انجمن SMCFX
نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن SMCFX (https://forum.smcfx.ir)
+-- انجمن: محتوای عمومی (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: فعالیت اعضای انجمن 2024 (https://forum.smcfx.ir/forumdisplay.php?fid=11)
+--- موضوع: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید (/showthread.php?tid=10)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - سياوش ميغي فرد - 2024/08/26

با سلام و درود خدمت علی آقای سجادی عزیز با قلبی به وسعت دریا و آستاد آرمان عزیز و دوست داشتنی

من سیاوش 43 ساله هستم از سال 98 (حدود 5 سال ) با بازار مالی آشنا شدم و تقریبا 4 سال هست که به صورت جدی سعی کردم که آموزش درست و اصولی ببینم و از اونجایی که برای موفقیت شور و اشتیاق فراوانی داشتم و این بازار رو از نظر پتانسیل نامحدود میدیدم برای رسیدن به سود مستمر از هیچ تلاشی مضایقه نکردم ولی متاسفانه به دلیل نبود آموزش درست و اصولی و پر بودن فضای مجازی از استاد نما و پکیج فروش علی رغم تلاش خیلی زیاد ولی تا کنون نتونستم نتیجه دلخواه خودم رو بگیرم با وجود اینکه بعد از هر کلاس و هر دوره یکی دوماه سود ده بودم ولی به دلیل اینکه اون آموزش ها تقریبا هیچکدوم به ماهیت اصلی بازار نزدیک هم نبودن بعد از یک مدت توی لوپ ضرر میرفتم تا اینکه با جناب سجادی فر و انجمن آشنا شدم و با دیدن اولین ویدئو مبانی و شنیدن صدای استاد آرمان بزرگ و دوست داشتنی و شندیدن دیدگاه ایشون در مورد روند تمام نظام فکری و آموزشیم تا به اون روز فرو ریخت و قلبا مطمئن شدم که جای درستی اومدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)
حس فوق العاده عالی از بودن در کنار دوستانی که همه پی یک هدف هستیم دوستانی فوق العاده عالی و پر انرژی که در نهایت ادب و احترام به هم کمک برای پیشرفت و رسیدن به هدف

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
این سوال رو واقعا باید تو انجمن باشین که بتونین درک کنین هر جلسه برای من سورپرایز بود
هر جلسه پر از نکات جدید منی که از هر سبک آموزشی حد اقل 10 دوره و کلاس رفته بودم تقریبا 80 درصد مطالب جدید و کاربردی و بسیار منطقی و درست بود

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 ؟؟؟ فکر کنم 50 یا 500 هم کم باشع

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
100% عدد 5 تیم فوق العاده حرفه ایی

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
با تلاش فراوان سعی میکنم تا یک ماه آینده بتونم به درک مورد نظر استاد عزیز برسم که اجازه 3 ستاره بودن دریافت کنم

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگترین هدفم رسیدن به سود مستمر هست که بتونم روزی 1% به بالانسم اظافه کنم مطمئنم بهش میرسم

در آخر هم فقط تشکر سپاس دارم از علی آقای عزیز و استاد آرمان جان واقعا کلمات میزان سپاس و عشقی که من به شخصه به شما عزیزان رو دارم نمیتونن عنوان کنن

