انجمن مبتنی بر صبر و استمرار هستش، و اینطور نیست که صرفا یه دوره ی آموزشی باشه، یعنی همه ی مراحل به مرور طی میشه و این باعث رشد واقعی تریدر میشه  
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
من از 1 تا 5 ، به این انجمن 5 میدم ،چون یکی از تمایز های دیگه این انجمن با جاهای دیگه اینه که اینجا شما رو تک بُعدی بار نمیارن، و به همه ی ابعادی که یه تریدر نیاز داره پرداخته میشه 
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
عالی و 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
دیدگاهی که به عنوان یه شاگرد اینجا یاد گرفتم این که من تمام تلاشم رو برای هر مرحله ای که بهش میرسم و مواجه میشم میذارم، و نتیجه به موقع خودش اتفاق میوفته، بابت همین من تو این انجمن به یه آرامشی رسیدم که دیگه سعی میکنم عجول نباشم، و صرفا مراحل پیش روی خودم رو سعی می کنم به خوبی پشت سر بذارم و باور دارم که اتفاقی که باید بیوفته میوفته؛ حالا یا یه ماه زودتر یا یه ماه دیرتر ، بلکه حتی اگه 1 سال هم طول بکشه من باز هم به تلاشم ادامه میدم، و واقعا الان که تو این انجمن هستم، مسیری که دارم پیش میرم لذت بخش شده، تعامل با انجمن و رفقای عزیزم اینقد لذت بخشه که هیچ وقت احساس خستگی یا ناامیدی نمیکنم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
یه چیزی که برای من اتفاق افتاد این بود که من قبلا وقتی برای آموزش فارکس وقت میذاشتم، فقط به پول فک میکردم ، ولی وقتی وارد انجمن شدم بعد چند ماه متوجه شدم چیزی که خیلی میتونه برام ارزشمند باشه اینه که شخصیتم رو رشد بدم و به قول علی آقای عزیز level up بشم، وقتی که مطالب مدیریت ذهن توسط استاد عزیز مطرح میشد، واقعا برام باعث تلنگر میشد و خیلی به فکر فرومیرفتم، و الان فهمیدم که هدف اینه که شخصیتم رو رشد بدم، و وقتی این اتفاق بیوفته پول و ثروت هم به دنبالش میاد 

، و به عنوان جمله ی آخرم بگم که این انجمن جایی برای رشد و ارتقای شخصیتی و اقتصادی و اجتماعی شماست، و این تنها هدفی هست که من به دنبالشم و البته این رو هم فهمیدم که این اتفاق به مرور و با صبر و تجربه بدست میاد، پس فقط باید پیش رفت و از مسیر لذت برد Heart

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - ramin rahimi - 2024/09/09

سلام و عرض ادب،
پس از گذراندن حدود سه سال تجربه در بازارهای مالی، کار کردن با سبک‌های مختلف و تجربه هر دو روی سکه سود و زیان، در نهایت به خانواده انجمن نخبگان ترید پیوستم. اکنون قصد دارم تجربیاتم را در این خانواده ارزشمند به اشتراک بگذارم.
حسی که در کنار خانواده SMCFX داری؟
در ابتدا، مانند بسیاری از افراد، به این مجموعه و روش‌های آموزشی آن شک داشتم، به دلیل تجربیات قبلی‌ام. اما خیلی زود، نه تنها شک من از بین رفت، بلکه نگرشی جدید در من شکل گرفت. حسی که مدت‌ها بود تجربه نکرده بودم. اکنون می‌توانم بگویم که این خانواده باعث شد به خودم و توانایی‌های خودم مجدداً باور پیدا کنم و مطمئن شوم که می‌توانم کارهای بزرگی انجام دهم.
تجربه‌ای که از آموزش‌ها به دست آوردی؟
آموزش‌های ارائه شده در این مجموعه، بدون شک متفاوت از تمام آموزش‌هایی است که تاکنون دیده‌ام. این آموزش‌ها نه تنها از نظر مکانیکی، بلکه از نظر روانشناسی و روانشناختی که حلقه گمشده بسیاری از آموزش‌هاست، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای می‌دهی؟
نمره 5. بعد از آشنایی با استاد آرمان عزیز و استاد سجادی‌فر عزیز، به خوبی متوجه شدم که دانش و مهارت این عزیزان در سطح بسیار بالایی قرار دارد. درک دقیق و اهمیت‌دادن آن‌ها به جنبه‌های مختلف معامله‌گری، باعث شد از سردرگمی نجات پیدا کنم و تغییرات بزرگی را در روش خودم مشاهده کنم.
اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادی‌فر نمره بدی، از 1 تا 5 چه نمره‌ای می‌دهی؟
قطعا نمره 5. استاد سجادی‌فر عزیز با دلسوزی و صبر در این مسیر همراه هستند و همچون یک دوست واقعی و دلسوز، همیشه پشتیبان شما است. من از طریق ایشان با استاد آرمان و این خانواده آشنا شدم و از این بابت واقعاً از ایشان ممنونم.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - علیرضا یوسفی - 2024/09/09

سلام و درود

عرض ادب و احترام و خداقوت خدمت اساتید و اعضای انجمن
من علیرضا یوسفی 21 ساله از تهران دانشجو و عضو کوچک این انجمن هستم

بنده حدودا 3 سال پیش با بازار مالی(کریپتو) آشنا شدم و در همان اوایل به دلیل نداشتن علم کافی و ستاپ معاملاتی بعد از TP خوردن 2 معامله

در معامله سوم کال مارجین شدم.

بعد از کال شدن بنده تقریبا 2 سالی از بازار فاصله گرفته بودم ولی به صورت جزئی و گذری به اخبار و چارت بازار نگاهی داشتم که تقریبا تا 10 ماه پیش 

شروع کردم به جست وجو و تلاش برای حرفه ای شدن در این بازار ولی دنبال دورهای پولی که هرگز نرفتم و اکثرا دنبال فهمیدن و شناختن بازار بودم.

این مابین به هیچ عنوان وارد معامله ای نمیشدم چون میدانستم نداشتن علم و مهارت در این بازار بی رحم مساوی است با کال کردن حساب خودم.

تا یکی دو ماه فقط دنبال ستاپ و استراتژی معاملاتی خوب میگشتم ولی چیزی یافت نکردم تا اینکه به انجمن برخورد کردم .....

[b]1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟[/b]

من در انجمن نه تنها بازار و حرکت ان را درک کردم بلکه دیدم به زندگی و تمام مشکلاتی که داشتم به کل تغییر کرد .

و با زحمات اساتید و اعضای انجمن حس تکامل در این مسیر و زندگی را داشتم که واقعا حس بسیار شیرینی بود.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟

با اموزش ها و تمارین هم در مهارت خودم پیشرفت را حس میکردم و هم در زندگیم و من تبدیل به انسانی شده بودم که تازه به قلعه های بلوغ رسیده بود.

چون در این انجمن نه تنها ترید بلکه زندگی کردن هم اموزش داده میشود

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟   5

این انجمن دارای سیستم و محتوای آموزشی جامع و اصولی است که حتی برای کسی که تریدر نمیخواهد بشود لذت بخش میباشد

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟  4

5 .بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟        توسعه و پیشرفت در زندگی

قبل از اینکه شیعه و زرتشت و رئیس و کارمند و ..... باشیم, انسان و مسئولیت پذیر باشیم

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - Hosein Parastar - 2024/09/09