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - رضا رضایی - 2024/08/28

بنام خدا ...
عرض ادبو احترام خدمت تمامی اعضای خانواده .
رضارضایی هستم 23ساله . پیامهارو که میخوندم فهمیدم من نسبت به خیلی از عزیزان تجربه کمتری دارم .
بعد از سالها درگیری تو شغل شریف کارگری متوجه شدم که یه چیزی این وسط ایراد داره . علی رقم میل تموم دوروبریام هرطوری میشد سعی میکردم دیگه زیر دست کسی نباشم و برای کسی کار نکنم ، پول جمع میکردم و کارای مختلفو امتحان میکردم و شکست میخوردم ، اما چون سنم کم بود و کسی نبود بهم بگه که توی یه کار بمونو تلاش کن ، پام یه جا بند نمیشدو هی ازین شاخه میپریدم به اون شاخه و ایرادو توی اون کار میدیدم نه توی خودم بخاطر همینم بعد هربار که یه جوری پولامو از دست میدادم برمیگشتم سر خونه اولم یعنی همون کارگری کردن . ناامبد نشده بودم تا اینکه، دوسال پیش تو سن 21 سالگی از طریق یکی از تبلیغات بلاگرای اینستایی با یه شخص تریدر اشنا شدم حدود یکی دوماه تو پیجش موندم و انقد بهمون سود نشون داد ماهم خوشمون اومد که دوره شو خریدیم. با دوره همون شخص شروع کردم به یادگیری سبک تحلیل تکنیکال کلاسیک و حدود چند ماه گذشت و منم تو معامله اولم رو یه بونوس 30 دلاری 17 دلار سود کردم . اون موقع فکر میکردم که تا چند ماه دیگه قراره تریدر بشم ولی همینجوری که گذشت فهمیدم تریدر شدن به همین سادگیام نیست .نمیخام بگم دوره بدی بود ولی ایرادی که داشت همین بود که مارو مثل خیلیای دیگه درگیر یه سیستم فرمولیک و کاملا مکانیکی کرد . 
همین موضوع برام شد گیر ذهنی که یه سیستم از قبل تعیین شده چطور میتونه توی تموم بازارها و تو هر زمانی سود بده اما این مطلب به شکل یه ندای خیلی ضعیف ته ذهنم بود و هرباری هم که این ندارو میشنیدم شروع میکردم به گول زدن خودم .
گذشت و انقد تو این پیج و اون پیج چرخیدم با کانالای سیگنال و شرکتهای پراپ اشنا شدم و تصمیم گرفتم ره چند سالرو یه شبه برم . یه حساب پراپ گرفتم و تو 3تا کانال سیگنال عضو شدم و دنبال راهی بودم که قوانین پراپ نقض نشه و پاسش کنم . اما خدارو صدهزار بار شکر جواب نداد و بازم شکست خوردم و حقیقتا با پولایی که دادم تجربه خریدم . بخاطر این میگم خداروشکر که همین اول کار فهمیدم که با این چیزا قرار نییست کسی سودده باشه و پول در بیاره
خلاصه وسطای راه بودم که کلیپ اقای سجادیفر رو دیدم و پیج ایشونو دنبال کردم . یه کلمه به اسم سیستم مکانیکی تو حرفای علی اقا منو برد تو فکر و کاری کرد که کلا اعتقادم به خطوط روندو اندیکاتورها همینطور کم وکمتر بشه تا جایی که دیگه نخاستم با این چیزا ترید کنم . این اتفاق درست زمانی رخ داد که من تو بک بازار درحال تست گرفتن از یه استراتژی کاملا فرمولیک بودم . چون تو بک بازار بود جوابدهیش بدک نبود و همین داشت منو امیدوار میکرد . تو دوراهیه اون استراتژی و ثبت نام تو انجمن بودم که دوتا اپشن تو انجمن تیر خلاصو زد و منو وادار کرد که تو انجمن ثبت نام کنم . اون اپشنام اتاق لایو ترید بود و سیستم منتورینگ و رفع اشکال .

خلاصه که با اینکه کلا 2ساله اشنایی دارم با این مارکت اما خداروشاکرم که توی همین 2سال خییلی چیزارو فهمیدم ، نمیگم خیلی خیلی زیاد ولی تجربیات خوبی بدست اوردم و از همه مهمتر الان تو مسیر درست و کنار ادمای درستی قرار گرفتم ، شاید این جایزه خدا به من بوده برای اینکه از بچگی شروع کردم به کار کردن با کلی ادم نادرست اما من مسیر اونارو نرفتم ،صبر کردم ،بارها خودمو از مسیر کج بیرون کشیدم ،انگار وسط رودخونه خلاف جهت آب داشتم حرکت میکردم ، هدفامو شناختمو گذاشتمشون جلوی چشمام تا باعث این بشه که توی تموم اون روزایی که اوضاعم به مورسید و پاره هم شد ، جا نزنم و حتی بدون ذره ای انگیزه بازم راهمو ادامه بدم . خدایا حکمتتو شکر فقط همین . ببخشید اگه طولانی شد