سلام
بنده حسین پرستار هستم 29 سال از شهر بوشهر (جنوب کشور) سال 97 با بازار بورس ایران اشنا شدم و یه دوره حضوری اموزش تکنیکال کلاسیک که تو شیراز از طریق کارگذاری مفید برگزار میشد شرکت کردم و اونموقع که وارد بازار بورس شدم بازار بورس در یک رالی صعودی بود و من تقریبا سرمایم 7 برابر شد
و در سال 98 با بازار فارکس اشنا شدم و با دیدگاه بازار بورس و کانال هاسی سیگنال فارکس نصف سرمایمو از دست دادم و شروع کردم به دیدن اموزش های فارکس
پرایس اکشن تکنیکال کلاسیک الیوت اندیکاتور ها و .... توی تمام سبک ها اموزشش دیدم تا بتونم استراتژی معاملاتی پیدا کنم و بتونم از بازار به صورت مستمر سود بگیرم
ولی این اتفاق نیافتاد و به دلیل اینکه مدیریت سرمایه رو رعایت میکردم هیچوقت حسابم کال مارجین نشد
تا با سبک عرضه تقاضا و اسمارت مانی اشنا شدم 2 سال به صورت مستمر روی این سبک کار کردم و ترید زدم ولی هیچوت نتونستم حسابمو به صورت مستمر رشد بدم و سودی از بازار در بلند مدت بگیرم تا اینکه با انجمن نخبگان ترید اشنا شدم ...

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
خیلی خیلی خوشبین و خوشحال هستم بابت این انجمن که بوجود امده که ما بتونیم توی ایران از یک خدمات و سطح علم و اگاهی که بسیار بسیار بالا هست و توسط جناب علی سجادیفر و
و استاد ارمان ارایه میشود استفاده و بهره ببریم
سیستم انجمن و سایت بسیار قوی است مدیریت و منتورینگ بسیار قوی با پاسخگویی سریع و ارتباط مستقیم با استاد ها داریم
از جمله نکات بسیار مهمی است که ما در این انجمن داریم
و حس بسیار خوب و عالی به خاطر اینکه ما اینجا یک خانواده هستیم و هر یک به نحو خودمون به هم مسیر های خودمون کمک میکنیم و سیستم انجمن به صورت گروهی و پایدار در حال ادامه هست ...
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)
به نظر من سطح و لول اموزش جزو اولین و بهترین انجمن های ایران هست و خواهد بود
نکات بسیار مفید و کاربردی در این اموزش ها هست از جمله ساده و شیوا بیان شدن مسایل اموزشی
با صبر و حوصله بسیار بالا مسایل مطرح میشود اهمیت و پیگیری تک به تک افراد توسط استاد ارمان و جناب سجادیفر به صورت مداوم در این انجمن داریم
و دیدگاه بنده نسبت به کلیت بازار مالی و کل اموزش هایی که تا به امروز دیدم بعد از ورود به انجمن عوض شد
و احساس بهتری حتی نسبت به زنگی کردن پیدا کردم
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟ 5
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ 5
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
من تا 3 ماه دیگه باید 3 ستاره بشم
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ سلامتی و تندرستی استاد ارمان و جناب سجادیفر عزیز و تمام اعضا
و سود مستمر به صورت بلند مدت

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مسعود ناصحه - 2024/09/09

با سلام و عرض ادارت...
بنده مسعود ناصحه 34 ساله از شهرکرد حدود 7 ساله داخل بازار های مالی فعالیت میکنم نحوه آشنایی من با بازار های مالی از طریق یکی از دوستانم بود صورت گرفت تو این چند سال سود های خوبی بدست اوردم که به دلیل رعایت نکردن اصول مدریت سرمایه-انتقام گرفتن از بازار -نداشتن استراتژی -طمع و.... تمامی اون سود ها تبدیل به ضرر و در نهایت کال مارجین شدنم میشد و این خیلی برام سخت بود دوره های زیادی هم دیدم هم شرکت کردم دوره افلاین آقای پورصمدی و دوره RTM یکی از همشهریام که یه کلاش بیشتر نبود.اواخر اسفند 1402 بود که با آقای سجادی فر تو اینستا اشنا شدم و داخل یکی از پست هایی که گذاشته بودن صحبت از نقدینگی بود و من چون دوره تریدینگ هاب 3 خان رو دیده بودم خیلی واسم جذاب بود که بدونم نحوه آموزش جناب اقای سجادی فر چطوریه تو چندتا از سمینار هایی که برگزار میکردن شرکت کردم و مجذوب شخصیتشون شدم و تصمصم گرفتم که واسه کلاس هاشون ثبت نام کنم خیلی خوشحالم که خدا شمارو جلوی پای بنده گذاشت و با استاد ارمان و استاد سجاد اشنام کرد خیلی خوشحالم و از خدا می خوام که بهترین ها واستون رقم بخوره