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  
واقعا خداروشکر . همیشه مسافرتهای دسته جمعی رو خیلی دوست داشتم . اینجام دقیقا برام مثل یه سفریه که با یه عده همسفر فوق العاده و دوتا راه بلد حرفه ای تو یه مسیر لذت بخش و شاید پراز چالش به سمت یه مقصد زیبا همراه شدم
 2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ (به صورت خلاصه)(اجباری)
یکی از عالیترین تجربه هام درک ماهیت بازار بود اینکه واقعا این بازار چیه و داره چیکار میکنه که این باعث شد بفهمم با چنتا خط و شکلک کشیدن قرار نیست تریدر بشم .
3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟(اجباری)
5 تمام
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟ (اجباری)
5 تمام
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟ (اختیاری)
اوایل اولویتم ستاره بود اما الان اولویتم عمیق شدن تو اموزشهاست بعد ستاره . ولی در کل خداکنه تا 3ماه دیگه به درکی از بازار برسم که اتاق لایو ترید برام تبدیل به یک اجبار بشه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟ (اختیاری)
بزرگترین هدفم تا اخر امسال اینه که اون کودکی باشم که حداقل بدون اینکه استاد ارمان و علی اقا دستمو بگیرن بتونم چند قدم متوالی راه برم . یعنی سود مستمر برام قابل لمس تر باشه و خیلی دور نباشه . (خداکنه از نظر علی اقا و استاد ارمان توقعی که دارم زیاد نباشه Big Grin )

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - رضا عسکری - 2024/08/28

با عرض ادب و احترام
رضا عسکری ۴۲ ساله از کرمان هستم و بعد از حدود ۶ماه حضور در خانواده بزرگ smcfx تجربه و برداشتم از عضویت در انجمن نخبگان ترید را بیان میکنم که از چه بینش و دیدگاهی به چه نگرشی دست یافته ام .
یک سال و نیم قبل از حضور در انجمن براساس نیازی که به دانش بازارهای مالی داشتم اقدام به آموزش کردم و چون فیک و نادرست بودن آموزش ها و پکیج ها برایم محرز بود فقط به آموزش های یوتیوب اکتفا کردم که نه تنها کمکی نشد بلکه دچار سردرگمی بیشتری شدم تا اینکه از طریق اینستاگرام با جناب آقای سجادی فر آشنا شدم که همان ابتدا شخصیت و اصالت در بیانات ایشان، نشان از این داشت در مسیر حقیقی و درستی حضور دارند که نه تنها هیچ گونه ادعایی نداشتند بلکه هیچ وعده یا درِ باغ سبزی را تا کنون از این بزرگوار ندیدم و فقط از واقعیت های این مسیر و تجربیاتی که بدست آوردند صحبت به میان می آوردند و بعداز افتخار حضور در انجمن در همان ابتدا متوجه شدم وارد یک خانواده واقعی شدم که فارغ از جایگاه و هویت هر شخص حضور تک تک اعضا  ارزشمند و رسیدن به مراحل بالا برا هرشخص اولویت کل خانواده است و اینکه استاد آرمان بزرگ در کمال گمنامی و عدم دیده شدن تمام  تجربه و دانش گرانقدر خود را که حاصل درگیری، دردسرها و سردرگمی سالها حضور در بازی‌های مالی و آزمون و خطاهایی که داشتند مسیر و سیستمی را طراحی نمودند که با انتقال دانش و تجربیات خود طبق برنامه ریزی دقیق و حرفه ای هر عضوی می تواند با همت ، پشتکار و تمرین تبدیل به یک تریدر چند بعدی شود که نه تنها تریدر موفقی شود بلکه زندگی خود را به تحول ارزشمندی برساند.
مسئله مهمی که طی این زمان برایم ارزشمند بود ابتدا زحمت هایی که این بزرگواران با نیت خیر و بدون چشم داشت برعهده دارند تا سنگ بنایی باشد برای دیگر هموطنانم و حتی پارسی زبان ها در هر کجای دنیا که بتوانند از این بستر ارزشمنداستفاده کنند و همچنین صمیمیت بین اعضا و کمک به همدیگه باعث  شده رسیدن به هدف مشترک سرعت بیشتری پیدا کند چون تعداد دیدگاه های زیاد در انجمن موجب میشود که دید و نگاه بهتری به مارکت و زندگی شکل بگیرد و همین باعث شدت و سرعت پیدا کردن درک همگی شود.

۱ـ حسی که در خانواده smcfx داری؟
پس از شکست های متعددی  که در زمینه های مختلف زندگی خوردم و قبول کرده بودم دیگر امکانی برای من شکل نخواهد گرفت با حضور در خانواده smcfx به امیدواری و سرزندگی تبدیل شده.