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
حسی که دارم قابل وصف نیست و فقط این رو یه موهبت از طرف خدا می دونم که تونستم تو یه همچین خانواده بزرگی عضو بشم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
اگه قراره کاری رو انجام بدیم باید به نحوه احسنت انجام بدیم
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
نیست در جهان
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
من جز جایی نیستم بخام نمره بدم همچی تماما واقعا
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
سعیمو میکنم زودتر انجام بشه
…………………………………………….. . . . . . 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)بتونم با موفقیت دورمو به پایان برسونم و کسب سود در کنار همه بچه های انجمن

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - مرتضی بابایی نسب - 2024/09/10

سلام و عرض ادب و احترام خدمت خانواده بزرگ و محترم SMCFX
همچین عرض ادب ویژه خدمت استاد آرمان بزرگ و جناب سجادی فر دوست داشتنی که بالاتر از هر مهارت بسیار حرفه ای  این دو عزیز در زمینه آموزش و معامله گری، شخصیت والا و قلب بزرگشون جاذبه ی اصلی این انجمن هستش 
بنده مرتضی بابایی هستم، 34 سال سن دارم و نزدیک به 5 سال در بازار های مالی تقریبا به صورت فول تایم فعالیت داشته ام که استارت آن با بورس ایران بود، به بازار کریپتو انتقال پیدا کرد و نزدیک به 3 سال هم در بازار فارکس ادامه پیدا کرده
تا قبل از آشنایی با انجمن بالغ بر 20 دوره ی آموزشی پولی و رایگان راجع به بازار های مالی گذرانده ام تقریبا با تمامی سبک های معامله گری از جمله پرایس اکشن،آر تی ام، آی سی تی، ولوم تریدینگ، اسمارت مانی و ... آشنایی دارم
هیچ کدام از این سبک ها و آموزش هامنجر به سود دهی مستمر برای بنده نشد و همیشه در کشمکش این موضوع بودم که آیا تمامی ایرادات و اشکالات از خود من بوده یا اصلا مسیری که در آن قرار گرفتم از ابتدا اشتباه بوده تا اینکه به صورت اتفاقی با جناب سجادی و به دنبال آن با انجمن نخبگان ترید و استاد آرمان بزرگ آشنا شدم
وقتی وارد انجمن شدم دیدم دوستان زیادی هستن که تجربه ای شبیه به من داشتن و با تلاش و تمرین مهارت خودشون رو ارتقاء دادن خیلی امیدوار شدم و بعدش با تمرین و تلاش این امید رو تبدیل به ایمان و اعتماد کردم
اینکه محتوای صحیح و آموزش اصولی اولین لازمه ی پیشرفت در یک مهارت هستش که در این انجمن به نحو احسن صورت گرفته
بالاتر از هر مهارتی بزرگترین دستاورد من از این آموزش ها حس لذت بردن از این بازار بود
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
بدون شک و اغراق بالاترین نمره
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
از انچه که فکر میکردم بیشتر هوای مارو دارن، بالاترین نمره
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
بیشتر از اینکه تمرکزم رو، روی 3 ستاره شدم بذارم روی بهبود عملکرد و مهارتم میذارم و میدونم تلاش و تمرین خودش همه ی اینارو برام میاره
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
اینکه لذت ببرم از کاری که دارم انجام میدم، و این لذت همزمان برام درآمد وآرامش و امنیت به همراه میاره 

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سیدابراهیم شکوهی - 2024/09/10

سلام به همه اعضای خانواده بزرگ انجمن نخبگان ترید
بسیار بسیار خرسندم از بودن در کنار خانواده بزرگ که بزرگترین مفهوم خانواده یعنی حمایت رو بهمون داده که فقط در خانواده واقعی شخص پیدا میشه و داخل خانواده انجمن نخبگان

بزرگترین تجربه ای که شخصه از این خانواده بدست آوردم صبر و انگیزه و امید به آینده روشن بود
من از 1 تا 5 به سیستم آموزشی 5 میدم بخصوص جلسات پرسش و پاسخ که خیلی خیلی کمک میکنه
یکی از بزرگترین و دریا دل ترین افرادی که تو زندگیم دیدم به جرعت میگم آقای سجادی فر هستن و از نگاه من اصلا نمره دادن به ایشون و استا آرمان عزیز معنی نداره
من به دلیل مشغله بسیار زیاد در محی کار واقعا نمیرسم که سر کلاس آنلاین حضور پیدا کنم و باز هم نمیرسم که زیاد داخل انجمن فعال باشم به همین دلیل فکر کنم جزو نفرات آخر باشم که بتونم سه ستاره بشم

بعد از رسیدن به هدفم در ترید و بازارهای مالی بتونم فعالیت کاریم رو در بیرون کمتر کنم و بتونم وقت بیشتری برای خانوادم و همسر و فرزندم بزرام

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - هادی پوررضا بیلندی - 2024/09/10

(خلاصه ای از زندگیه تریدری‌تون) 

من هادی پوررضا هستم حدود 3 تا 4  سال میشه که بازار های مالی آشنا شدم و اوایل در بازار کریپتو شروع به فعالیت داشتم و بعد از سود و ضرر های متوالی و شرایطی که بازار کریپتو داشت تصمیم گرفتم وارد بازار فارکس بشم. قبلا حدود 6 سال پیش یک مختصر آشنایی پیدا کردم اما ادامه ندادم . اما اینبار تصمیم جدی گرفتم و دوست داشتم از بازار فارکس به درآمد مستمر مالی برسم. از همون تقریبا 3 سال پیش دوره و پکیج های مختلفی چه پولی و چه رایگان شروع به دیدن کردم. دوره هایی که هزینه های هنگفتی داشت و تقریبا به چشمم میدیدم که هزینه دارم میکنم اما وسط دوره یا همان اوایل دوره متوجه میشدم که این دوره ، اون چیزی نیست که منو به اهدافم برسونه و بتونه منو به درآمد مستمر دلاری برسونه تا اینکه اتفاقی توی اکسپلور اینستا ، استوری لایو آقای علی سجادی فر رو دیدم و برای اولین بار که دیدم بدون استرس و نگرانی و با تسلط کامل وارد معامله شدن و از معامله خارج شدن. بعد از چند وقت که استوری های ایشون رو زیر نظر گرفتم دیدم خیلی مسلط هستن. پیگیر آموزش شدم که ایشون منو با انجمن آشنا کردن . از اون موقع به بعد من وارد انجمن شدم و شروع به آموزش دیدن زیر نظر بهترین و به نظر من مسلط ترین استادی که در تمام طول عمرم دیدم شدم و خدا رو شکر هر روز بهتر از دیروز دارم پیشرفت میکنم و این پیشرفت رو مدیون این انجمن و آقای سجادی فر و استاد آرمان عزیز هستم. 

حسی که من در کنار این خانواده با نگرش و مثبت دارم حس خیلی خوبی هست . اینکه بعد از تمام سختی ها و رنج هایی که در طول مسیر تا به الان کشیدم دارم احساس میکنم روز به روز دارم به موفقیت و سود مستمر در بازار مالی نزدیک و نزدیک تر میشم.

تجربه من در طول این هشت ماهی که کنار این انجمن هستم این هست که مطالب که در سایر دوره ها گفته میشه الان در بازار فعلی کاربردی نداره و باید مطالب به روز در کنار اساتید به روز یاد گرفت .
3 . 
 از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
بهترین نمره ای که میشه  داد و لایق این انجمن هست بالاترین نمره یعنی 5 هست
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
استاد سجادی فر عزیز بهترین منتور و تیم منتورینگ رو برای رشد افراد داخل انجمن تشکیل داده و گمون نکنم کسی داخل انجمن بیاد و هدف داشته باشه و آموزش ها را عمیقا یاد بگیره و در لایو تکرار بکنه و بعد موفق نشه . وقتی صحبت از تیم میشه واقعا من تنها تیم منتورینگ که داخل ایران دیدم با پشتیبانی فوق العاده عالی، تیم آقای سجادی فر هست. 