۲-تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
ابتدا آموختم ترید مهارتیست که دارای چند بُعد است که باید در تمام ابعاد مهارت پیدا کرد تا نتیجه بخش باشد و صرفا یک سبک مکانیکی نمی‌تواند به نتیجه ای مثبت و ادامه دار ختم شود و مهارت در تمام ابعاد باعث دگرگونی کل زندگی میشود که نتیجه آن تبدیل شدن به انسانی فرهیخته است که هیچ کجا دیگری حتی به آن اشاره نشده است از نظر تحلیل تکنیکال وقتی به تمارین روز اول رجوع میکنم واقعا تفاوت زیادی وجود دارد که تا اینجای آموزش ها چه دید عالی نسب به مارکت پیدا کرده ام که فکر نمی‌کردم تا این مدت به این درک برسم.

۳- از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی چه نمره ای میدی؟
قطعا ۵ ، آموزش بصورت حرفه ای که پشت هر قسمت آن برنامه‌ریزی ، منطق و هدف خاصی نهاده شده که درک بازار را ساده میکند نه پیچیده ، و این برآینده مثبتی را رقم می‌زند .

۴- اگر بخواهی به تیم منتورینگ آقای سجادی فر نمره بدی ۱ تا ۵ چه نمره ای میدی ؟
قطع به یقین ۵ ، چون این حجم از برنامه ریزی دقیق و فعالیت در انجمن و حمایت و ارتباط با اعضا نیاز به نظم و تلاش خستگی ناپذیر دارد که جای بسی سپاسگزاری داره.

۵- فکر می کنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
با وجودی که ارتقا به مراحل بالاتر جزئی از هدف و لذت بخش است اما مهمترین مسئله درک عمیق آموزش و تغییر در نگرش یک تریدر حرفه ای است که در اولویت است تا در آینده دچار مشکل نشوم  و تمرکزم روی عمیق شدن آموزش ها و درک بیشتر آن است و توصیه های استاد جهت عمیق شدن را مد نظر دارم و ۳ستاره شدن هم با صلاحدید استاد در زمان مناسب اتفاق خواهد افتاد.

۶-بزرگترین هدفت تا آخر سال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟
عضویت در انجمن چون تقریبا مصادف با هدفگذاری سال ۱۴۰۳ شد اولویت و بزرگترین هدفم تبدیل شدن به یک تریدر حرفه ای و چند بُعدی است و با برنامه ریزی و تجربیات اساتید گرانقدرم در انجمن مطمئنم تا آخر سال شاکله اصلی این هدف به لطف خداوند و تلاش محقق خواهد شد

در پایان از استاد آرمان بزرگ و استاد سجادی فر و تمام کسانی که در این مسیر مرا یاری رساندند سپاسگزارم و از خداوند برایشان بهترین ها را آرزو دارم.

با تشکر

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - ابوالفضل جانبابایی - 2024/08/29

به نام خدا
با سلام عرض ادب ابوالفضل جانبابایی هستم 33ساله از مازندران 4سال در بازارهای مالی فعالیت دارم و از هر سبکی که وجود داره اموزش دیدم در اوایل کارم خیلی ضرر دادم سود میگرفتم ولی سوده نبودم داشتم درجا میزدم خیلی تلاش کردم که برایندم مثبت بشه ولی نشد تا این که با علی جان اشنا شدم و اموزشهای مبانی استاد ارمان بزرگو تماشا کردم نمیدونم چی شد ولی واقغا صدای استاد ارمان یه ارامشی داشت که منی که از هر دوره ای بدم اومد بود یه حسی بهم گفت وارد شو یه یک ماهی که با خودم کلنجار رفتم وارد شم وارد نشم بلاخره ثبت نام کردم الان حدود 3 ماهی میگذره و فقط میتونم بگم فوق العاده هست استاد ارمان واقعا مثل یه منجی به داد من رسید و تازه فهمیدم من هیچی نمیدونستم واقعا تا تجربش نکنی درک نمیکنی به نظر من اینجا تنها جایی که میتونی یه تریدر تمامو کمال بیرون بیای اینجا نتونی هیچ جای دیگه نمیشه
1.حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟
واقعا خوشحالم که با این انجمن اشنا شدم و مثل یه خانواده در کنار تمامی دوستان داریم به قله میرسیم .
2.تجربه ای که از اموزش ها به دست اوردی؟
اموزش های به قدری عالی و حساب شده است که اگرم نتونی فنجون ذهنیتو قبل کلاس کنار بزنی استاد ارمان بزرگ خودش اینو حل میکنه جوری تدریس میکنند این فوقعلادست.
3.از 1 تا 5 به سیستم اموزشی ومحتوای اموزشی چه نمره ای میدی؟
قطعا5.
4.اگر بخوای به تیم منتورینگ اقای علی سجادی فر نمره بدی از 1تا5 چه نمره ای میدی؟
حتما 5.
5.فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن3 ستاره بشی واستاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه؟
تمام تلاشمو میکنم تا 2 ماه اینده.
6.بزرگترین هدفت تا اخر امسال در کنار این خانواده که مطمعنی بهش میرسی؟
بزرگ ترین هدف امسال من تبدیل شدن به یه تریدر حرفه ای شدنه