5 .
 فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
هدف من داخل انجمن ، در ابتدا کسب درآمد دلاری برای خودم بود اما وقتی داخل انجمن شدم واقعا همه دارن به هم کمک میکنن . دوست دارم وقتی استاد عزیز تشخیص دادن و لیاقت اتاق لایو رو داشتم دسترسی رو برام باز کنن . چون به این دید رسیدم که استاد صلاح ما رو میخان. پس ایشون بهتر میدونن کی و چه زمانی من آماده اتاق لایو ترید هستم. 
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
دوست دارم جمع افراد داخل انجمن خیلی بزرگ بشه و بتونیم در کنار افراد فعلی ، افراد هدفمند دیگری را هم تا آخر سال عضو انجمن بشن و حتی دسترسی به اتاق لایو ترید اونا هم تا آخر سال اوکی بشه . 
در آخر میخام این صحبت دلی را با دوستانی که پیام من رو میخونن داشته باشم اگه اومدی و دنبال موفقیت در بازار مالی هستی و تا الان به این مورد دست نیافتی لطفا فقط یکبار و برای همیشه بیا توی این انجمن و شروع کن به یادگیری و بعدش خودت قضاوت کن . از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن .

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - رضوان غازیانی - 2024/09/10

سلام و احترام
رضوان هستم 43 ساله ، تحلیل گر نرم افزار در حوزه سلامت و دو سالی هست که به طور جدی وارد حوزه یادگیری ترید شدم. تا پیش از اون به واسطه شغلم در حوزه نرم افزار با دنیای بلاک چین و فن آوری های این حوزه آشنا شده بودم و طبیعتا ارزهای دیجیتال رو هم میشناختم اما صرفا با نگاه فنی و سرمایه گذاری روی پروژه هایی که به نظرم پتانسیل حل مشکلی رو داشتند یا توجه عموم رو به خودشون جلب کرده بودند و بر اساس نقشه راه پروژه در حال حرکت بودند سرمایه گذاری میکردم و نگاه تحلیل تکینیکال را نه داشتم نه بلد بودم
از زمان آشنایی با فارکس و تحلیل تکنیکال من هم مثل خیلی عزیزان دیگه که تحربه مشابه دارند از سبکی به سبک دیگه و از مدعی استادی به مدعی دیگه کوچ کردم و آخر هم هیچ .
عضو انجمن شدنم به چند دلیل بود. اول اینکه نگاه جناب سجادی فر به بازار و تعریف ایشون از سبک و تحلیل متفاوت بود و در مورد دلیل حرکت صحبت میکردند در مورد همگامی روان و دانش میگفتند (اون زمان هنوز با استاد آرمان آشنا نشده بودم)
دوم اعتقادشون به کار تیمی را میپسندیدم و به نظرم ایجاد یک فضای همفکری بسیار مفید فایده بود که واقعا همینطور بود
سوم چیدمان آموزشها و دید کامل به فرآیند آموزش از آشنایی با اصطاحات تا آشنایی با ابزار ، در ادامه جذب و شروع فرآیند آموزش سبک و استراتژی و تریگر و تلاش برای درونی کردن آموزشها در ادامه مسیر و از همه مهمتر توجه استاد آرمان و جناب سجادیفر به مسائل روانی ،تذکرات و بیان تجربیات و آموزشهای روانشناسی در هر جلسه و جلسات دورهمی برای بیان تجربیات جمعی، به این جذابیتها اضافه شد
1- حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  در هر جمعی بودن بخشی از ارتباط حاصل تلاش شخص برای ایجاد ارتباط هست و بخش دیگر تعامل و رویکرد گروه. حقیقتا گروه ، رویکرد و مانیفست بسیار خوبی داره و میبینم دوستانی هم تشکیل گروه های موفق دادند و در حال پیشرفت هستند و به دیگرانی مثل بنده هم کم و بیش در بررسی تمرینات مساعدت میکنند ولی توان تعاملی من به اندازه ای نبود که ارتباط مناسب و بهره کامل ببرم