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - حمید ربیعی - 2024/09/02

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ (اجباری)  سلام و درود به همه عزیزان
اسم من حمیدرضا ربیعی هست و حدود 7ساله که توبازار فارکس در حال ترید کردنم سود کردم و هم ضرر
مارک داگلاس فقید تو یکی از کتابهاش مینویسه Huh از میان تریدرهای بسیاری امده ام که در طول معاملات زیادی سود خوبی بدست اورده اند وطی یک یا چند معامله همه را از دست داده اند :
:من سود مستمر داشتم تو بازار ولی زمانیکه به سود بزرگ فکر میکنم همه چیز خراب میشه و کل حسابم از دست میره
من 20 سالی هست که عضو انجمنهای مختلف بودم و کلمه انجمن برام معانی و حسهای مختلفی داره 
حس حمایت
حس درک شدن
حس همدردی

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - ابوالقاسم حمزه پور - 2024/09/03

عرض ادب به آقای سجادی فر و استاد آرمان و دوستان انجمن نخبگان
من ممنونم از این انجمن واقعا دید منو به بازار عوض کرده من تازه به جمع این انجمن پیوستم بخدا قسم من کلاس رفتم هزینه پکیج دادم هیچ کدوم 
دید منو مثل این آموزشها عوض نکرده بود به خودم میگم این همه هزینه کردم ولی هیچ استادی این نکات مهم و کلیدی به من نگفته بود واقعا 
از این انجمن ممنموم و خداروشکر میکنم با همچین انجمنی آشنا شدم Heart Heart Heart Heart Heart Heart

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - هیوا رشیدی - 2024/09/04

عرض سلام ادب و احترام
قبل از هر چیز تشکر ویژه ای داشته باشم خدمت استاد آرمان عزیز و استاد سجادی فر عزیز
خدا رو شکرگذارم با جناب سجادی فر آشنا شدم و ما را به استاد آرمان عزیز و این خانواده که دور هم هستیم آشنا کردن
هیوا رشیدی هستم ۴ ساله سابقه تجربه ترید در بازارهای مالی از کریپتو و فارکس دارم درگیر آموزشهای کلاسیک بودم ، سردرگم تا با جمع بندی آموزش ها شروع به ترید زدن کردم چند باری سود گرفتم ولی متاسفانه نتونستم از بازار به عنوان یک شغل سود مستمر بگیرم تا زمانی که با انجمن نخبگان ترید آشنا شدم

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx دارم حسی است وصف ناشدنی حس ارزشمند بودن ادب و احترام دوستانیکه در جلسات حضور دارند خودشون میدونن از زمانی که حضور داشتم تغییر در باورها وعادتهایم در صبر
………………………………………………… . . .
2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردم اینه که هیچ وقت قرار نیست ره صد ساله رو یک شبه پیمود و پولدار شد این کار نیاز به تمرین مداوم روزانه داره
……………………………………………… . . . .
3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی قطعا" ۵
……………………………………………… . . . .
4 . اگر بخوام به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدم نمره کامل قطعا" همیشه پاسخگو بودن و ممنون از اینکه وقت گذاشتن
…………………………………………… . . . . .
5 . فکر میکنم تا آبانماه داخل انجمن 3 ستاره بشم و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را به بنده بده سعی دارم خود خودم به نحو احسنت رشد بدم
…………………………………………….. . . . . .
6 . بزرگترین هدفم تا آخر امسال در کنار خانواده اینه که با برنامه و پلن معاملاتی به یه تریدر حرفه ای تبدیل بشم و در هر ماه فعلا" ۱۰٪ تارگت ماهیانه داشته باشم

ودر آخر جا دار از استادآرمان عزیز و استاد سجادی فرعزیز بابت تمام زحماتی که میکشن و در تمام جلسات بدون هیچگونه خستگی و با جان و دل پیگیر تک تک اعضا هستن
نهایت تشکر و قدردانی خودم را پیشکش حضور شان کنم

انسانها نادان به دنیا می آیند نه احمق
آنها توسط آموزش اشتباه احمق میشوند

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - همایون حنایی - 2024/09/06

با عرض سلام و خدا قوت به تمام عزیزان که در این مجموعه زحمت میکشن.

من همایون هستم 37 ساله از بستک(هرمزگان). 4 سال تجربه در بازار ارز دیجیتال و دو سال و نیم است در بازار فارکس که با توجه به آموزشهایی زیادی که در این دو بازار به صورت مجزا دیدم متاسفانه نتونستم در کل از این بازار سود بگیرم زمانهایی بوده که سودی جزیی گرفته باشم اما متداوم نبوده و بیشتر از 4000 تا 5000 دلار در این بازار ضرر کردم و از یه جا تصمیم گرفتم و از خدا خواستم یک مسیر درست رو بهم نشون بده و به صورت خیلی اتفاقی از طریق اینستا با پیج اقای سجادی فر اشنا شدم.با اینکه خیلی از پیجای دیگه هم بودن که خیلی با تبلیغات زیاد و ... اما با تجربیاتی که از قبل داشتم با دودلی وارد این انجمن شدم و خدا رو شکر میکنم همونچیزی که از خدا می خواستم بهم نشون داد و منو تو این مسیر درست و انجمن قرار داد.

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری؟ 
احساسم بسیار عالی و اینکه در مسیری قرار گرفتم با اموزش درست و استاد درست با خانواده ایی به این صمیمی که همه برای رشد هم تلاش میکنن مخصوصا اقای سجادی فر  استاد بزرگمون و من در کنار این خانواده هستم خیلی خوشحالم.

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟ 
دیدگاه کاملا متفاوت نسبت به تمام دیدگاهایی از قبل داشتم و درک صحیح از بازار و درامد و شغل در این حرفه.داشتن شخصیت متناسب با این حرفه 

3 .  از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
بسیار عالی 5

4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
5 بسیار با حوصله و دلچسب

5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
آذر ماه

6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
تریدر(از نظر شخصیتی و درامدی)
 کمک به دوستان تازه وارد در پیشرفت و رسیدن به هدفشون در کنار بقیه اساتید.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - حسین دلشاد - 2024/09/07

با عرض سلام و درود فراوان خدمت تمامی دوستان و خانواده عزیز و تشکر از آقای علی سجادیفر و استاد آرمان برای ایجاد انجمن که در راستای پیشرفت و موفقیت است.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
من حسین دلشاد هستم از خوزستان شهرستان ماهشهر.حدودا ۵ سال است که بازارهای مالی را دنبال می کنم.
تا الان چندین دوره شرکت کردم ولی همه آنها بی فایده بودن طوری که جرئت نمی‌کردم حساب باز کنم چه برسه به تردید تا اینکه در اوج ناامیدی با این مجموعه آشنا شدم.
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
1ـ حسی که در کنار خانواده smc fx داری؟(اجباری)
فقط میتونم بگم فوق العاده.اینکه چند صد نفر برای یک هدف و آرمان دارن به یکدیگر کمک میکنن و باعث پیشرفت هم میشن.
۲ـ تجربه ای که از آموزش ها بدست آوردی؟(بصورت خلاصه)(اجباری)
بسیار عالی چونکه اطلاعاتی به ما داده می شود که اصل و دلیل وجود بازارهای مالی واینکه ما چطور میتونم از این ها استفاده کنیم.
۳ـ از ۱ تا ۵ به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی؟(اجباری)
قطعا نمره کامل چون در تمامی جنبه ها آموزش داده می شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.
۴ـ اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از ۱ تا ۵ چه نمره‌ای میدی؟(اجباری)
نمره کامل.پاسخگوی سریع،کامل و با حوصله
۵ـ فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن ۳ ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو تریپ را برات باز کنه؟(اختیاری)
مدت زمانشو نمی‌دونم ولی تمام تلاشم و میکنم که زود اتفاق بیفته.
۶ـ بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار خانواده که مطمئنی بهش میرسی؟(اختیاری)
حضور در لایو تریپ و رسیدن به سود مستمر.