………………………………………………… . . .
2. تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ تجربه آموزشهای انجمن حقیقتا متفاوت بود ، آموزش تدریجی اصول و مفاهیم ، تکرار دروس پشت سر گذاشته شده ، ایجاد ارتباط بین مفاهیم آموزش داده شده و در نهایت ترکیب همه اینها در قالب فراسبک و ارائه استراتژی بسیار خوب بود. مهمترین تجربه ای که همچنان در حال کسبش هستم فهمیدن حرکات قیمت و پیاده سازی استراتژی در قالب این فهم هست و همزمان تمرین کردن برای کنترل روان و حفظ روتین مناسب زندگی در تمام ابعاد روان و جسم و دانش تحلیل از تجربیات بسیار خوب آموزشها بود
……………………………………………… . . . .
3.  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
محتوای آموزشی ، مطالب استاد آرمان و سبک آموزششان، مطالب ابتدای جلسات جناب سجادیفر عزیز قطعا بالاترین امتیاز و 5 هست.
به جهت سیستم آموزشی نظر کاملا شخص خودم با احترام بسیار بر بهبود موارد زیر هست و به این کار سترگ در حال توسعه امتیاز 3 میدهم چون میبینم که کارهای بزرگتری در حال انجام هست، اما نظرات این حقیر:
1.برای اعضایی که خیلی مهارتهای اجتماعی ندارند و تمریناتشان گاها دیده و تصحیح نمیشود برنامه ای با کمک دوستانی که پیشرفت موفقیت آمیزی داشته اند و سایر اعضای تیم در نظر گرفته شود. شاید امکان تقسیم افراد جدید و یا کمنتر مسلط به گروه های کوچکتر و در نظر گرفتن یک سرگروه از افراد مجرب برای تصحیح تمرینات و رفع اشکالاتشان راه کار قابل انجامی باشد
2. در مشاهده تمرینات بالاخص تمرینات دوستانی که فعالتر هستند و بنده مشتاقانه برخی را دنبال میکنم گاها نظرات مختلف و بحث در خصوص درستی یا نادرستی تمرین شکل میگیرد اما در نهایت کدام صحبت صحیح هست یا در پاسخ به پرسشهای مطرح شده کدام پاسخ نهایی و کامل است دیده نمی شود. این موضوع برای من دانشجو میتواند بیشتر از اینکه مفید باشد گمراه کننده شود. گاهی دقایق زیادی را در مشاهده تک تک پاسخهای داده شده به یک سوال گذراندم بدون اینکه در نهایت متوجه پاسخ صحیح بشوم.اگر بتوان به بهترین و نزدیکترین پاسخها که توسط سایر اعضا به عنوان صحیح مشخص شده است دسترسی جداگانه ای داشت شاید راه گشاتر می بود
3. از نظر شخصی بنده تمرینات منتخب در صورت دسته بندی بر اساس جلسات و فعالتر بودن و اضافه شدن نظر یا تایید اساتید مجموعه میتواند چکیده فعالیتهای دوستان و صدها تمرینی باشد که در تاپیکهای مختلف بارگزاری شده است .
4. برخی سوالات در نهایت توسط استاد آرمان در تاپیک ذیگری شرح و پاسخ داده می شود ، اگر بتوان سوالی را مستقیم از داخل تاپیک درسها به تاپیک سوالات ارسال کرد و ارتباط بین این سوالات و جواب استاد برقرار بماند میتواند در دسترسی به پاسخهای استاد مفید فایده باشد
……………………………………………… . . . .
4.اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری) خوشبختانه همراهی و همدلی و پاسخگویی جناب سجادی فر همواره برقرار بوده.  امتیاز 5
…………………………………………… . . . . .
5. فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
…………………………………………….. . . . . .
6.بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری) از چرخه شکست خارج بشم و بتونم در ارزیابی آخر سال بگم آموزشهای استاد رو به خوبی درک کردم و از سال بعد در مسیر تجربه و یادگرفتن از بازار برم