RE: نظرات کاربران smcfx درباره انجمن نخبگان ترید - Milad Ganjali - 2024/09/07

درود و عرض ادب به خانواده smcfx

قبل از این که از اینکه شروع کنم درباره خودم بگم میخواستم تشکر کنم از دو استاد عزیز ، استاد آرمان و استاد سجادی فر که خیلی برای این انجمن و تک تک ما دارن تلاش میکنن امیدوارم در آینده جبران کننده زحمات این دو انسان نمونه باشیم.

اگه بخوام از خودم شروع کنم باید بگم که بنده دو سال هست که در زمینه فارکس مشغول به کار هستم یا بهتر بگم در حال درجا زدن بودم من از طریق دوستی که داشتم با بازار فارکس آشنا شدم و برام خیلی این کار جذاب و دوست داشتنی بود ولی نتونستم از این بازار سود بگیرم و دوبار کال مارجین شدم و حسابم را از دست دادم من با سبک پرایس اکشن آشنا شدم و خیلی دست و پا شکسته مشغول کار شدم چند باری در این بازار سود های کوچکی کردم ولی یکم بد تمام اون سود ها و همین طور کل حساب رو از دست دادم و دیگه کم مونده بود بی خیال بشم ولی با اقای سجادی فر داخل اینستاگرام اشنا شدم و فکر میکردم که ایشون هم مثل بقیه اساتید اینستاگرامی هستن ولی وقتی به حرف های ایشون گوش دادم فهمیدم که نه ایشون مثل بقیه نیستن حدود دوماه گذشت بعد از دیدن معاملات لایو ایشون متوجه شدم که واقعا این بازار رو خوب شناختن و متجه شدم ایشون انجمنی دارن و ازشون خواستم که بنده رو داخل انجمن شون بپذيرن و بعد از چند کار ارزيابی تونستم وارد بشم و حدود دو هفته ای هست که وارد انجمن شدم و خیلی خوشحالم که اینجا هستم با این که هنوز چیزی از وارد شدنم نمیگذره و تا همین جاهم دلیل تمام اشتباهاتم رو متوجه شدم و بسیار ازشون سپاسگزارم
با این که من آدم درون گرایی هستم و از صحبت کناره گیری میکنم میخواستم این رو به تمام کسانی که این تجربه بنده رو مطالعه می‌کنن بگم که اگه میخواید وارد این راه بشین و واقعا دنبال این نیستید که از شاخه ای به شاخه دیگه برید تنها کسانی هستن که میتونید توی این راه بهشون اعتماد کنید و پشیمون نشید چون این انجمن به ما اعتماد کردن و مارو پذیرفته است و جای هیچ شکی نیست

1 . حسی که در کنار خانواده smcfx داری ؟
حسم جوریه که تازه راهم را پیدا کردم و یک آرامش خاصی تمام وجودم رو گرفته

2 . تجربه ای که از آموزش ها به دست آوردی ؟
این بازار چیزی نیست که همه میگن و نشون میدن

3 . از 1 تا 5 به سیستم آموزشی و محتوای آموزشی چه نمره‌ای میدی ؟
۵ از ۵
4 . اگر بخوای به تیم منتورینگ آقای علی سجادیفر نمره بدی از 1 تا 5 چه نمره ای میدی ؟
۵ از ۵
5 . فکر میکنی تا چند وقت دیگه داخل انجمن 3 ستاره بشی و استاد دسترسی اتاق لایو ترید را برات باز کنه ؟
حدودا ۴ ماه دیگه
6 . بزرگترین هدفت تا آخر امسال در کنار این خانواده که مطمئنی بهش میرسی ؟
بزرگ ترین حدفم توی امسال بتونم به جایگاهی برسم که بتونم خودم رو تریدر بنامم و کمک کنم خانوادمون بزرگ تر بشه

با تشکر فراوان از خانواده smcfx